Orijinalini görmek için tıklayınız : Değişik Sözler....Sizlerden....
by_eMRe
17.04.08, 10:02 PM
Bu başlığı açmak aklıma bulaşık yıkarken geldi. Nereden geldi diye sormayın bilmiyorum....
En çok msn de kullandığımız rumuz(takma ad, nick) dediğimiz yazıları hep bir yerlerden (ç)alıyoruz.
Merak ettiğim niye kendi beynimizi çalıştırıp biz bulmuyoruz..Hep tembellik tembellik bu konuyuda açmamım sebebi bu...Herkes düşündüğü,aklına gelen güzel enteresan sözleri yazarsa sevinirimi.LÜTFEN telif hakkı sizde olsun :D Tabiki ahlaki ve forum kuralları çerçevesinde :cool:
İlki benden olsun aklıma güzel birşey geldikçe yazarım...=)
Nefretim Sevgimin önüne geçti
by_eMRe
17.04.08, 11:15 PM
Anladım ki başkasını hayatında figurandım....
by_eMRe
17.04.08, 11:27 PM
Tek aradığım Bembeyaz bir sevgiydii....
Sen benim nefesim hayalimdeki resimsin
Kill All of The People, Damn All of The Souls -To Howl Without Being Embarrassed...
Kusura bakmayın biraz ingilizce ama her kelimesi bana ait...
Allahım Kendim İçin Bir Şey İstemiyorum Annem İçin Sarı Saçlı Güzel Bir Gelin İstiyorum :)
Allahım Kendim İçin Bir Şey İstemiyorum Annem İçin Sarı Saçlı Güzel Bir Gelin İstiyorum :)
ehhe ehheee
by_eMRe
20.04.08, 03:48 AM
Gece yatağıma yattığımda üst kirpiklerimler alt kirpiklerimim birleşmeme sebebi oldun...
wampire3
20.04.08, 03:50 AM
Bu başlığı açmak aklıma bulaşık yıkarken geldi. Nereden geldi diye sormayın bilmiyorum....
En çok msn de kullandığımız rumuz(takma ad, nick) dediğimiz yazıları hep bir yerlerden (ç)alıyoruz.
Merak ettiğim niye kendi beynimizi çalıştırıp biz bulmuyoruz..Hep tembellik tembellik bu konuyuda açmamım sebebi bu...Herkes düşündüğü,aklına gelen güzel enteresan sözleri yazarsa sevinirimi.LÜTFEN telif hakkı sizde olsun :D Tabiki ahlaki ve forum kuralları çerçevesinde :cool:
İlki benden olsun aklıma güzel birşey geldikçe yazarım...=)
Nefretim Sevgimin önüne geçti
Zaten bütün tuhaf fikirler sendne çıkar delim benim :) Ne diyim ki sana
Sözlerin gözlerin kalbime gömülü bir hazine anahtarı ise kayıp
Buda benden :)Emre sen bunu bilrsin :)
by_eMRe
20.04.08, 04:09 PM
Biraz daha akıllı olsan geri zekalı olcaksın =)
I havent seen an Angel before.... You're First...
by_eMRe
31.05.08, 02:16 AM
Hayatımın baş rolü senaryomu bozdu....
by_eMRe
03.06.08, 02:37 AM
Sensiz nefes alırken ölümü gördüm....
by_eMRe
06.06.08, 01:49 AM
Değerin olabilir ama herşeyi karşındakinden bekleme....
All of These Excuses Which I created, to come there... Just for You, Just to be with You...
by_eMRe
13.06.08, 11:46 PM
Hayatta kalabilmek için okulda öğrendiklerimizi unutmak gerek :D
by_eMRe
14.06.08, 05:39 PM
İyi niyetlerimi meşgule verdim...
by_eMRe
14.06.08, 06:37 PM
bu dünyada dostum oldu sigaram ve dünden kalan biram :) alkol kulanmıyorum :) (rap sarkısından alıntı yaptım)
bak şarkı sözü yazıyom haberin ola...kader ayırdı bizi yine kader çözecek...çok karamsar oldu ama ne yapayım çok sevdiğim bir şarkı
by_eMRe
14.06.08, 07:16 PM
:D :D :D :D
Sevdiğimi anladın beni terk ettin alçak :D
hmmm alıntı yapabiliyor muyuz ???
by_eMRe
14.06.08, 07:56 PM
tabi :D ama arada orjinallerde olursa fena olmaz :D
aslına bakarsan orjinalleri kişiye özel ve yerinde olunca güzelleşir :)
by_eMRe
14.06.08, 08:09 PM
kişisel düşüncem : orjinal sözler, siirler vs.yazabilmek için ya birine veya herhangi birşeye bağlı olmak yada ayrılmak lazım...
:) :) işte o zaman anlamı olur :) bense genel bir alıntıda bulunuyum :) Cennetin Krallığı filminden alıntıdır...
Dünyayı daha iyi yapmayan insan, insan değildir.
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.