Orijinalini görmek için tıklayınız : TrTatar Tarot Açılımı
TrTatar
09.10.11, 11:14 PM
11 42 47 71 8 4 35
muzaffer 2 mart 1991 balık
şeyda 3 haziran 1993 ikizler
19
La Estrella
09.10.11, 11:41 PM
11 42 47 71 8 4 35
muzaffer 2 mart 1991 balık
şeyda 3 haziran 1993 ikizler
19
Sayın TrTatar ;
Bilgiler için teşekkür ederim hemen açılımınızı yapıyorum.
İlk Kartınız
Bu aralar sıkıntı,endişe,kötü haber,vizdan azabı ya da pişmanlık,geleceğe dair korkular söz konusu.Aşk hayatınızda ise terkedilmişlik duyguları çaresizlik ve umutsuzluk görüyorum.Bu olay geçimiş zamanda da olabilir şimdide olabilir.Ama vicdan azabı yada pişmanlık söz konusu.
İkinci Kartınız
İkinci kart bir erkeği simgeler.Bu erkek akıllı bir erkek,sıcakkanlı,duygusal,ince düşünen,romantik bir insan.Balık burcunu simgeleyen bir karttır.
Üçüncü kartınız
İlişkinizde bir kırılma bir çatışma görüyorum.Yanlış anlaşılmayla ilgili bir çatışma söz konusu olabilir.
Dördüncü Kartınız
İyi bir başlangıç yapıcaksınız.Güzel olaslıklarla karşılaşıcaksınız sadece sabır.Bu güzellikler sizi yavaş yavaş bulucak.İlişki anlamında ise uzun bir ilişkinin başındasınız.Bu yaşadığınız problemi adım adım çözüceksiniz.Hani size yukarda dedim ya bir tartışma yaşanmış bunu yavaş yavan çöüzeksiniz.
Beşinci Kartınız
Yaşama sevinci,güven,kişisel farkındalık bu günlerde etkisini göstericek.Size iki açılımda da söyledim sabır sadece sabır hayatınızda yavaş yavaşta olsa güzel şeylerle karşılaşıcaksınız.Kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediceksiniz.Aşk hayatınızda yavaş yavaş güzelleşiyor.Bir tartışma yaşamışsınız bana göre ve barışıcaksınız.Bulutsuz,güneşli günler sizi bekliyor.Atlatılmış bir krizin ardından güzel günler sizi bekliyor partnerinizle.Yukarıdaki kartları onaylayan ve sonuca götüren bir kartmış bu kartınız.
Altıncı kartınız
Bu kartınızda ilişkinizde bir tatsızlık olduğunu gösterdi bana ama sonucunu beşinci kartımızda aldık.
Yedinci Kartınız
İkinci kartınızdaki erkeği simgeliyor bu kartınızda.Yani sizi simgeler.Ve bu kart kız arkadaşınızın hanesinde çıkmış.
Gelelim vermiş olduğunuz 19 Sonuç kartına
Güneş Kartı çıktı
Yukarıda da dediğim gibi yaşama sevincini kazanıcaksınız güveniniz yerine gelicek.Kendinizi yeniden doğmuş gibi hissediceksiniz.Aşk hayatınızdaki bulutlu günler gidicek yerine güneşli günler gelicek.
Sağlıcakla kalın.
TrTatar
09.10.11, 11:50 PM
aslında size hiç bahsetmemiştim en büyük sıkıntım aşk hayatımdı.inanılmaz büyük sıkıntı çektim bu yaşantımı altüst etti.3 kartla baktınızda çıkmıştı.o beklenen güneşli günler soğuk geçen bu günlerde işallah bir an önce geri gelir,sabırsızlıkla beklicem.ciddi duygu düşüncelerim vardı sarsıldı ama ben sabırlı ol diyosunuz ya olmaya çalışcam.yoksa kararımı vermiştim :ad0oe1qw:
La Estrella
10.10.11, 12:40 AM
aslında size hiç bahsetmemiştim en büyük sıkıntım aşk hayatımdı.inanılmaz büyük sıkıntı çektim bu yaşantımı altüst etti.3 kartla baktınızda çıkmıştı.o beklenen güneşli günler soğuk geçen bu günlerde işallah bir an önce geri gelir,sabırsızlıkla beklicem.ciddi duygu düşüncelerim vardı sarsıldı ama ben sabırlı ol diyosunuz ya olmaya çalışcam.yoksa kararımı vermiştim :ad0oe1qw:
O bulutlu günleriniz yakında gidicek kartlarınız öyle söylüyor ama ben baktığımda çok sıkıntılı gördüm sizi.Sabırlı olun lütfen.İki açılımda da ben onu gördüm.Melek kartları tarot kartları kadar açık değildir sadece öneri yapar ama ne hakkında olduğunu tam belli etmez.Tarotta çıkar herşey.Sizle şöyle yapalım olur mu 15 gün sonra benden yine açılım istedğin her ikiside yada tarot açılımı ama tarot olsun kesinlikle.O zaman bir daha kartlarımıza bakalım sizde tercihinizi ona göre yaparsınız olur mu?
Hayırlı geceler Sağlıcakla Kalın
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.