PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HAK'kı anlatan nağmeler

Bl@ck J@ck
17.10.08, 02:54 PM
BİR AYET
"Şüphesiz O, öldürür ve diriltir."
(Necm: 44)

BİR HADİS
"Her iyilik bir sadakadır."
(Buhari)

BİR DUA
"Ya Rabbi! Beni, seni tanıyanlardan ve emrine uyanlardan eyle!"
(Amr b. Mürre (r.a))

BİR VECİZE
Gençliğe üç öğüdüm vardır: ÇALIŞ, ÇALIŞ, ÇALIŞ.
(Bismark)

İSLAM DÜNYASINDAN
Osmanlı ordusunun, İslam'ı tek bir bayrak altında toplamak gayesiyle Mısır seferine giderken Gebze yakınlarındaki bağlık-bahçelik bir arazide mola verdiğinde Yavuz Sultan - Selim'in bütün askerlerin heybelerini arattığını ve hiçbirinde meyve cinsinden birşey çıkmaması üzerine ellerini Ulu Dergah kaldırıp : "Allahım, sonsuz şükürler olsun. Bana haram yemeyen bir ordu lutfettin. Eğer askerimin içinde tek bir kişi sahibinden izinsiz bir meyve yeseydi ve ben bunu haber alsaydım Mısır seferinden vazgeçerdim'.' diyerek Rabbine sonsuz hamd ü senalarda bulunduğunu biliyor muydunuz?

aytim
17.10.08, 05:33 PM
Osmanlı ordusunun, İslam'ı tek bir bayrak altında toplamak gayesiyle Mısır seferine giderken Gebze yakınlarındaki bağlık-bahçelik bir arazide mola verdiğinde Yavuz Sultan - Selim'in bütün askerlerin heybelerini arattığını ve hiçbirinde meyve cinsinden birşey çıkmaması üzerine ellerini Ulu Dergah kaldırıp : "Allahım, sonsuz şükürler olsun. Bana haram yemeyen bir ordu lutfettin. Eğer askerimin içinde tek bir kişi sahibinden izinsiz bir meyve yeseydi ve ben bunu haber alsaydım Mısır seferinden vazgeçerdim'.' diyerek Rabbine sonsuz hamd ü senalarda bulunduğunu biliyor muydunuz?

çok beğendim herkesin okumasını isterim alınması gereken mesaj çok güzel

Allah razı olsun arkadaşım

Bykatliam
06.12.08, 10:35 PM
emeğine sAğlık

Blackpearl
07.12.08, 09:09 PM

çok beğendim herkesin okumasını isterim alınması gereken mesaj çok güzel

Allah razı olsun arkadaşım

bende burayı begendin paylasım icin tesekkurler..