PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azrail Tarot Açılımı

Azrail
17.09.11, 06:17 PM
Bir Sorunum var La Estrella o yüzden baktırmak istedim.Rica etsem bakar mısın?

3 7 24 42 36 28 61

3

La Estrella
17.09.11, 06:40 PM
Bir Sorunum var La Estrella o yüzden baktırmak istedim.Rica etsem bakar mısın?

3 7 24 42 36 28 61

3

Tabikii seve seve bakarım Sayın Azrail.

İlk Kartınız Kupa Ası

Ruhsal mutluluğu,huzuru bulma şansınız var.Aşk anlamında ise barış ve uzlaşmak için güzel bir şansınız var.Sanırım ilişki anlamında biraz huzursuzsunuz.

2.Kartınız Tılsım Prensi

Kendinizi sıkmayın.Eğer bir tartışma söz konusu ise aşk hayatınızda yakın zamanda şımartılabilirsiniz :) Aynı zamanda partneriniz size destek olucak :) Ciddi bir teklif alabilirsiniz.Bu prens aynı zamanda toprak burcundan partneriniz çünkü para prensi toprak burcunu simgeler :) Doğum tarihlerini vermemişsiniz :) Sizin zor bir zamanınızda partnerinizden destek gelicek.

3.Kartınız Kılıç Şovalyesi

Partnerinize aranıza bir soğukluk girmiş.Ona kızgınsınız.Bu aralar zıtlaşmalar söz konusu ve tartışmalar söz konusu.Tıpkı Buzul çağı gibi.

4.Kartınız Tılsım Ası

Kendi mutluluğunuzu yaratabilmek için uygun bir zamandasınız.Kalıcı sonuçları hedefleyen,kaçırılmaması gereken değerli bir şansınız var.Aşk hayatınızda mutluluğu bulma şansınız olucak yada olmuş.Aşkta tekrar mutluluk ve güven söz konusu olcak.Yani barış çıkmış :D Birde hayat size bir şans sunuyor bu dönemde.

5.Kartınız Kılıç Prensi

Aşk hayatınızda bir sürtüşme yaşamışsınız yada bir eleştiri almışsınız.3.Kartınızdaki Kılıç Şövalyeside bunu simgeliyor onu destekleyecek bir kart çıkmış.

6.Kartınız Değnek Kralı

Bu bir erkeği simgeler.Sıcak kanlı,risk alabilien,değişikliği sevmeyen,iradesi güçlü bir erkeği simgeler yani partnerinizi simgeler.Sizin hanenizde çıkmış :D

7.Kart Kılıç Dörtlüsü

İçsel olarak kendini toparlamak üzere kullanılabilecel bir hareketsizlik süreci.3. ve 5. kartları onaylayan bir kart daha.Aşk hayatınızda istenmeten yanlızlık hali söz konusu.İlişkide duralama ve zorunlu ara verme.

Tartlarınız hep Aslar,Prensler ve Kılıçlar serisiyle doluydu :) Kılıç serileri genelde aşkta tartışmayı simgeler.Ve sizdeki sorunda bu sanırım.

Son kartınız 3 Numara olan İmparatoriçe kartıdır.Ve ben bu kartı çok severim.Sonuç kartınızda bakaın neler diyor.

Bereketlilik,büyüme,canlılık,yaratıcı gelişmeler olucak.Aşk hayatınız büyüyücek ve gelişicek ve yaşam dolu olucaksınız.

Sağlıcakla kalın.

Azrail
17.09.11, 06:43 PM
Sizi tebrik ediyorum sorunumu bulmuşsunuz.Çok şaşırdım.Evet bir ara verildi malesef bakalım.Umarım barışma ihtimalimiz vardır.Emeğinize ve yüreğinize sağlık.İyi Paylaşımlar.Çok teşekkür ederim.

La Estrella
17.09.11, 06:44 PM
Umarım herşey gönlünüzce olur :) Sağlıcakla kalın