PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeminliyim

laledevri
21.11.11, 01:40 AM
Yaniyor icim alev gibi,
yaniyor, acilarina melhem
olamamak
ve
bilmemek icinde neler gizli
yüregimi acitiyor,
artik umrumda degil vad edilen.
umrumda degil hic kimse
Gitmek istiyorum,
gitmek hemde cok uzaklara.
Bir ückeniz biz, savunmasiz ve caresiz
cümleler boguyor sanki
nefesim tikanior.
Ellerimde sanki kelepceler kan agliyor
Hayat devam ediyor diyorsun ya
icimin alevini görmeden sor
Hayat atar tekmelerini
ve elim kolum bagli,
sasirmis beyinler
sadece bekle diyor,
haykiramiyorum, aglayamiyorum
Hani nerdesin disardan seyretmek daha kolay evet
kolay geliyor, susmak
öylece düsürene degilde düsene bakmam
ya ben ya ben nasil susuyorum.
Nasil bir acidir bu icimdeki
bu nefret ve bu direnis.
Gidiyorum evet
artik beni tutacak kimse yok zaten,
ückenimide aldim kollarima,
onlara sarilarak herseyden uzak olmaya yeminliyim.....

Açelya
21.11.11, 03:01 AM
Bir gün döneceksimn geriye, bulamayacaksin gerçek sevgiyi hiç bir yerde, geç oldugunu bilsen bile, geldiginde semtimize sokagimiza ilk girdiginde, bütün mazi gelecek gözlerinin önüne, belki mutluluk verecek sana, o güzel günlerin hatirina, sonra mutsuzlugunu anlayacaksin simdi kalan yanlizliginda çok geç kalmış olacaksın hem de çok.Bende bişeyler karalamak istedim beni etkileyen şiirinize

MaVi
21.11.11, 03:19 AM
Bu şiiri yazdıran duygular hayatın anlamsızlaştığı anlarda ortaya çıkan bir eylemdir. Genelde değer verdiğiniz kişilerle ilişkileriniz kötüye gittiğinde, uğruna düşünecek bir şeyiniz olmadığını hissettiğinizde ortaya çıkar.Zaman zaman hepimiz böylesi feryatlar ettik.Acılarınız ve üzüntülerinizin bir an önce son bulmasını diliyorum canım

laledevri
21.11.11, 11:26 PM
Yorumlariniz icin eklediginiz siir icin tesekür ederim acelya, mavi ablacim yorumun icin tesekür edium, benim inisimin herzaman bir cikisi olucak, ve canimi yakanlarda sesli olmamdan degil sesizligimden ürktükleri icin simdi sessiz kalicam, herseyin zamani var elbet. canim yandiysa elbet karsiligi olucaktir. öpyürum ablacim