Orijinalini görmek için tıklayınız : 29 Ekim Hakkındaki Düşünceleriniz..
Konuyu açmak istedim. Bildiğiniz gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaların bu yıl yapılmamıştır bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir???
La Estrella
29.10.11, 04:29 PM
Bana göre çok saçma bir durum evet acılarımız var bunu kabul ediyorum ama bu bir Türklük gururu.Sonuçta bu bir eğlence değildir.Zaten kutlamamak için bahaneler üretiyorlar.Ben bu duruma çok kızgınım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Açıkçası bende katılıyorum. Maçlar televizyon programları konserler düğünler eğlenceler hersey oluyorda milletimizin gururu bayramımız neden kutlanmıyorr.. Evet üzüldük.. hiç tanımadığım insanlar için ağladım. Enkazdan sağ çıkartılanlar için sevdim yine ağladım gencecik bedenler gitti:(:( Ama unutmamamız gereken sey bu ülkeyi kurtarmak için milyonlarca insan feda edildi gencecik insanlar öldü... herseye rağmen kutlanmalıydı sessizde olsa kutlanmalıydı...
ATATÜRK ölüm döşeğinde iken iptal edilmedi !ATATÜRK öldü iptal edilmedi ! İkinci dünya savaşında ve üçüncü ihtilal sırasında iptal edilmedi !Kıbrıs savaşı sırasında iptal edilmedi !1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depriminde iptal edilmedi!
Sorarım size şimdi niye?
Bunun cevabını hepimiz biliyoruz.Amaçlar farklı.ATAMI unutturmya çalışamıcaklar hemde hiç bir zaman.
Angel modum bu sayfaya kaç kez gittim geldim,yazacakalarımı tam yazıyorum birden siliyorum.Okuyorum eleştirim çok ağır,en iyisi ben hiç yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım.Kısaca yorum yapmadan ki yapsam kimse tutamayacak,10 kasım geliyor,hadi hadi bir denesinler bu önemli günde de Atamı unutturmaya çalışsınlar.
wadylowe
30.10.11, 03:14 PM
pkklılar amaçlarına ulaştılar,İstiklal marşını söyletmeyen bir hükümet nasıl bir hükümettir?Bu vatan için canını vermiş insanların kemikleri sızladı bence :(((
Aytim in dediği gibi bakalım 10 Kasım da ne uyduracaklar.. Ama fark etmişsinizdir insanmız yasağa rağmen kendince küçükte olsa kutladı:) Tebrik etmek lazım
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.