PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Balık !!!!

bygamer
29.11.11, 06:47 PM
Akvaryuma koyulan 30 balığın 7 tanesi boğulursa kaç balık kalır ???

MaVi
29.11.11, 06:50 PM
Akvaryuma koyulan 30 balığın 7 tanesi boğulursa kaç balık kalır ???

Neden balık yüzme bilmiyormu yoksa? :)) doğru cevapmı acaba balık neden boğulsunki,balıklar yüzer

bygamer
29.11.11, 07:06 PM
Neden balık yüzme bilmiyormu yoksa? :)) doğru cevapmı acaba balık neden boğulsunki,balıklar yüzer

TEBRİKLER MODUM : )))))))))

MaVi
29.11.11, 07:08 PM
TEBRİKLER MODUM : )))))))))

Teşekkür ederim normalde zeka sorularında başarılı değilimdir ve hiç cevaplamayada girmem ama bu kolay geldi galiba :) Bu arada sizden ricam büyük harf ve renkli yazı yasak.Sadece paylaştığınız konuların önemli yerlerinde renklendirme yapabilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ederim

bygamer
29.11.11, 08:57 PM
Teşekkür ederim normalde zeka sorularında başarılı değilimdir ve hiç cevaplamayada girmem ama bu kolay geldi galiba :) Bu arada sizden ricam büyük harf ve renkli yazı yasak.Sadece paylaştığınız konuların önemli yerlerinde renklendirme yapabilirsiniz.Anlayışınız için teşekkür ederim

Peki tamam modum :) ben bilmiyordum yasak olduğunu. :)

laledevri
29.11.11, 10:41 PM
Bende okuyordum kendi kendimeneden balik bogulsunki suda die düsündüm modum tebrikler, bende pek becerikli degilimdir bu tür seylerde ama kolay bir mantik sorusu sadece. tesekürler paylasim icin

izmitli
22.03.12, 11:29 PM
bence Sorunun Cevabı şu :) 7 Tane Balık Boğuluyorsa Diğer Kalan 23 üde Boğulur Yani Kaç Balık Kalır Sorusuna '' 0 '' Diyorum :d ::d