PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaralı Bırakma Gel Öldür Beni

aytim
13.12.11, 07:17 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Yakmak isterdim ufalanmış yürekleri, boyamak isterdim her aşkı,mutluluğa. Adına aşk dediğimiz, tek kişilik yalnızlıkmış meğer.Ben aşkı da, mutluluğu da, yalnızlığı da, kefene yükledim, Heybemi doldurdum hüzün yağmurlarıyla.Damlaları akıttım kalbime, sineye çektim.Son nefesimi toprakta bitirdim ”İçimdeki Seni”.

Seni çok sevdim.Ve yaşamımın biteceği, son nefesimi vereceğim ana dek hep çok seveceğim.Yani seni severek öleceğim.

Hala adının her harfine ömrümden on sene verecek kadar çok seviyorum seni.Hala kokunu duyuyorum uykularımda.Hala her gece yatmadan evvel Tanrı'nın sana güzel şeyler getirmesi için dua ediyorum.Hala beni hayatta tutan tek şey bir gün ''her gün seninle olabilme'' hayali.Hala dünya senin etrafında dönüyor.Hala aşka dair yazdığım tüm yazılar senin için.

Hala kalbimsin.
Hala ruhumsun.
Hala güneşsin.
Hala dünyasın.
Hala meleğimsin.

Hala bilinen bilinmeyen her şeysin.

Asla bıkmayacağım, usanmayacağım, utanmayacağım kelimelerce seni sevdiğimi haykırmaktan;çünkü sen benim tüm ömrümde sevmek adına öğrenebildiğim tek gerçeksin...

Dönmeyi öğrenemediğim ve ''SEN'' Kalbimin en son DURAĞISIN.Sadece benim ol diyemediğim,başkasına VEREMEDİĞİM tek gerçeğimsin.

Sen yıkıldın ben,tarifsiz acılarda Sevmiyorum seni, hiç sevmedim dedi dilim.Bağrım yandı, hepsi yalandı.
Gidiyorum, terk ediyorum herşeyi dedim,Döndüm arkamı sana ve senden kalanlara veda bile etmedim
İnan, seni hiç özlemedim.Seni ve hatıraları beraberimde götürdüm,sen hep benimdin, yine benimsin.
Sen hep bendesin, hiç bir yere gitmedin.

Sen benim gözümün daldığı, yüreğimin yandığı ve aklımın kaldığı tek gerçeğimsin. Nerede olursan ol sen benim canımsın helalimsin, duamsın.

Şimdi sensizlikle terbiye ettim yüreğimi herkes gibi yaşamayı öğreniyorum yeniden. Kaçırdığım hayatı yakalamaya çalışıyorum.

Sensiz nefes almayı başarmayı, günün, güneşin, yağmurun, karın tadını çıkarmayı öğreniyorum Dolaştığımız yerlere yalnız gidiyorum, ağlamamayı öğretiyorum gözlerime. Seni hatırlatan şarkılar çaldığında dimdik duruyorum artık.

Parçalara ayrılmıyorum gökyüzünü yalnız seyrederken.Her şeyi öğretebildim kendime de; bir her sabah uyandığımda aklıma düşmeni engelleyemedim daha, bir de rüyalarıma girmeni.

Bir evimiz olacaktı. Ve küçük ama şirin bir bahçesi. Tam bahçe kapımızdan girerken, Seni; sana özenen güller arasında görecektim.Hala içimde saçma sapan bir umut. Hala adını anabiliyorum bak. Hala gelirsin diye, her zil sesine koşabiliyorum.Ağlıyorum gereksiz. Ağlıyorum gerekli. Belki bir gün pişman olursun diye, seni affediyorum..

Karanlıktan korkarım bilirsin sessizlikten de öyle.Şimdi içine gömüldüğüm sensizlikten de öyle.Bu korkuyu ancak sen dindirebilirsin.Ardına kadar açık bıraktım sana kapılarımı. Dönmeyeceğini bile bile.Sen sevsende sevmesende.Bu sevda saklı kalbimde.İnsan umut ettiği sürece yaşar, bende ümit ediyorum belki boş belki anlamsiz yere ama bu sayede yaşıyorum.

Bilirsin yaralı yaşanmaz yarim.Yaralı bırakma gel öldür beni

AGAM
13.12.11, 07:45 AM
Seni çok sevdim.Ve yaşamımın biteceği, son nefesimi vereceğim ana dek hep çok seveceğim.Yani seni severek öleceğim.

Çok güzel bir bir sunum hazırlmışsınız aytim adminim resimler harika olmuş tebrik ederim şarkı aldı götürdü beni yazıları okudukca kendinden geçmemesi mümkün degil insanın o güzel yüregine sağlkı Allah sizi sevdiklerinden ayırmasın dileklerimle + rep yerine papatya vermek geldi içimden )

Lolipop
13.12.11, 06:55 PM
Etkileyici çok güzel bir yazı ve şarkı.Göz ondan başkasını görmüyor,birde gerçekleri o görebilse.Bende isterim yazmak satırlarca aşkımı anlatmak ama inan bitmez bi başlasam seni ne kadar sevdiğimi anlatmaya inan bitmez.BENİ HİÇ BIRAKMA ne olur.Ellerine emeklerine sağlık ablacığım mükemmel bir sayfa olmuş :viannen_70:

MaVi
13.12.11, 07:03 PM
Hala adının her harfine ömrümden on sene verecek kadar çok seviyorum seni.Hala kokunu duyuyorum uykularımda.Hala her gece yatmadan evvel Tanrı'nın sana güzel şeyler getirmesi için dua ediyorum.Hala beni hayatta tutan tek şey bir gün ''her gün seninle olabilme'' hayali.Hala dünya senin etrafında dönüyor.Hala aşka dair yazdığım tüm yazılar senin için.

Ablacığım yüreğine sağlık.İnsanlar ne kadar benzeşir hayatlar yaşıyor,kendimi buldum yazılarında.

Kaderimdin
13.12.11, 09:40 PM
Ablacığım,Papatyanın her zaman toprağa bağlı olması dileyiyle :happy0062:.Seven kalplerin merhametli ve fedakar olması umuduyla.Yine o şahane gönülden harika bir paylaşım çıkm ış,ne diyebilirimki emeklerine sağlıktan başka

Son Nefesim
14.12.11, 12:33 AM
Sen benim gözümün daldığı, yüreğimin yandığı ve aklımın kaldığı tek gerçeğimsin. Nerede olursan ol sen benim canımsın helalimsin, duamsın.

Yüreğimin götürdüğü yere kalbe gitsin bu sözler.Muhteşem ötesi bir paylaşım ama en vurucu sözler bu olsa gerek.İçim burkuldu inan abla okurken.Müzikleri çok güzel seçiyorsun tam paylaşıma göre bunu yazmadan geçemeyeceğim,birde resim hazırlaman.İyiki varsın ablacığım

Dj_ufuk
14.12.11, 12:42 AM
Yaralı Bırakma Gel Öldür Beni başak söze ne denirki şarkı süper resimler süper konu içindeki yazılar güzel ellerinize yüreginize sağlık aytim abla her şey gönlünce olması dileklerimle saygılar

Asi_Cadı
14.12.11, 05:03 AM
Çok şanslı birisi o kadar sevilen tutkulu bir aşkla birisi tarafından özlenmekte, beklenmekte.Gerçek aşk sonsuzluk ister ve sonsuzluğu bulduğu yüreği seçer, anlamı gibi. Seni seçerse bir gün eğer, ona çok iyi bak, hakettiği gibi. Yoksa sonunuz ayrılık olur, bu hikayede ki gibi..

kozakelebegi
15.12.11, 09:12 PM
Şimdi sensizlikle terbiye ettim yüreğimi herkes gibi yaşamayı öğreniyorum yeniden. Kaçırdığım hayatı yakalamaya çalışıyorum.

Yaşadıkça neler öğrenmiyoruzki ablacığım.Hayat bu her hata bir tecrübedir,Hayat insana neler öğretmiyor ki? insan nelere alışmıyor ki?....

Rebel Angels
17.12.11, 08:12 PM
Artık az insanda kalmış olsada sevginin sevmenin kıymetini bilen başarabilen sonsuza kadar bir ilişkiye sahip olanlara ne mutlu.Ben bu dünyada her insan istediği şeylere sahip olsaydı istemenin bir değeri kalmazdı diye düşünüyorum.Ablam çok güzel bir yazıydı,eline yüreğine sağlık :262va9:

Fosforlu
18.12.11, 02:34 AM
Her şeyi öğretebildim kendime de; bir her sabah uyandığımda aklıma düşmeni engelleyemedim.Çok fena iç acıtıcı bir cümle.Hayat devam ediyor deyip önümüze bakmak lazım :(

Efs@ne
18.12.11, 08:42 PM
Dönmeyi öğrenemediğim ve ''SEN'' Kalbimin en son DURAĞISIN.Sadece benim ol diyemediğim,başkasına VEREMEDİĞİM tek gerçeğimsin.
Yazılan her söz birbirinden güzel hem de inanılmaz güzeldi hayran oldum.Öncelikle resimler için teşekkür ederim.. inan bana çok güzel bir paylaşım olmuş..(devamını sabırsızlıkla bekliyorum) Resimler de kendimi gördüm,resmlerdeki özgürlük tutkusu, yalnızlık, acı temaları çok hoşuma gitti..

laledevri
19.12.11, 09:37 PM
Adminim öyle güzel ifade etmissiniz ki gözlerimden akti yaslar inanin. aklima özlemlerim geldi gözlerimi dolduran bekleyisler geldi. keske olsaydi yanimda dedirten cümleler hayaler geldi bekleyisler. neden die sordum okurken kendi kendime. kim bilir kac insan böyle bir aska mahkum. cok tesekür ederim palasiminiz icin resimler cok hosuma gitti ablacim

wadylowe
25.12.11, 10:43 PM
Sen yıkıldın ben,tarifsiz acılarda Sevmiyorum seni, hiç sevmedim dedi dilim.Bağrım yandı, hepsi yalandı.Gidiyorum, terk ediyorum herşeyi dedim,Döndüm arkamı sana ve senden kalanlara veda bile etmedim

Şu an hala o an ve zamandayım,bir zamanlar yaşadığım ve çok acı çektiğim bir duygu.Paylaşımda aynen kendimi buldum abla,yaşadıklarımı acılarımı ve inatlaşmamı.Unuttuğumu düşündüğüm duygular demek un utulmamış,aniden karşına çıkabiliyormuş.Yüreğin dert görmesin adminim

Kara_Sevda
03.01.12, 12:04 AM
Yazıda kendimi bulduğum o kadar çok bölüm varki,cümlelerin arasında uçar gibi oldum neredeyse.Gideni beklemesi bile güzel, umarım döner herşey güzel olur.Giden özleniyor, evet ve de bekleniyor. Biz sabırla bekleyelim. Yüreğine sağlık.

Rebel Angels
04.01.12, 02:23 PM
Büyük bir aşkın yerle bir olup geride bıraktığı enkaz ;Ayrılık...Ayrılık acısı hatırlanan anılarla dolanip dolanip, eninde sonunda kalbe saplanan bir hançer acısı.Maalesef gidenler dönmüyor,Şarkıda içime öyle bir dokunduki

AyseÖz
06.02.12, 12:23 AM
Sayfada uzunca kaldım,daldım ağladım.Birilerini yaşananları çektiğim boşu boşuna çektiğim acıları yaşadım.Giden hayallerimi,daha doğrusu tek başıma kurduğum hayallerimi yaşadım tekrar tekrar.Şarkıda da söylediği gibi yaralı bıraktı acı çekeyim diye öldürmedi.Öfff fena oldum gece gece.Emeğin hakkını vermek lazım,muhteşem bir sayfaydı

TeoDora
25.02.12, 12:22 PM
Yarım kalan aşklara hitaben güzel bir sunumdu.Okuyunca şöylesi sözler geldi aklıma;ya sonsuza kadar yaşat,ya da bir defada öldür,asla yaralı bırakma :(((

MahiDevraN
26.02.12, 01:21 PM
Yarımda kalsam yaralıda olsam gercekler hep can acıtır derler..dogru bir söz...Sen benim tüm ömrümde sevmek adına öğrenebildiğim tek gerçeksin...Muhteşem bir yazı teşekkürederim admin