PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yilbasi gecesi

laledevri
14.11.11, 11:53 PM
Küccüktüm annem ve babam beni ve erkek kardesimi teyzemlere birakmislardi türkiyeye izine gideceklerdi,
ve ben teyzemi kizlarini hic sevmiordum gicik oluyordum cünki. Ve yilbasi yaklasiyordu annem gitmeden önce kardesimle bana ates püskürten hvai fiseklerden ve cesitli bombalar almisti. Yilbsi günü gelmisti teyzemin kilari beni yanlarinda istemiyorlardi ezelden beri kendilerini birsey sanan cinslerden olduklari icin neyse konudan kacmayayim, ve en büyük teyzemin ogluda bizimleydi, yani teyze cocuklari hepsi bir araaydik hemen hemen.
Ve kardesimide kuzenimide aldilar kuzen bende 3 yas büyük hala cok severim onu, 4dü asagiya gittiler bahceye bomba atmaya beni istemediler. agladim sinir oldum ya simdi, iada bak gelene kadar camda bekledim bombalarimi havi fiseklerimi hazirladim, ve bahcenin icine girdiler geri eve dönüyorlar tabi, senmisin beni götürmyen. aldim yaktim havayi fisekleri birde süperdi ya gök yüzüne atmadim ateslerini onlar gecerken bahceden onlarin üzerine attim, durmadan ayaklarina kafalarina artik neresine gelirse. tam yarim saat eve giremediler, sonra bombalarla atmaya basladim tabi havai fisekler bitmisti napim. Ama sonra artik gidiler binaya dolaba saklandim hemen beni evin icinde 1 saat aradilar. bulduklarindada bombayla tehtit ettim. Ve teyzemde oh iyi oldu dedi götürmediniz kizi dedi korudu beni. oh iyi yapmisim :)

La Estrella
15.11.11, 12:01 AM
Hahahahah :) Çok güldüm ablacım :) Bayağı yaramazlık yapmışsın :D:D

laledevri
15.11.11, 11:01 PM
Evet ya ama cocuktum canim :)