Orijinalini görmek için tıklayınız : Açelya Tarot Açılımı
11 54 78 32 28 34 66
Açelya 2 ocak 1990 oğlak
Sinan 18 ağustos 1986 aslan
14
mesajımı tamamladım estrella müsait olduğunuzda rica edeceğim sizde esen kalın
La Estrella
10.10.11, 08:36 PM
11 54 78 32 28 34 66
Açelya 2 ocak 1990 oğlak
Sinan 18 ağustos 1986 aslan
14
mesajımı tamamladım estrella müsait olduğunuzda rica edeceğim sizde esen kalın
O zaman hemen açılımınızı yapalım Sayın Açelya
İlk kartınız
Bu kartınız bir erkeği simgeler.Sizin hanenizde bir çıkmış bu erkek.Ve bu erkek ateş grubundan bir erkektir ki erkek arkadaşınız aslan burcu.Bu erkeğin özellikleri aşk anlamında sahiplenici ve hükmedicidir.
İkinci Kartınız
Özgüven,hakimiyet ve inan söz konusu.Geleceği olan mutlu bir ilişki içinde sağlıklı bir zemininiz var.
Üçüncü Kartınız
Bugünlerde içsel olarak kendinizi topralamaya çalışıyorsunuz.İlişkinizde bir duraklama veya ara verme hali gibi birşey görüyorum ama bu olay olmuş olabilirde.
Dördüncü Kartınız
Bu aşk sizin için adeta gökten düşüveren bir aşk.Kendinizi sıkmayın yakında möutlu gelişmeler olucağını görüyorum.Sadece sabır gerekiyor.Şaşırtan hoş gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
Beşinci kartınız
Sizin hayaller kuruyor olduğunuzu görüyorum.Siz gerçekten aşık olmuşsunuz ayaklarınız adeta yerden kesiliyor.Rüya gibi bir ilişki yapıyorsunuz yada yaşıyacaksınız.Ama hayallerinizi bu ilişki üzerinde kuruyorsunuz.
Altıncı Kartınız
Bu kartı özellikle söylemek istiyorum AŞIKLAR Kartı çıktı.Bu da güzel bir ilişkiniz olduğu ve karşılıklı olduğu anlamına gelir.Kısa yada uzun bir zaman sonra bu ilişki için kalben ve özgür iradeyle bir karar vericeksiniz.İlişkinizde bir bozulma görmüştüm size müjdemi vermek istiyorum.Karşıtlıkların tatrtışmaların son bulmasını gösteriyor bu kart.Ve bu sizin için gerçekten büyük bir aşk olucak ileriye dönük bir aşk olabilir.
Siz birbirinize isteyerek bağlanmışsınız.Ve beraber bir karar vericeksşiniz.Bu kararı ben olumlu olarak görüyorum.Korunan bir ilişki içinde aşkın tadına varıcaksınız.
Yedinci Kartınız
Bu kartta bir ytartışma yaşadığınızı simgeliyor.Ve aşk acısı çektiğinizi simgeliyor.Kalbiniz bayağı bir yaralanmış görüyorum ben.Acı veren tartışmalar yaşıyorsunuz ama altıncı karta bakılırsa ilişkiniz güzel bir yola giricek sadece sabır gerektiriyor.
Son kart olarak bana 14 NumaralI Kartı vermişsiniz
Yakın zamanda huzura kavuşucaksınız krizli zamanlarınızı geride bırakıcaksınız.Ahenk ve uyum içinde sağlıklı bir ilişkiniz olucak.Doğru yolda olduğunuzu görüyorum.İlişkiyi ileri götürebileceksiniz.Bu kartta 6.kartınızı onaylamakta ve unutmayın ki bu kart sonuç kartıdır.
Not : Sayın Açelya mesaj eğer 15 gün sonra yine açılım yapmamı istiyorsanız sitemizde aktif olup mesaj sayılarınızıda yükseltmeniz gerekmektedir.Bölümümüzün kuralı sitede aktif olmaktır.Size açılımı seve seve yaparım ama lütfen sitemizde aktif olun ki bende bundan sonraki açılımları yapabileyim.
Sağlıcakla kalın.
Öncelikle merhaba işlerim olduğundan bu aralar giremedim,sağolun falıma bakmışsınız.Fal yorumumu yapmadan önce şunu belirtmek isterim estrella.Elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum evet itiraf etmeliyim fal için üye olmuştum fakat o kadar çekici bir siteki ayrılmak mümkün değil :) Fırsat buldukça burdayım inşallah.
Falıma döneyim aslında tek bir şey için istemiştim bu falı.Yolunda olmayan bir ilişkiydi.Bu aralar sıksık kendimle konuşmaya başladım,ilişkideki yanlışları gördükçe uzaklaşmaya da tabiki.Ne kadar seversem seveyim bu ilişki bana zarar verdiğini düşünüyorum bu bugünlerde saplantı haline geldi.Siz demişsiniz düzelcek diye,düzelsin ama hatalar devam ettiği sürece nereye kadar ilerler ki.Sizi dinlayaceğim biraz sabırla bakacağım bakalım gelişmeler ne olcak
Size minnettarım uğraştınız emek verdiniz çok teşekkür ederim,fırsat buldukça buralarda olacağım.15 gün sonra tekrarını yaparız inşallah,sevgiyle kalın
La Estrella
21.10.11, 05:55 PM
15 gün sonra açılım yaparım ama sizde sitemizde online olmaya devam ediniz.Ben görevimi seve seve yapıyorum.Bir soraki kartlarınızda biraz yoğunlaşırım.
Sağlıcakla kalın
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.