Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı

Geri git   Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı > Haydi Paylaş Forum > Cs Hilelerine Giriş
Üye Ol Yardım Üye Listesi Takvim Tüm Mesajları Okunmuş Say

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Cs Hilelerine Girebilmek
Konudaki Cevap Sayısı
4
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
aslankaplancı, kamılllllllll
Görüntülenme Sayısı
10166

Seçenekler Stil
Alt 10.06.08, 12:34 AM   #1
Kullanıcı Profili
AGAM

AGAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dikkat Dikkat !HaydiPaylas.Net Bağımlılık Yapar!
Kullanıcı Bilgileri
Puan Grafiği
Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı: 4471
Rep Derecesi :
AGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond reputeAGAM has a reputation beyond repute
Ek Bilgiler
Standart Cs Hilelerine Girebilmek

Arkadaslar cs hile bölümüne artık herkes elini kolunu sallıyarak giremiyecek neden diyeceksiniz acıkca ortada istisna arkadaslarımızın dısında kimse emege saygı vermiyor yorum yapmıyor bazı konularmız 1000 kez tıklanmış içinde yorum yapanlar yine istisna dısında işi düşenler yorum yapmıs nasıl calısır felan filen isterimki emegimizin karsılıgını versin ben bu konuları sizlerle paylasıyorum bana kimse bunun için ücret ödemiyor bu benim vazifemde degil paylasmak güzel ögrenmek ögretmek güzel ama emege saygısızlık kötü gercekten ben paylaşimciyim arkadasım emekleri karsılıksız bırakmıyacam diyorsanız her aldıgım konu hakkında iyi yada kötü yorum yapacam diyorsanız bu arada takip edecem arkadaslar bu şartları kabul ediyorsanız hodri meydan arkadaşlar sitemizin adı üzerinde haydipaylas sizlerinde paylaşımlarını bekliyoruz

Şartlarımız Listelenmiştir Kolay Gelsin

1-sartları kabul eden arkadaslar sitemizin hosgeldiniz bölümünden kendini kısaca tanıtsın

2-50 msj olmayan üyelerin cs bölümüne girisi yasaklanmıstır bu yüzden kopyala yapıstır yapmadan degişik 50 konuya msj yazmanız gerekmektedir Bu atılan 50 mesaj eğer sallamasyon bir mesaj türüyse mesajlar silincektir Örneğin: Hoş yada güzel yada hmm tşk süper gibi Flood yapmıyalım Atıcağınız mesajlar konuyla alakalı olmalı
yorum yaparak mesaj atarsanız sitemiz daha da güzelleşir

3 -50 msj yaptıktan sonra cs hile bölümü acılanlar konulara yorumsuz cıktıgı tespit edilirse oto bot tarafından cs bölümü yasaklanacaktır 100 konuya msj yazmadan+50 konu atmadan acılmıyacaktır

4- cs hile bölümü acılıp sitemize 2 gun içerisnde online olarak gözükmezse cs hile bölümü tekrar kapatılacaktır neden kapatıldı felan diye yazılmasın tekrar acılması için baska konulara 50 msj daha yazmanız gerkiyor yazdıgınız msjlar modlar tarafından incelenecek acilsin dendiginde acilacaktır bilginize

5-Nicklerinizi asla baskasına verip sitemizden yararlanmasını saglamayın emege saygı unutmayalım asla indiridginiz hilelerimizi baskasıyla msn yoluyla paylasmayın duyarsak sitemizden banlıyacagız bilginize

AGAM

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

50 msj attıktan sonra cs hilelerine girisi bulmazsanız alttaki linke tıklayaınız

Kaynak:www.haydipaylas.net

Yapacağınız yorumların, benim ve okuyucularım için değerli olacağını unutmamalısınız. Biz, yazdığınız her şeyi ciddiye alırız. Yorum yazarken kimseyi rencide etmeden yazmanızı, aşağılayıcı, rencide edici şeyler
yazmamanızı temenni ederim. Türkçe yazım kurallarını ihmâl etmezseniz sevinirim Emeğe saygısı olmayanları bu sitede istemiyoruz. Post Kasanlar ( tşklerlerle) Geçiştirenler Engellenecek yada banlanacaktır

Konu AGAM tarafından (30.08.08 Saat 09:51 PM ) değiştirilmiştir..
AGAM isimli üye çevrimiçi  
Alt 17.04.09, 10:07 PM   #2
Kullanıcı Profili
Kingdom

Kingdom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Puan Grafiği
Tecrübe Puanı: 1
Rep Puanı: 1800
Rep Derecesi :
Kingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant future
Ek Bilgiler
Standart Lütfen Dikkat Sayın Üyelerimiz

Sayın üyelerimiz sizi bir konuda uyarmak istiyorum.Sitemize sadece counter için mesaj atmayın.Bazı üyelerimiz anladım güzel hoş diyerek bırakıyor.Eğer böyle mesaj atan üyelerimiz olursa mesajlarını silmek zorunda kalıcam çünkü siteyi kirletiyorsunuz arkadaşlar.Onun yerine daha anlamlı ve yorum yazarak mesaj atınız.Konu paylaşımı yaparsanız sitemiz daha güzel yerlere gelir ama lütfen kısa mesaj atıpta sitemizi kirletmeyin.Sizlere güveniyorum.Sitemizde bizlerle olduğunu için çok mutluyuz ve her birinize teşekkür ediyorum.Umarım beni anladınız arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama siteyi güzel bir yerlere getirmeye çalışıyoruz.Teşekkürler

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

"Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kingdom isimli üye çevrimdışı  
Alt 18.04.09, 01:48 AM   #3
Kullanıcı Profili
Kingdom

Kullanıcı Bilgileri
Puan Grafiği
Rep Derecesi :
Kingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant futureKingdom has a brilliant future
Ek Bilgiler
Standart Cs ye Girmek İçin Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Arkadaşlar en yakın zamanda yeni bir kural geliyor.Yönetici arkadaşlarımlarda konuştum bu konuyu ama daha karar vermedik.Bundan sonra cs ye girebilmek için bazı kurallarımız olacak.

1.50 Mesaj sayısı aynı durumda kalıcaktır
2.Bu atılan 50 mesaj eğer sallamasyon bir mesaj türüyse mesajlar silincektir

Örneğin: Hoş yada güzel yada hmm gibi

3.Atıcağınız mesajlar konuyla alakalı olmalı
4.Flood yapmayınız
5.yorum yaparak mesaj atarsanız sitemiz daha da güzelleşir

Eğer bunları düzgün bir şekilde uygularsanız cs bölümüne alıncaksınız.Yönetici arkadaşlarım sizi cs ye almadan önce mesajlarınızı kontrol edip öyle cs bölümüne alacaktır bilginize...

Bunu yapmamızın sebebi bazı üyelerimiz mesaj atmayı çok abarttı.Kendi soru yazıp cevaplamalar gibi yada alakasız cevaplar yada hmm yada anladım gibi cevaplar yazarak sitemizi kirletmektedirler.Sitemizin gelişmesi için el birliği gereklidir.Şimdiden teşekkürler

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK
Alt 18.04.09, 01:02 PM   #4
Kullanıcı Profili
Rorschach
Get Out Here?

Rorschach - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Puan Grafiği
Rep Puanı: 1756
Rep Derecesi :
Rorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant futureRorschach has a brilliant future
Ek Bilgiler

Arkadaslar Daha Demin Bir Hile Konusuna Bakiyordum Ayni Kisi Ayni Konuya 3 Kere Mesaj Atmis Bunlara Dikkat Edelim Boyle Bir Sey Daha Gorursem Ilk Uyarilir Eger Israrla Flooda Devam Edilirse CS Bolumu Kapanir Bilginize

Saygilar!!!

Rorschach isimli üye çevrimdışı  
Alt 18.04.09, 05:19 PM   #5
Kullanıcı Profili
Kingdom

Kullanıcı Bilgileri
Puan Grafiği
Rep Derecesi :
Ek Bilgiler

Çok haklısın Adminim teşekkürler

Mustafa Kemal ATATÜRK

Konuyu toplam 6 üye okuyor. (2 kayıtlı üye ve 4 misafir)
aslankaplancı, kamılllllllll
Seçenekler
Stil