Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan Bilardo Oyunu
[Only Registered Users Can See Links]
Severek oynaya bileceğiniz Güzel bilardo oyunu.
Hizli ve Öfkeli
20.09.11, 12:13 AM
Teşekkürler arkadaşım akşam akşam bilardo iyi geldi :)..paylaşım için teşekkürler...
Kardeşim nerden buldum paylaştın bizle :) İşi gücü bıraktım saatlerce stres attım burda.Söylemesi ayıp bir bayan olaraktan hiçte fena oynamam bu oyunu :D Çok zevkli çıkamıyorum bir türlü sayfadan.Diğer paylaşımlarınızıda gördüm,kaliteli paylaşımınız var.Emeğe saygı + rep
öncelikle teşekkür ederim adminim güzel paylaşımlar ilgiyi artırır herzaman.. keyifli oyunlar bende severek oynarım. tam ekran yapamadım flasta küçük gözüktü nedense :)
Hizli ve Öfkeli. akşam turnuva yaparız :)))
öncelikle teşekkür ederim adminim güzel paylaşımlar ilgiyi artırır herzaman.. keyifli oyunlar bende severek oynarım. tam ekran yapamadım flasta küçük gözüktü nedense :)
Hizli ve Öfkeli. akşam turnuva yaparız :)))
Yok yok kardeşim yaşlıyız dedikse o kadar da kör değilim yani :) Gayet güzel görüyorum.Çok teşekkür ederim
estağrifullah o anlamda demek istemedim. adminim sadece norma linki yapıştırdığımzda tarayıcıya tam ekran oluyor daha iyi oynanıyor :)
laledevri
26.11.11, 10:30 PM
Tessekür ederim cok güzel bir paylasm, bu oyunu cok seviyorum. iyi geliyor bana keske simdi varya billardo oynmaya gitsem gece gece ne güzel olurdu ama :)
:) :) saol yinede emege saygı
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.