Orijinalini görmek için tıklayınız : Gmzli Tarot Açılımı
Gelebildim sonunda:):) Evet bende istiyorum. Ben sayı yazayım ama niyet ile bakmak mı yoksa benim sayı yazmam mı hangisi iyi oluyorsa artık ona göre bakarsınız:)
34- 5- 20- 11- 24- 52- 70
Gamze 9.10.1986 Terazi bucuyum
İsmail 28.04.1986 Boğa burcu
12
Hadi bakalım hayırlısı:)
La Estrella
28.10.11, 12:03 AM
Gelebildim sonunda:):) Evet bende istiyorum. Ben sayı yazayım ama niyet ile bakmak mı yoksa benim sayı yazmam mı hangisi iyi oluyorsa artık ona göre bakarsınız:)
34- 5- 20- 11- 24- 52- 70
Gamze 9.10.1986 Terazi bucuyum
İsmail 28.04.1986 Boğa burcu
12
Hadi bakalım hayırlısı:)
Kusura bakmayın sınavlarım vardı bakamadım.Hemen kartlarınızı yorumlamaya geçiyorum.Sorunuza gelince önemli olan şuan sayıları hissederek çekmeniz.Çünkü kartları kendi elinizle seçme gibi bir imkanınız yok.
1.Kartınız
Güvensizlik,keybetme korkusunu yoğun hissediyorsunuz.Onun eksikliğini yaşıyorsunuz.Kendinizi birşeyden yoksun hissediyorsunuz.İlişki anlamında kurak bir dönemdesiniz.İlişkide büyük bir kriz söz konusu.İlişki anlamında bir fırsatı kaçırmışsınız.Kendinizi sevilmemiş hissediyorsunuz.
2.Kartınız
Bir çözüm bulucaksınız ve kaybedilmiş veya unutulmuş olanın yeniden ortaya çıkması söz konusu.İlişki anlamında derin bir zenginleşme duysu olucak.Problemlerinizden kurtulacaksınız.Bu kişiyle bir karşılaşma yaşamışsınız yada yaşıyacaksınız.Bir eski aşkın yeniden canlaması söz konusu.Yani yeniden bir araya geliceksiniz ben öyle görüyorum.Bakalım diğer kartlarınız ne diyor.
3.Kartınız
Bu bir erkeği simgeler.Bu erkek sizin kalbinizdeki insan.Bu erkek toprak burcunda.Ya başak ya oğlak ya da boğa burcunda.Onu yüreğinizde yaşatıyorsunuz.Gerçi siz söylemişsiniz burcunu ama tılsım kralı toprak burcundan bir erkeği simgeler.
4.Kart
Düşünüp akıllı bir karar vericeksiniz.Çatışmalardan uzak durucaksınız.İlişkide doğruluk ve denge tekrar sağlanacak.
5.Kart
Bir mutluluk söz konusu olcak ve bu mutluluk sonucu yaşam sevincinizi tekrar kazanıcaksınız.Aşk anlamında hedefinize varıcaksınız.Doğru ilişkiyi bulduğunuzu düşünüyorsunuz.Eğer barışırsanız uyum ve sağlıklı bir ilişkiniz olucak ve tartışmalarınız sona ericek.
6.Kart
Geleceğe güvenle bakıcaksınız.Yeni umutlar söz konusu.Birşeyleri daha iyi anlıyacaksınız.Aşk yıldızınız yeniden parlayacak ve gelecek vadeden güzel bir ilişki başlayacak.Yukarıda söylediğim gibi eski aşkın yeniden başlaması söz konusu yani yukarıda dediğim bilgiyi onaylayan bir kart.
7.Kart
Çok büyük sıkıntılarınız var,endişelisiniz ve hep kötü haberler alıyorsunuz.Vicdan azabı veya pişmalık duygusu çekiyorsunuz.Geleceğe dair korkularınız var.Kendinizi terkedilmiş düşünüyorsunuz.Çaresiz ve çok umutsuzsunuz.
Sonuç Kartınız olarak 12 demişsiniz.
Adeta hareketsiz kalmışsınız ve çaresizsiniz bu kart 7.kartınızı destekler ve onaylar.Çıkmaza saplanmışsınız.İki arada bir derede kalmışsınız.
Ben tam emin olmamakla birlikte bu ilişkinin tekrar canlanmasını görüyorum.Hayatınıza ilişki anlamında yeni bir başlangıç olucak burası kesin ama o insanla mı yada başkasıyla mı bilmiyorum bana göre eskisiyle yani bu baktırmış olduğunuz kişiyle çünkü 2.kartınız bu dediğimi onaylamaktadır.Bu ilk bakım olduğu için çok yoğunlaşamadım bu barışma olayına o nedenden dolayı 15 gün sonra benden tekrar tarot bakımı isteyiniz.Umarım herşey gönlünüzce olur.Yorumlarınızı bekliyorum.
Sağlıcakla kalın.
Çok teşekkür ederim. İnşallah barışırız:) BAna göre o doğru insan... Kartlrınız durumumu cidden simgeliyor. Karışığım hareketsizim hiçbirsey düşünemiyorum:( Tek odak noktam o ve aşk...
Bu arada bir soru sormak istiyorum. Onun bana karşı düşünceleri neler? Yani barışmak istemek, eskiyi unutamamak, korkuları, sevmek hoşlanmak, uzak olduğumuz için sorun. Neler hissediyor ?? cevaplarsanız sevinirim..
(Yorumlarımı karıştırdım valla:) Ama sonunda doğru yere yazmayı başardım:))
La Estrella
28.10.11, 12:29 AM
Çok teşekkür ederim. İnşallah barışırız:) BAna göre o doğru insan... Kartlrınız durumumu cidden simgeliyor. Karışığım hareketsizim hiçbirsey düşünemiyorum:( Tek odak noktam o ve aşk...
Bu arada bir soru sormak istiyorum. Onun bana karşı düşünceleri neler? Yani barışmak istemek, eskiyi unutamamak, korkuları, sevmek hoşlanmak, uzak olduğumuz için sorun. Neler hissediyor ?? cevaplarsanız sevinirim..
(Yorumlarımı karıştırdım valla:) Ama sonunda doğru yere yazmayı başardım:))
Önemli değil :) Onun hislerini hissedemedim fal sırasında size dediğim gibi ikinci açılımda deneyeceğim.Şimdlik hislerim bunlardır.15 gün sonra tekrar isterseniz bakarım ama unutmayın sitemizde aktif olmanız gerekiyor :) Sadece fal için girmeyiniz :)
Sağlıcakla kalın
Yok :) Zaten bilgisayarı acar acmaz hemen siteye giriyorum:) Sanırım alışlanlık yapmaya başladı:)
La Estrella
28.10.11, 12:35 AM
Yok :) Zaten bilgisayarı acar acmaz hemen siteye giriyorum:) Sanırım alışlanlık yapmaya başladı:)
Sitemiz sıcaktır ve aile gibidir.Alışkanlık yapar.Umarım memnun kalmışsınızdır.Herhangi bir sorunuz olursa bölümüm hakkında bana özel mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum.Parapsikoloji bölümüyle tamamen ben ilgileniyorum.
Sağlıcakla kalın
Aslında Parapsikolojiye merakım var ama bu ara pek bişeye yoğunlaşamıyorum:(:(
Sanırım bugün güzel haberler aldım:) Seviyorum bu çocuğu ben:)
Mutluyum:) o yüzden tekrar tarot bakmanı rica ediyorum. Daha öncede bakmıştın:)
8-19-12-24-56-63-49
Gamze 9 Ekim 1986 Terazi
İsmai l 28 Nisan 1986 Boğa
10
Sabırsızlıkla yorumunu bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
La Estrella
19.11.11, 06:48 PM
Mutluyum:) o yüzden tekrar tarot bakmanı rica ediyorum. Daha öncede bakmıştın:)
8-19-12-24-56-63-49
Gamze 9 Ekim 1986 Terazi
İsmai l 28 Nisan 1986 Boğa
10
Sabırsızlıkla yorumunu bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
Kusura bakmayın benim gözümden kaçmış isteyeli 2 gün olmuş.15 günüde tamamlamışsınız o zaman bakabilirim ama sitede biraz daha paylaşımlarınızı görmek isterim.
1.Kartınız
Daha önce dediğim gibi bir yaşama sevinci yaşayacaksınız.Hatta tutkulu bir beraberlik veya bir ilişki.
2.Kartınız
Diğer falınızı hatırlıyorum ve ikisinde de aynı anlamlar mevcut.Bu kart korkularınızı olduğunu gösterir.Hala o korkuyla yaşıyorsunuz.Keyfiniz kaçmış durumda.Aşırı hassassınız yine.Önemli bir adım atmaya cesaret edemiyorsunuz.
3.Kartınız
Bir bayar uyanışı yapıcaksınız.Bunu size daha öncede söylemiştim.Sevinçli başlangıçlarınız olacak.Bir şeyi kazanacağınıza inanıyorsunuz.Yeni bir aşk söz konusu ya da aşk anlamında yeni bir hamle yapıcaksınız.Gerilim ve ayrılıkların aşılmasıdır bu kart.Yeni bir başlangıç yapacaksınız.
4.Kartınız
Birşeylerde anlam buluyorsunuz.Bir şeyi derinden anlıyorsunuz.Karşılıklı güven ve iyi niyet hali söz konusu.Birbirinize saygı gösteriyorsunuz ve değer veriyorsunuz.Bir ilişkinin kutsanması.Bu kart evliliği simgeler.
5.Kartınız
Tekrar söylüyorum birşey olucak ve yaşama sevincinizi tekrar kazanıcaksınız.Bu hem geçen baktığımda çıkmıştı sizde hemde şimdi hatta 1.kartınızda da çıktı.Aşk için bulutsuz güneşli günler geliyor.Birbirinizi şımartabilirsiniz.Atlatılmış bir kriz sonucu sorunsuz bir başlangıç yapıcaksınız.Bu kart 3.kartınızın devamıdır.
6.Kartınız
Siz ya da partneriniz ikinizden biri çok kızgın.Büyük bir tartışma yaşamışsınız.Bu olaydan kaynaklanan bir durum söz konusu.
7.Kartınız
Neşe ve şenlik olucak hayatınızda iyi bir gelişme sonucu şükran duyacaksınız.Yeni bir çıktı.Aşkta şans ve mutluluk olucak.Sorunsuz zamanlarınız olucak.İnanmıyorum yine düğün çıktı :D:D Zaten evliliği simgeleyen iki kart vardır 78 kart içinde ikiside bu falınızda çıkmış :D:D:D Daha bişey söylemem gerekli mi bilmiyorum :D
Son kart olaran 10 vermişsiniz.
Birşeylerin zamanı gelmiş.Birşeyleri çözebilmenin ve çözüme kavuştırmanın zamanı gelmiş.Bu sizin için bir yaşam görevi.Kader yolu.İlişki anlamında görevsel bir yanı anlama zamanı gelmiş.Şimdiye değin çözülememiş problemleri çözme zamanı aşk anlamında.
Kısaca şunu söylemek istiyorum.Bana göre ilişkiniz düzelicek son kartınızdaki yazıyı okuyun.Şimdiye değin çözülememiş problemleri çözüceksiniz.Bunu yukarıdaki kartlar söyledi bize.Mutlluluğu yakalıyacaksınız ve 2 tanne evlilik kartı çıktı.Bu sorunu hallederseniz.Herşey yoluna gireceğinden eminim.Yorumunuzu bekliyorum
Sağlıcakla kalın.
Şanslıyım galıba:):) İki evlilik kartı :):) Çok teşekkür ederim. Aşk konusunda genelde Şansım yok:( Ama umarım artık güzel günler olur mutlu olurum. Kızgınlık durumu sanırım bende diyebilirim. Çünkü o normal yaşantısını anlatırken yaptığı birseye içten içe kızdım. Kendimce anlamlar çıkarmaya çalışıyorum olaylardan sözlerden yıpranmaktan yoruldum ama sevdiğim için çok şey feda edebiliyorum zaten beni yıpratan şeylerde bu. Korkular demişsin sanırım bu durum onda ve bende de var:( Çünkü ben hep kaybetmekten korkuyorum o yüzden kendimi çekemiyorum. Bildiğim kadarıyla onunda tek kişiye bağlanıp terk edilme korkusu var:( Zaten ayrılığımızda bu sebepten olmuştu:( Askere gideceğini eğer bağlanırsa zorluk çekeceğini söylemişti.
Tekrar teşekkür ediyorum... Bu arada önceki falımda konuşmuştuk onun düşündükleri hakkında, acaba neler hissettiniz onun düşüncelerinde??
Mutlaka yaptıklarının bir açıklaması vardır ama ben onun davranışlarını anlamlandıramıyorum:( sadece fikir yürütmekle kalıyor hersey. niye böyle davranıyor şu an bu benim için büyük bir muamma....
La Estrella
19.11.11, 07:14 PM
Şanslıyım galıba:):) İki evlilik kartı :):) Çok teşekkür ederim. Aşk konusunda genelde Şansım yok:( Ama umarım artık güzel günler olur mutlu olurum. Kızgınlık durumu sanırım bende diyebilirim. Çünkü o normal yaşantısını anlatırken yaptığı birseye içten içe kızdım. Kendimce anlamlar çıkarmaya çalışıyorum olaylardan sözlerden yıpranmaktan yoruldum ama sevdiğim için çok şey feda edebiliyorum zaten beni yıpratan şeylerde bu. Korkular demişsin sanırım bu durum onda ve bende de var:( Çünkü ben hep kaybetmekten korkuyorum o yüzden kendimi çekemiyorum. Bildiğim kadarıyla onunda tek kişiye bağlanıp terk edilme korkusu var:( Zaten ayrılığımızda bu sebepten olmuştu:( Askere gideceğini eğer bağlanırsa zorluk çekeceğini söylemişti.
Tekrar teşekkür ediyorum... Bu arada önceki falımda konuşmuştuk onun düşündükleri hakkında, acaba neler hissettiniz onun düşüncelerinde??
Mutlaka yaptıklarının bir açıklaması vardır ama ben onun davranışlarını anlamlandıramıyorum:( sadece fikir yürütmekle kalıyor hersey. niye böyle davranıyor şu an bu benim için büyük bir muamma....
Tarotta o kadar çok cevap bulamazsın.Ben olumlu hissediyorum düşüncelerini.Bana attığınız özel mesajı kanıtlar durumda.Farkındaysanız yeni bir ilişkiye adım atıcağınızdan bahsettim.Ve kartlarınız iki açılımdır yaşama sevincinizi kazanacağınızı söylüyor.Aşk anlamında mutlu olacağınızzı söylüyor.Herşeyi zamana bırakın.Bu arada son kartınızıı dikkatlice okuyun yeni bir evreye giriyoruz.Bu denileni yapın çözümlenmemiş şeyi artık çözümleyiin birlikte ki bana attıığınız özel mesajda bunu çözmek için zamanınız var.Zaten bunu çözüceksiniz kart yorumunuzun birinde çıktı bu yeni bir başlagıç yapıcaksınız ve siz böylece mutluluğa kavuşucaksınız.Bu iki güne diikkat edin.
Herşey gönlünüzce olsun
Valla daha önceki tarotumu da okudum. Hiçbir sorun olmadan sebepsiz biten bir ilişkiydi bu. Sorun yok derken onun korkularından dolayı yani bana öyle söylemişti. Ona ve söylediklerine güveniyorum. Zaten şu an için telefondan uğraşmam pek sonuç vermiyor ama dediği gibi gelirse yüzyüze konuşmak etkili olabileceğini düşünüyorum.
Kartlarda sorunun çözüleceğine işaret etmiş:) İnşallah inatçılığını bir kenara bırakıp bana ve hissettiklerime duygularıma bırakmayacağıma inanırda hem o hem ben mutlu oluruz :):)
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.