PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar

aytim
30.10.08, 01:26 AM
"Hiç sevmedim kimseyi senin kadar....
Yüreğim yanmadı hiç bu kadar..."

[Only Registered Users Can See Links]

Bir el bazen neleri ayakta tutabiliyor hiç düşündünüz mü ve neleri yıkabiliyor tek başına ? Bir eli tutmak bir insanı hayata bağlamakla eş değerde olabiliyorsa eğer bunun adı aşktır. Böyle bir eli tutmak hayatı bulmaktır belki de....

Hiç sevmedim seni sevdiğim kadar dersin birine ve sonra onun arkasına dönüp gitmesini izlemek ne zordur. Bir eliyle hayata bağlamak bir eliyle o verdiği hayatı geri almak gibi... Bazen mecburu ayrılıklar mecburi acılar yaratır. Bile bile kapıyı aralık bırakırsın ve tüm yalnızlığın ve hüznün içeri dolmasına izin verirsin. Buna rağmen aklının bir köşesinde sonsuzluk vardır. Bitmedik , bitemez , bitmeyecek... Bir ömrü bir aşka adamaktır bu belki ve elbette yürek ister ayrıysan. Dönüş yolları geçilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanına beklersin hayatının ışığının o derin karanlıktan gelmesini. Zaman geçtikçe göremez olursun hiçbir şeyi gözlerinin buğusundan ve kalbinin karanlığından... Beklemek zordur eğer beklenen kalbinden çok uzakta ise...

"Çok yalnızım, seninle bir yarım...

Eğer elindeyse ne olur çal kapımı,
Eğer yüreğindeysem ne olur sil göz yaşımı.."

Bir hayatı kaybetmek bir elin sıcaklığını kaybetmekle eş değerse işte bu aşktır. Böyle bir eli kaybetmek ölmeden ölmektir. Ruhunu o sıcaklığa terk edersin o el senden uzaklaşırken. Ruhsuz bir beden ölmekten beterdir...

Ne kadar umut edersen et korkular rahat bırakmaz aklını ve umudunu köreltir sonsuz telaşların o bekleyişte. İsyanın yükselir bastıramazsın çektiğin yalnızlığın en acımasız yanı canını yakmaya başlayınca. Allah'a
yalvarırsın son bir şans diye gerçekleşmeyeceğini bildiğin halde. Umudun ve benliğin avuçlarının arasından akıp gider. Ruhsuz, umutsuz ve benliksiz kalırsın bir başına. Zaman acımasızlaşır ağladıkça.

Sen bilmezsin alırım haberini,
Yollara küsmüşsün hissettinmi gittigimi?
Buralar cehennem oldu inan bana.

"Gel... Korkuyorum... Nefes alamıyorum. Eğer hala dudaklarında ismim varsa gel... Sıcaklığın olmadan tutunamıyorum..."

Hatanın üstüne hata ekleyerek yaşıyoruz. Bile bile kaçırdık belki de o treni. Beklemek için çok geç , vazgeçmek içinse çok erken. Bir ömre bedelse bile geç kalınmış bir mutluluktan vazgeçmiyorum. Verilen sözler unutulmamalı, ben unutmadım...

"Benim karahaberim senindir.
Eğer Leyla'n ölmüş derseler gelme sakın istanbul'a.
Bulamazsın ki beni buralarda.
Bir bulut ol git Ankara'ya.

Yağ istediğin kadar toprağıma.
Ben bizim bahçede olacağım.
Tam siyah kordonlu saatin yanında.
O zaman bensiz dünyaya istediğin kadar bağırabilirsin.
Sensiz bu dünyayı sevmiyorum, sevmiyorum, sevmiyorum..
Ama şimdi ne olursun gel..
Leyla'n hayatta ve istanbul da.
Nefes almakta bir gün zor gelecek miydi bana?..."

sver
30.10.08, 01:33 AM
Abla çok güzel olmuş yüreğina sağlık

Papatya
30.10.08, 01:34 AM
Bir hayatı kaybetmek bir elin sıcaklığını kaybetmekle eş değerse işte bu aşktır. Böyle bir eli kaybetmek ölmeden ölmektir. Ruhunu o sıcaklığa terk edersin o el senden uzaklaşırken. Ruhsuz bir beden ölmekten beterdir...ablacım yüregine saglık çok ama çok güzel olmuş
elerine saglık ablam benim
süpersin herzmanki gibi

Melek
31.10.08, 02:34 AM
emegine saglik ablam ya cokk guzel duygulu bir sarki,,,cok begendimm cok,,

Blackpearl
31.10.08, 10:00 PM
çok güzel

aytim
05.12.08, 09:22 PM
bende çok severim her dinlediğimde kızım gelir aklıma..çok ağlardı bu şarkıya bende o ağlıyo diye ağlardım:(

yusuf baba
28.01.09, 03:00 PM
evet güzel bir şarkı teşekkürler

kozakelebegi
07.07.09, 09:09 PM
Bazen mecburu ayrılıklar mecburi acılar yaratır. Bile bile kapıyı aralık bırakırsın ve tüm yalnızlığın ve hüznün içeri dolmasına izin verirsin. Buna rağmen aklının bir köşesinde sonsuzluk vardır. Bitmedik , bitemez , bitmeyecek... Bir ömrü bir aşka adamaktır bu belki ve elbette yürek ister ayrıysan. Dönüş yolları geçilemeyecek kadar darsa bile bir umut koyup sol yanına beklersin hayatının ışığının o derin karanlıktan gelmesini. Zaman geçtikçe göremez olursun hiçbir şeyi gözlerinin buğusundan ve kalbinin karanlığından... Beklemek zordur eğer beklenen kalbinden çok uzakta ise...

Teşekkürler ADMİNİM..Hayat devam ediyor deyip,yoluna devam edenlere..

MaVi
29.07.09, 11:11 PM
bi zamanlar ne çok dinlerdim ve severdim sağol ablacığım resimleri falan nasıl hazırlıyosun bi ara öğretirsen çok sevinirim abla

Bhutan
10.09.09, 05:27 AM
Eskilere götürdün beni abla ...Duygulandım yine kahretsin :(

Hizli ve Öfkeli
10.09.09, 05:32 AM
Ablacım paylaşıma bakıyorum fakat müzik sesi acamıyorum yanımda şu an efe beyimiz uyudugu icin sadece yazıları okumakla yetiniyorum yarın bu paylaşımın keyfini cıkarmak icin tekrar girmem gerekiyor ablacım emegine yüregine saglık her nekadar müzik sesi duymasamda muhakkak resim ve yazıların hoşlugu gibi müzikte öyledir..teşekkürler paylaşım icin..

Fosforlu
10.09.09, 10:34 PM
senin yüreğinden dökülen her satıra kurban olayım ablacım...
çok güzel bir flash hazırlamşsın

ARZUHAL
01.10.09, 12:37 AM
Aytim´im ben bu bölüme hic girmesem daha iyi olacak galiba...yoksa cok yakinda bir de verem olurum ben bunlarla.
Benim durumumu biliyorsun az cok...Benim gibi bir "Kara Sevdali" bir Divane...bunlarla nice olur halim?
Emeklerine tesekkürler,cok güzel olmus Gülüm...Ellerine saglik.

aytim
01.10.09, 12:42 AM
Aytim´im ben bu bölüme hic girmesem daha iyi olacak galiba...yoksa cok yakinda bir de verem olurum ben bunlarla.
Benim durumumu biliyorsun az cok...Benim gibi bir "Kara Sevdali" bir Divane...bunlarla nice olur halim?
Emeklerine tesekkürler,cok güzel olmus Gülüm...Ellerine saglik.

Canımsın ya kıyamam ben sana Allah korusun veremde neki sen o küçücük gördüğün dev yüreğinle neleri aşarsın bunu sende biliyorsun sadece biraz duygusallaştın ki buda çok normal duygusal biri için bende yaşıyorum bazan şarkılarla yazılarla resimlerle bitanem :JC_cupidgirl:

Kaderimdin
27.10.09, 02:09 AM
´bekle´ dedi ve gitti
ben bekledim ama o hiç gelmedi
ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi...

seni bekliyorum diyebilmenin ümidiyle seni senle beklemek... bekliyorum işte ne duruyorsun...!

trafik belma
19.02.10, 01:33 AM
çok güsel bunu gerçekten hisseden anlar ne kadar sevsen ve sevilsen hayat işte istediğin gibi gitmez .......

ebru
09.06.10, 03:58 PM
Çok güzeldi ablacım ya. Emeğine sağlık +rep