Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayvanlarla İletişimin Olumsuz Yönleri
HeaDTeam
17.11.11, 06:18 PM
Arkadaşlar Yarın Bir Mnazaram Var ve Benim Başıltaki Gibi İnternette Aradım Ama İstediğim Şeyi Bulamadım Yardım Ederseniz Sevinirim.:tesekkur:
wadylowe
17.11.11, 06:24 PM
Arkadaşlar Yarın Bir Mnazaram Var ve Benim Başıltaki Gibi İnternette Aradım Ama İstediğim Şeyi Bulamadım Yardım Ederseniz Sevinirim.:tesekkur:
Merhabalar arkadaşım.Öncelikle konuyu açacağınız yer Kültür sanat bölümü olmamalıydı.Lütfen siteyi kirletmeyiniz.Site hakkında yardım istiyorsanız Danışma Bölümüne,eğer kişisel isteğiniz varsa sohbet bölümüne yazmalısınız.Konunuzu sohbet bölümüne taşıdım.İsteğinize tabiki kayıtsız kalamayız.Biraz daha açıklayıcı yazarsanız konuyu biraz daha açarsanız elimizden geldiğince yardımcı oluruz ,görüşmek üzere
wadylowe
17.11.11, 07:03 PM
Ben bu konuyu kendi mantığımla çöyle açıklayabilirim,yararlarını biliyorum ama olumsuz yönleri deyince,bağlandığın bir hayvanın ölmesi ve onun ölümünden sizin üzerinizde bıraktığı psikolojik sorun geliyor.Olumsuz yönde etkileri sağlık yönünden olabilir kıl tüy hesabı ama olumlu yönlerinin yanında bence istisna sayılır çünkü çoğu rehabilitasyon merkezlerinde hayvanların insanların üzerindeki olumlu etkileri gözlenmiştir.Birde Ölümle sonuçlanan insan-hayvan temaslarından bahset. Örnek "crocodil hunter". Eşek tepmesi, arı, yıla, akrep sokması gibi.Bazı hastalıkların aids ve grip gibi hayvanlardan bulaştığınıda düşünürsek,biraz da kendi fikirlerini zorlayarak güzel bir şey çıkarabilirsin diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlarımında aklına fikirler gelirse lütfen eklesin buraya.
Asi_Cadı
17.11.11, 07:13 PM
Bu konuda pek yardımcı olamayacağım modumun söylediklerine katılıyorum ama bence aslında insanların hayvanlara ne gibi zararları vardır diye sorsak daha iyi olurdu. Çünkü insan nüfusu devamlı olarak başka canlıların yaşam alanlarını ihlal ediyor ve etmeklede kalmayarak onların canlarına kıyıyor neticesinde pek çok hayvan türünün yok olmasın neden oluyor.
Yararlarının yanında olumsuzlukları çok az bence.Hayvanlarda bulunan bazı parazitlerin çocuklarda karın ağrısından göz tahribatına kadar çeşitli rahatsızlıkla yaratabildiğini ekleyebilirim sadece
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.