PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hasretimsin Tarot Açılımı

Hasretimsin
17.09.11, 04:26 AM
La Estrella modum genel olarak bakarmisiniz birinden benim için çok önemli bir haber bekliyorum,merak içersindeyim.Canım yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ettim

17 73 44 28 11 6 8

İlayda 29 Eylül 1992 Terazi Burcu

Birol 16 Ağustos 1989 Aslan Burcu

15

La Estrella
17.09.11, 05:37 PM
La Estrella modum genel olarak bakarmisiniz birinden benim için çok önemli bir haber bekliyorum,merak içersindeyim.Canım yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ettim

17 73 44 28 11 6 8

İlayda 29 Eylül 1992 Terazi Burcu

Birol 16 Ağustos 1989 Aslan Burcu

15

Hadi bakalım kartlar bize neler söylicek Sayın Hasretimsin :)

İlk Kartınız Tılsım Kraliçesi

Bu bir bayanı simgeler.Bu kadın keskin zekalıdır.Akıllı ve bağımsız bir kadını temsil ederk yani bu sizi temsil eden bir karttır.Partnerinizin hanesinde çıkmışsınız.

2.Kartınız İmparator
Canım hani demişsiniz ya bir haber alıcam diye.Bu kart size sevabı veriyor.Bir sonuç alıcaksınız.Aşk hayatınızda bir rüyanın gerçekleşmesini simgeler.Güvenli bir çerçeve içinde büyüyen aşk ilişkiniz var.Ve siz birbiriniz için sorumluluk almaya hazırsınız.

3.Kartınız Değnek Altılısı

Bir başarı yada zafer alıcaksınız.2 kartta dedim ya size bir sonuç alıcaksınız bu sizin için başarılı olcak.Yani iyi anlamdaymış.Ve sevinçli bir haber alabilirsiniz.Zorlukları aşıcaksınız hedefinize ulaşıcaksınız.İlişki anlamında ise ilişkiniz yavaş yavaş çiçekleniyor.

4.Kartınız Kılıç Ası

Kartlarınız peş peşe aynı şeyleri söylüyor Sayın Hasretimsin.Sizde dikkat ettiniz mi?Hepsi sorunuzla alakalı çıkıyor.Aşk anlamından çok hayatınızla ilgili çıkmış.Gelelim kartınızın anlamına.

Bir şeyi açığa kavuşturcaksınız.Bu dönem bir akıllıca bir karar alcaksınız bu sizin için önemli bir şans olcak.İlişki anlamında ise partnerinizle iyi bir konuşma yapıcaksınız ve akıllıca çözümler bulucaksınız.

5.Kartınız Kılıç Kralı

Bu bir erkeği simgeler :) Sizin hanenizde çıkmıış partneriniz :) Serikanlı yada soğukkanlı ve net düşünebilen bir erkeği simgeler.

6.Kartınız Ay

Ay balık burcunun kartıdır :) Ama illa çıkması için balık burcu olmanız gerekmez.Keyfiniz aşırı kaçmış bu aralar.Adeta nefessiz kalıyorsunuz.Ve aşırı hassasınız.

7.Kartınız Kupa Prensi

Duygusal destek alıcaksınız ve bir tartışma var ise partnerinizle aranızda barış söz konusu olucak :) Bir barışma teklifi,evlenme teklifi alabilirsiniz.

Son olarak 15 Sayısını vermişsiniz.Şeytan Kartı çıkmış.

Bu aralar çok yıkılmışsınız.Bu kart 6.kartınızı simgeleyen bir karttır.Aşk hayatınızda çok kıskançlıklar var ama birbirinize düğümlenmişsiniz.

Herşey gönlünüzce olsun.Umarım aradığınız cevabı bulmuşsunuzdur.

Sağlıcakla Kalın

Estrella

Hasretimsin
17.09.11, 11:22 PM
2.Kartınız İmparator
Canım hani demişsiniz ya bir haber alıcam diye.Bu kart size sevabı veriyor.Bir sonuç alıcaksınız.Aşk hayatınızda bir rüyanın gerçekleşmesini simgeler.Güvenli bir çerçeve içinde büyüyen aşk ilişkiniz var.Ve siz birbiriniz için sorumluluk almaya hazırsınız.

Durum böyle görünsede ben o sorumluluğu alacak birini göremiyorum karşımda,asıl meselede bu,bir çelişki var onda bunu apaçık hissediyorum,beklediğim haberse aile ile ilgili ama benim için çok öemli Estrella.Açıkçası herkesten heryerden beklediğim umut verici güzel haberler.

Bu bir erkeği simgeler :) Sizin hanenizde çıkmıış partneriniz :) Serikanlı yada soğukkanlı ve net düşünebilen bir erkeği simgeler.

Serinkanlı ve net düşünmesi artık çok sıkıcı geliyor bana.O bu kadar rahat düşünürken ben acayip tepki veriyorum.

Son olarak 15 Sayısını vermişsiniz.Şeytan Kartı çıkmış.
Çok doğru özellikle bu aralar çok yıkıldım herkesten herşeyden.Kimseye güvenim kalmadı.Sanırım yeni kararlar almam lazım,bunu epeydir düşünüyorum Estrella.Doğrumu yanlışmı yaparım bilmiyorum ama öylede böylede kaybetcek bir şey görmüyorum

Uzun bir açıklama yapmışsınız,kısadan kestirip atmamışsınız,tüm uğraşılarınız için çok teşekkür ederim.Yaşadıklarımı sanki siz yaşamışçasına öyle bir anlatmışsınız ki bu kadar olur.Sizi aramızda görmekten bir kez daha mutlu oldum,sevecen,asil ve faydalı insan.Esen kalın,güzellikler üzerinizden eksik olmasın