Cs Hilelerine Girebilmek
Arkadaslar cs hile bölümüne artık herkes elini kolunu sallıyarak giremiyecek neden diyeceksiniz acıkca ortada istisna arkadaslarımızın dısında kimse emege saygı vermiyor yorum yapmıyor bazı konularmız 1000 kez tıklanmış içinde yorum yapanlar yine istisna dısında işi düşenler yorum yapmıs nasıl calısır felan filen isterimki emegimizin karsılıgını versin ben bu konuları sizlerle paylasıyorum bana kimse bunun için ücret ödemiyor bu benim vazifemde degil paylasmak güzel ögrenmek ögretmek güzel ama emege saygısızlık kötü gercekten ben paylaşimciyim arkadasım emekleri karsılıksız bırakmıyacam diyorsanız her aldıgım konu hakkında iyi yada kötü yorum yapacam diyorsanız bu arada takip edecem arkadaslar bu şartları kabul ediyorsanız hodri meydan arkadaşlar sitemizin adı üzerinde haydipaylas sizlerinde paylaşımlarını bekliyoruz
Şartlarımız Listelenmiştir Kolay Gelsin
1-sartları kabul eden arkadaslar sitemizin hosgeldiniz bölümünden kendini kısaca tanıtsın
2-50 msj olmayan üyelerin cs bölümüne girisi yasaklanmıstır bu yüzden kopyala yapıstır yapmadan degişik 50 konuya msj yazmanız gerekmektedir Bu atılan 50 mesaj eğer sallamasyon bir mesaj türüyse mesajlar silincektir Örneğin: Hoş yada güzel yada hmm tşk süper gibi Flood yapmıyalım Atıcağınız mesajlar konuyla alakalı olmalı
yorum yaparak mesaj atarsanız sitemiz daha da güzelleşir
3 -50 msj yaptıktan sonra cs hile bölümü acılanlar konulara yorumsuz cıktıgı tespit edilirse oto bot tarafından cs bölümü yasaklanacaktır 100 konuya msj yazmadan+50 konu atmadan acılmıyacaktır
4- cs hile bölümü acılıp sitemize 2 gun içerisnde online olarak gözükmezse cs hile bölümü tekrar kapatılacaktır neden kapatıldı felan diye yazılmasın tekrar acılması için baska konulara 50 msj daha yazmanız gerkiyor yazdıgınız msjlar modlar tarafından incelenecek acilsin dendiginde acilacaktır bilginize
5-Nicklerinizi asla baskasına verip sitemizden yararlanmasını saglamayın emege saygı unutmayalım asla indiridginiz hilelerimizi baskasıyla msn yoluyla paylasmayın duyarsak sitemizden banlıyacagız bilginize Kaynak: Haydi Şimdi Paylaşma Zamanı http://www.haydipaylas.net/showthread.php?p=6404
AGAM
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
50 msj attıktan sonra cs hilelerine girisi bulmazsanız alttaki linke tıklayaınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak:www.haydipaylas.net
Yapacağınız yorumların, benim ve okuyucularım için değerli olacağını unutmamalısınız. Biz, yazdığınız her şeyi ciddiye alırız. Yorum yazarken kimseyi rencide etmeden yazmanızı, aşağılayıcı, rencide edici şeyler
yazmamanızı temenni ederim. Türkçe yazım kurallarını ihmâl etmezseniz sevinirim Emeğe saygısı olmayanları bu sitede istemiyoruz. Post Kasanlar ( tşklerlerle) Geçiştirenler Engellenecek yada banlanacaktır
Konu AGAM tarafından (30.08.08 Saat 09:51 PM ) değiştirilmiştir..
|