PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen uzakta, bense burda,aramızda yollar var[Bonita]

aytim
25.10.08, 04:14 AM
Anlatacak nelerim var bir bilsen
İçimde ihtilaller kopmuş
Kendimi sürgüne verdim
Mutluluğum çoktan iflas etmiş
İtiraza hakkım yok biliyorum

[Only Registered Users Can See Links]

Öylesine özlemişim seni
Öylesine yanmış canım
Senin yokluğuna inan alışamadım
Sensiz yapamıyorum

Şimdi uzağım belki!
Ama bellimi olur..belki demli bir çay kokusuyla gelirim...belki yağmur olur yağarım şehrine..belkide rüzgarla düşerim önüne ..Sen yeter ki bekle!

Bazen herşeyin özelliğini yitirdiğini düşündüğüm anlarda gözlerin geliyor gözlerimin önüne ve o zaman kendime diyorumki daha yaşamak için çok sebebim var

Sen uzakta, bense burda,aramızda yollar var
Buna nasıl dayanırım ben
Sen uzakta, bense burda,aramızda dağlar var
Buna nasıl dayanırım ben

Anlatılması tarifsiz biliyorsun her seferinde sana da söylüyorum, ama kollarında ki mutluluğu ben çok seviyorum... O mutluluğun, huzurun tadı, güzelliği hiç bir yerde yok. Sen bambaşka bir dünyasın yüreğimde..

Dün akşam SENİ düşünüyordum.Yatağıma girdim hala aklımdaydın.Rüyamda SEN vardın.Öyle güzeldin ki doyamadım SANA.Sıkıca sarıldım.Gözlerimden yaşlar akmaya başladı.Silmek istedin,izin vermedim.Onlar mutluluk gözyaşlarıydı.Bırak aksın dedim.En kötüsü uyandığım andı.Bu sefer gerçekten ağlıyordum.

Sakın Ha beni aldatmayasın oralarda
Sakın Ha yüreğimi yakmayasın derinden
Sakın Ha ağlatmayasın gözlerimi
Öldürürüm kendimi, yaşayamam.

Ey gözünü sevdiğim, canına yandığım.Gündüz göz yummadan hayaline daldığım.Canıma sarıp, belki benimdir sandığım.sen umut çiçeğim, sevda türküm, canbağım.Ey göznurum, yüreğine kurban olduğum, sevdasına eriyipte, sararıp solduğum.Üstüne yemin edipte deli olduğum.Sen gönül işlemem, göz emeğim,

SONSUZLUGUM!!!!!!

SENİ SEVİYORUM!!!

Papatya
26.10.08, 01:27 AM
ablacım şuanki dugularımı nasıl anlata bilirim bilemiyorum
çok duygulandım
gerçekten şuanki halimi bir görbilseydin
çok ama çok mutlu oldum
duygularımı anlatacak kelime bulamıyorum
ellerine yüregine binlerce kez teşekkür ediyorum

aytim
26.10.08, 01:31 AM
canım ne mulu bana daha da güzelini yapmak isterdim ama inan sabahladım kes biç ancak bu kadarı gelebildi elimden...ne demek her zaman da hazırlarım siz isteyin yeterki...teşekkürler benden

Papatya
27.10.08, 09:17 PM
ablacım daha güzeliniş düşünemiyorumki bundan güzeli olmaz bence çok ama çok teşekkürlr

aytim
28.10.08, 07:41 AM
sağol bitanem

Melek
29.10.08, 02:42 AM
bende cok begendim ablacimmm bonitam adina bnde tsk ederimmmm tek kelimeyle süperr olmusss,umarim ikiside en kisa zamnda kavusur bu hasret bu özlem biter

Papatya
29.10.08, 02:46 AM
nisan ablacım çok sagol düşüncelerinden dolayı
inan aglıyorum ya of bitsin artık bu hasret

Melek
29.10.08, 04:24 AM
canimsin sakin aglama dayananmam gözyaslarina,bekle canim sabret az kaldi ,,sayili gunler cabuk gecer ilerde mutlu olacaginiz gunleri dusunun ,sakin uzulme

Peluş
26.12.08, 01:30 PM
AY BU NASIL BIR ŞEY YA VALLA HEM KISKANDIM HEM BAYILDIM BONITA HARIKASIN HEM RESIMLER HEM DE ŞARKI SOZLERI INANILMAZ GUZEL SIZI TEKRAR KUTLUYOR BIR OMUR BOYU MUTLULUKLAR DILIYORUM.....

NefretimSin
26.12.08, 04:10 PM
Abla en çok

Sakın Ha beni aldatmayasın oralarda
Sakın Ha yüreğimi yakmayasın derinden
Sakın Ha ağlatmayasın gözlerimi
Öldürürüm kendimi, yaşayamam.

Bölümünü sevdim. ELLERİNE SAĞLIK.

EMEĞE SAYGI!!!

Hizli ve Öfkeli
13.06.09, 01:20 PM
sevipte ayrı kalmanın acısını ben cok ama cok ıyı bılırım allah kımseyı sevdıgınden uzak bırakmasın..aytım admınım müsade edersen artık sana yorumlarımda aytım admınım degılde aytım ablam demek ıstıyorum ....emegıne saglık aytım ablam :)

aytim
13.06.09, 07:09 PM
sevipte ayrı kalmanın acısını ben cok ama cok ıyı bılırım allah kımseyı sevdıgınden uzak bırakmasın..aytım admınım müsade edersen artık sana yorumlarımda aytım admınım degılde aytım ablam demek ıstıyorum ....emegıne saglık aytım ablam :)

Allah kimseleri sevdiklerinden ayrı bırakmasın...bana herkes istede aytim abla der abla kelimesi bence çok özel ve güzel bir kelimedir ne mutlu banaki bana abla denmek inceliğini tattırıyorsunuz..asıl ben teşekkür hızlı kardeşim onurlandırdınız beni...

YaKaMaSHi
13.06.09, 07:13 PM
yha off sen uzakta bense burda aramızda daglar var buna nasıl dayanırım ben :(:(:(:(

Sweet Witch
18.02.10, 08:02 PM
Şimdi uzağım belki!
Ama bellimi olur..belki demli bir çay kokusuyla gelirim...belki yağmur olur yağarım şehrine..belkide rüzgarla düşerim önüne ..Sen yeter ki bekle!

cok güzel, tesekkürler

La Estrella
14.08.11, 12:15 AM
Ey gözünü sevdiğim, canına yandığım.Gündüz göz yummadan hayaline daldığım.Canıma sarıp, belki benimdir sandığım.sen umut çiçeğim, sevda türküm, canbağım.Ey göznurum, yüreğine kurban olduğum, sevdasına eriyipte, sararıp solduğum.Üstüne yemin edipte deli olduğum.Sen gönül işlemem, göz emeğim,

SONSUZLUGUM!!!!!!

SENİ SEVİYORUM!!!

Tek kelimeyle harikasın Aytim Abla.Bana da bir flash yapabilir misin rica etsem?