PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asla Aşk Acısı Çeken Birine Aşık Olmayın

wampire3
20.04.08, 12:45 AM
Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın.

[Only Registered Users Can See Links]

Aşka acısı Çeken İnsan Yaralıdır. Kanayan bir yarası vardır ve zayıftır. Böyle bir insanı kolayca aşık edebilirsiniz, eğer en zayıf anını yakalarsanız. Size âşık olur ama nasıl bir aşktır bu?
Sahte aşklardan biri de bu aşktır işte. Yara bandı olarak kullanılan bir aşk... Siz elinizden gelen bütün fedakârlıkları yaparsınız, çırpınırsınız karşınızdaki insanı mutlu edebilmek için, onun acılarını dindirebilmek ve biraz olsun güldürebilmek için yüzünü... Kendinizi hırpalayıp durursunuz...
O da size aşık gibidir...kendini sizin sevgi dolu kollarınıza bırakmıştır...adeta sizsinizdir onun dünyası...ya da siz öyle olduğunuzu zannedersiniz....

Oysaki durum hiçte sandığınız gibi değildir.

Emin olun ki o aşk acısı çeken kişinin acılarını dindireceksiniz..Yüzünü güldüreceksiniz...Fakat sanmayın ki o size kalacak...Sanmayın ki sevecek sizi sizin onun sevdiğiniz kadar...Siz onun sadece Yaralarını iyileştirdiği YARABANDIYDINIZ.Ne zaman ki yaraları iyileşti işte orda sizin göreviniz sona erdi...
İşin en acı tarafı ne bilir misiniz?

SİZİN İYİLEŞTİRDİĞİNİZ O KALP GİDECEK BAŞKASINA VERİLECEK.

Ve siz harcadığınız duygularınızla kalacaksınız. Ortada ve yalnız başınıza...

alıntıdır

aytim
20.04.08, 01:14 AM
Emin olun ki o aşk acısı çeken kişinin acılarını dindireceksiniz..Yüzünü güldüreceksiniz...Fakat sanmayın ki o size kalacak...Sanmayın ki sevecek sizi sizin onun sevdiğiniz kadar...Siz onun sadece Yaralarını iyileştirdiği YARABANDIYDINIZ.Ne zaman ki yaraları iyileşti işte orda sizin göreviniz sona erdi...
İşin en acı tarafı ne bilir misiniz?

SİZİN İYİLEŞTİRDİĞİNİZ O KALP GİDECEK BAŞKASINA VERİLECEK.

Ve siz harcadığınız duygularınızla kalacaksınız. Ortada ve yalnız başınıza...

çok acı ya ....yazık olur sevenin duygularına..etkileyici bir paylaşım..kimse kimsenin yarabandı olmaz inşallah

by_eMRe
20.04.08, 02:01 AM
paylaşım için teşekkürler....

eğer bana öyle birsey olsa

her yanım kararır
gözlerim kör olur
ben seni göremedim
yanlıs duygu... ve anlarım ki başkasının hayatında figuran olduğumu....

wampire3
20.04.08, 02:29 AM
Yorumlarınız için teşekkürler

kozakelebegi
06.07.09, 06:34 AM
Nietzsche'nin bir lafı vardır: "Acılar insanı büyütür, ölmezsek büyürüz." Ama çaresi yok, doğum acıyla-travmayla başlıyor ve ondan sonra hayat boyu çok çeşitli travmalar, acılar yaşıyoruz. Bir yerde, büyümek için acıyı da tecrübe olarak yaşamamız gerekiyor. Acı yetmez... Ayrılık acısında da, çocukken hiç elimizde olmayan tecrübeye bağlı olarak; gerek yataklara düşüren depresyonlar halinde, gerekse daha hafif acılar yaşıyoruz. Bu nedenle, acıyı geçirmeye çalışmaktansa, acıyı yaşamak gerekiyor. İlişki sonrası yaşanan acı, iki sene içinde geçer, diyebilirim.

Rebel Angels
04.02.10, 10:10 PM
aynı şey benimde başıma geldi ve çıktığım çocuk baskasıyla çıkıyoo beni unutmak için ama ben onu unutamıyorum