PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Laledevri Tarot Açılımı

laledevri
13.11.11, 12:01 AM
benim secmek istedigim yedi sayi,
07 30 04 29 80 13 01
leyla 29.07.1984 aslan
sarper 13.12.1980 yay

Son sayı 6

basvurumu yaptim cok tesekür ederim iyiki varsiniz

La Estrella
13.11.11, 01:47 AM
benim secmek istedigim yedi sayi,
07 30 04 29 80 13 01
leyla 29.07.1984 aslan
sarper 13.12.1980 yay

Son sayı 6

basvurumu yaptim cok tesekür ederim iyiki varsiniz

Sevgili Leyla Hanım,

Öncelikle ben teşekkür ederim görevimi seve seve yapıyorum.Sizleri mutlu etmekten dolayıda çok mutlu oluyorum.Hemen kartlarınız açılımına geçicem.Öncelikle şunu belirtriyim ben kartlarınızda güzel şeyler hissettim bakalım kartlarımız ne diyor bizlere

1.Kartınız

Siz kendinize rehbelik edilmesine izin vermişsiniz ama malesef onlarla iletişim kuramıyorsunuz.Bakın burda da çıktı bu olay.Sezgileriniz harekete geçmiş ve yanlış hissetmiyorsam 6.hisleriniz çok kuvvetli yada kuvvetlenecek.Siz bu insana resmen bağlanmışsınız.İkinizden biri doğru zamanda karşılık vermek için o zamanı beklemeye karar vermiş bana göre bu insan partneriniz.(bu bir barış içinde olabilir evlilik adınada olabilir)Ama siz o insanı çok derinden hissediyorsunuz.

2.Kartınız

Bu insanlar bereber hayatınıza bir renk gelmiş.Siz beraberken bu insanlar hayatınızın tadını çıkarıyorsunuz.Bu arada dostlarınızla beraberken kendinizi çok iyi hissediyorsunuz.

3.Kartınız

İiy bir başlangıç yapıcaksınız.Güzel olsasılıkların en başındasınız.Ama acele etmeyin herşey yavaş yavaş ilerliyecek.Birşeyleri yavaş yavaş inşa ediceksiniz.Uzun bir birliktelik olucak belkide bir evlilik.Aşk anlamında başarılı bir yol izleyeceksiniz.Bir probleminiz var bu insanla ama sorun etmeyin herşey adım adım çözülcek sadece sabır.

4.Kartınız

Siz bu insanda anlam buluyorsunuz ve ona güveniyorsunuz.Ama bu güven tek taraflı değil.Karşılıklı güven ve iyi niyet söz konusu.Birbirinize saygı gösteriyor ve değer veriiyorsunuz.Bir ilişkinin kutsanması.Aziz kartı evlilik kartıdır ve ben 2.kartınızda uzun bir ilişkiye adım atıcağınızı ve evlilik olabileceğini söylemiştim umarım yanılmam ama ben evlilikte görüyorum.

5.Kartınız

Dünya kartı çıktı bu da sizin mutlu olacağınızı simgeler.Hiç olumsuz kart görmedim şimdiye kadar.Bu insan size yaşam sevinci vermiş.Kafanızda bir hedef var yada bir isteğiniz bu gerçekleşicek.Doğru ilişkiye doğru yol alıyorsunuz.Bunu 2.kartınızda da söylemiştim ve bu kartta dediklerimi onaylar.Beraberken uyumlusunuz.Sanırım bir tartışma olmuş ama barışıcaksınız bu yukrıdaki kartlarınızdan birinde de çıktı.

6.Kartınız

Alışıldık bir düzeniniz var ayağınız yere basıyor.Siz değişmeyi sevmiyorsunuz sanırım.Ve sanırım biraz da inatçılık söz konusu :) bu belirttiğim 2 özellik ya sizi o partnetinizi simgeliyor karar veremedim ama sorunlarınız bu nedenden dolayı oluyor sanırım..Sağlam bir temel atmışsınız ilişkiniz anlamında bunu tüm kartlarınız söylüyor.

7.Kartınız

Siz ahenk ve uyum içindesiniz.Sağlıklı bir ilişki.Bunu 7 kartınızın 7side söylüyor.Doğru bir ilişki içerisindesiniz.İlişkiyi ileriye götürüceksiniz.Ve yukarıda da demiştim bunu evlilik görüyorum die bu kartta bunu simgeler.

Son kartınız AŞIKLAR kartıdır

Kalben ve özgür iradelyle bir kaarar vericeksiniz.Bu evlilik ile ilgili olabilir.Sorunlarınızın olduğunu görüyoorum ama kartlarıım bana bunu pek belli etmemişler.Ama sorunlarınızı kesinlikle aşıcaksınız bunu 3 kartınızda da belirttim.Korunan bir ilişki içinde aşın tadına varıcaksınız.Ve siz birbirinize isteyerek bağlanmışsınız.Kalpleriniz birbirinize ait.

Ben inanın kötü hiç birşey hissetmedim.Bir sorun var ama kartlarım bana onu göstermiyor.Ama ne sorununuz var ise barışıcaksınız.Kartlarınız ısrarla doğru bir ilişkide olduğunuzu ileriye adım atıcak bir ilişki olduğunu ve sonunda da evlilik olduğunu söylüyor.

İlk açılımlarıma çok fazla odaklanamıyorum 15 gün sonra tekrar istekte bulunabilirsiniz.Kartların küsmemesi lazım.Umarım herşey gönlünüzce olur.

Sağlıcakla kalın

laledevri
13.11.11, 02:16 AM
cok tesekür ederim be kayit eicem telefonuma zate burdayim hergün artik cok konular lgimi cekiyor burda, sorunda su bzim hic bir kavgamiz tartismamiz yoktu, aniden kayboldu 5.ci aylarda ve ben cok hasta oldum yazmiyor diye unutmak istedim fakat rüyalarima girdi evet iatcii olan benim sevdigim insani kaybetmeyi sevmiorum. ve onun gdiinden sonra kardesi hapiste bekle dedi, bekledim sona fare gibi kiz arkadasi kardesinin bana yalan söylediler devamli dün bile konustum ama olumsuz cevaplar aldim. o mutlu rahat birak gibi cevaplar bende dedim son sey keni agzindan duymadan iamam cünki bir dedi bir dedini tutmadi. o cok zor durumda ben bunu biliyorum ama susuyorlar. unutmak istediimdede ne hikmetse gözümden kalbimden gitmedi hic. 6a gecti ve ben kimseyi beklemem gidenin arkasinida aramam kisa sürer ama sarperi birtürlü atamadim, rüyalarima girdi saclarimi oksadi bekle dedi. birsürü seyler gördüm hergün, simdide kursa basladim erken kalkip erken yatiorum cocuklarda uyutmuyr bu aralar, göremiyorum ama nezaman ki unutuyorum agninda kalbime sanci veryor ve o aklima geliyor. ben biliyordum onunda beni düsündügüü sevdigini. oksa neden gelsin ki rüyalarima. evet biz birbirimize bilerek asik olduk. ne o ne ben hayatimizda sevilmdik yani eksik kalan duygular var ve oda bunu tamaliyor iste. yanina giecegim son zaanlarindane oldu bilmyorum bana son mesaji eve döndügümde sana yazicam dedi. bekledim ama hisetm birsey vardi bir kopukluk vardi o gece. kalbim durulmadi ama simdi duruldu sizden allah razi olsun. aylardir ne yapicami bilemedim. ben hayatimda cocuklariim ve o baska hic kimse umrumda degil. hayatimda bklemedim ben sorunlar var evet ama iairmisiniz sarer herseyden daha agir basiyor. cok tesekür ederim sende beni okadar cok mutlu ettin ki buna inaamazsin

La Estrella
13.11.11, 02:51 AM
cok tesekür ederim be kayit eicem telefonuma zate burdayim hergün artik cok konular lgimi cekiyor burda, sorunda su bzim hic bir kavgamiz tartismamiz yoktu, aniden kayboldu 5.ci aylarda ve ben cok hasta oldum yazmiyor diye unutmak istedim fakat rüyalarima girdi evet iatcii olan benim sevdigim insani kaybetmeyi sevmiorum. ve onun gdiinden sonra kardesi hapiste bekle dedi, bekledim sona fare gibi kiz arkadasi kardesinin bana yalan söylediler devamli dün bile konustum ama olumsuz cevaplar aldim. o mutlu rahat birak gibi cevaplar bende dedim son sey keni agzindan duymadan iamam cünki bir dedi bir dedini tutmadi. o cok zor durumda ben bunu biliyorum ama susuyorlar. unutmak istediimdede ne hikmetse gözümden kalbimden gitmedi hic. 6a gecti ve ben kimseyi beklemem gidenin arkasinida aramam kisa sürer ama sarperi birtürlü atamadim, rüyalarima girdi saclarimi oksadi bekle dedi. birsürü seyler gördüm hergün, simdide kursa basladim erken kalkip erken yatiorum cocuklarda uyutmuyr bu aralar, göremiyorum ama nezaman ki unutuyorum agninda kalbime sanci veryor ve o aklima geliyor. ben biliyordum onunda beni düsündügüü sevdigini. oksa neden gelsin ki rüyalarima. evet biz birbirimize bilerek asik olduk. ne o ne ben hayatimizda sevilmdik yani eksik kalan duygular var ve oda bunu tamaliyor iste. yanina giecegim son zaanlarindane oldu bilmyorum bana son mesaji eve döndügümde sana yazicam dedi. bekledim ama hisetm birsey vardi bir kopukluk vardi o gece. kalbim durulmadi ama simdi duruldu sizden allah razi olsun. aylardir ne yapicami bilemedim. ben hayatimda cocuklariim ve o baska hic kimse umrumda degil. hayatimda bklemedim ben sorunlar var evet ama iairmisiniz sarer herseyden daha agir basiyor. cok tesekür ederim sende beni okadar cok mutlu ettin ki buna inaamazsin

Ben kartlarımda hiç kötü bişey görmedim ve hissetmedim.Umarım herşey gönlünüzce olur :) Durumunuz çok zor ALLAH yardımcınız olsun.

laledevri
13.11.11, 03:06 AM
amin,zor evet zor olanin daha zoru geride kaldi, tam bimesede attim gecmisimi cöpe, birde aylemdn uzaklasa bilsem daha mutlu olucam. :) biktirdilar cünki hayatimdan cok tesekürler siz nrden ciktiniz karsima hala inaamiyorum ben. ilk defa etkileyen bir site ben gördüm. tesekürler

La Estrella
13.11.11, 03:09 AM
amin,zor evet zor olanin daha zoru geride kaldi, tam bimesede attim gecmisimi cöpe, birde aylemdn uzaklasa bilsem daha mutlu olucam. :) biktirdilar cünki hayatimdan cok tesekürler siz nrden ciktiniz karsima hala inaamiyorum ben. ilk defa etkileyen bir site ben gördüm. tesekürler

Sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana :) Sizi aramızda görmekten dolayı bizde çok mutluyuz.Herşey gönlünüzce olsun :D

laledevri
13.11.11, 03:24 AM
:) tesekürler, bende sizin icin kabimle diliyorum saglikli kalin