PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarot Açılımlarınızdan mutllu musunuz?

La Estrella
12.09.11, 06:54 PM
[Only Registered Users Can See Links]

Bir çok üyemin tarot açılımını yaptım.Bugüne kadar yaptığım tarotlardan memnun musunuz?Sonuçları doğru mu çıkıyor?Yorumlarınızı bekliyorum.

Kaderimdin
12.09.11, 07:06 PM
Kendi adıma konuşmak gerekirse birebir çıktı,hadi bir iki ta nesi tutmuş olsa öylesine derim ama bu kadarı tesadüf olamaz.Tarota inanmak gerekir ve ben tek inandığım fal tarot.Yıllar önce yunanlı bir bayanın baktığı tarot falı beni öyle etkilemişti ki,anlattıklarından ürkmüştüm bu kadar olamaz demiştim.Ama tarotta ne söylendiyse hepsi çıktı.Sizin baktığınız falda öyle.Dediğim gibi inandığım tek fal tarot.Teşekkür ederim

Fosforlu
12.09.11, 09:16 PM
La Estrella canım merhaba.Öncelikle sana çok teşekkür ediyorum.Tek kelime ile mukemmel bir faldı.Guler yüzlü ve dobra bir kişiliğin var.Falcı falcı dolasmayin derim.İşini biliyor ve çok ciddiye alıyor.Herkeze tavsiye ediyorum

Lolipop
13.09.11, 03:07 PM
Etrafta o kadar tarotçuyum diye geçinenler varki :) Özellikle cafelerde,üstelik bir de ücret ödeyenler.Burda vermiş olduğunuz hizmet açıkçası hiç bir yerde görmedim.Yaptığınız işin hiç bir karşıtı beklentisi yok ve uzun saatlerinizi ayırıyorsunuz.Herşeyden önce çok yaklaşımcı,sevecen,akıl veren ukalalardan değilsiniz en azından,incelik ve kibarlığınızda cabası.Bana açtığınız kart yorumları ise birebir tuttu.Özellikle bir kartınız akşam eve gittiğimde gerçekleşti ki hayretler içersinde kaldık.Lütfen devam ediniz,yolunuz açık olsun diyeyim bende diğer arkadaşlarım gibi.İyiki varsınız

Kingdom
13.09.11, 09:40 PM
La Estrella modum başarılarınızın devamını dilerim.Ben baktırmadım ama yakın zamanda bakıcam.Üyelerimiz mutlu ve memnun bence baktığınız üyelerin yorumlarına baktım.Gayet başarılı olduğunuz ortada.Teşşekkürler böyle bir bölüm açtığınız için

La Luna
13.09.11, 10:18 PM
Ben en yakın zamanda açılım isteğinde bulunucam ve o zaman yorum yapıcam.Ama işinde gayet başarılıymışsınız Modum çoğu üyenin yorumlarına bakılırsa.Karşılıksız yapmanız da çok güzel.Teşekkür ederim

MaVi
13.09.11, 10:46 PM
Neden bu güne kadar beklediğimi sanıyorsunuz modum :) arkadaşlarımdan önce bir yorumları alayım dedim :D Tabiki de şaka.Ben zaten tarot alanındaki başarınızı en baştan beri biliyorum ama kimseye bahsetmemiştim.Şimdi size bu övgü dolu yorumları görünce daha da çok sevindim.Gerçi biliyordum ama burdan bizzat görmek sizin adınızada kendi adımada sevindirdi beni.Başarılarınızın devamını diliyorum.Sevecenliğiniz ve güler yüzünüz hiç solmasın.Bir ara şu zaman biraz bende meşgulum sizin gibi ama bir ara sizden tarot falı rica edeceğim.Beni kırmazsanız sevinirim.Keyifli forumlar dilerim modum

Sweet Witch
15.09.11, 11:59 PM
Ben baktırdım sonuç mükemmel.Nasılmı,herkes tarot bakamaz,o kadar yalın bir dille anlatım yapmışsınız ki bu çok önemli ne demek istedi diye sorma gereği bile duyulmaz.Diğer bir sebep yaklaşımınız bu çok önemli.Karşınızdakini hiç tanımıyorsunuz ama kartlarla sanki kişi oymuşçasına bu kadar yaşanılanı birebir tarif etmeniz pesss diyeceğim,hayrete düştüm doğrusu.Sizi herkese gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edeceğim.Başarılarınız hiç susmasın bu yolda tüm sevecenliğinizle devam edin sayın İris.

La Estrella
16.09.11, 12:09 AM
Hepinizi çok ama çok teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettiniz.Eğer size ufacık bir katkım varsa ne mutlu bana.Ben görevimi seve sevve yapıyorum ve yapmayada devam edicem.Hepiniz sağlıcakla kalın.Baktırmak isteyen arkadaşları bekliyorum.

Kara_Sevda
17.09.11, 12:43 AM
Şuan onaylamıyorum,nedeni henüz size baktırmadım,baktırdımda yorum ve onayımı yapaıcam.İnternette tarot falı yüzünden üye olmadığım site kalmadı.Herkes bişeyler sallayıp durdu.Kurdukları cümleler bile kopuk sanki mahalle bakla falcıları gibiler.Üstelik işide paray dökmüşler.Okuduğum kadarıyla siz para almıyorsunuz sadece zevk için sanırım birde foruma katkısı olsun diye bakıyorsunuz :) Bu konuda tebrik ederim sizi,en azından karakterinizi az çok algılayabiliyorum.Teşekkür ediyorum size inşallah baktırdığımda yorumlarımı buraya yazacağım.Esen kalın

Rebel Angels
17.09.11, 04:38 AM
Fallara burçlara fazla inanmayan biriydim.Geçen sene yaşadığım bir olay beni tarot falına yakınlaştırdı.Niye yalan söyleyeyim bazı sitelerde baktırdım da,kimiside ücretliydi üstelik.Bir şey itiraf edeyimmi sanki ben sadece aşk yaşantımı sormuşum gibi bir tek onda yoğunlaşıyorlar ve açıklama 5 sıradan ibaret birde anlaşılır bi dilde olsa amenna.Çok memnun kaldım tüm çabalarınız için sağolun.Herkese bahsedeceğim sizden,yorulacaksınzı ama başarıların keyfini sürmekte bir başka olur :)

Hasretimsin
17.09.11, 11:43 PM
Fallara bakış açım,geleceği söyleyenlere inananlardan değilim ama bulunduğum durumdan bahseden fallardan etkilenirim.İşte beni etkileyen yanınız bu oldu.Yani geleceği,herşeyi Allah bilir düşünceniz beni size yaklaştırdı.Fal bakarkenki yaklaşımınız başka fallara veya farklı falcılara yönlendirmeniz yok.Tamamen kişinin içerisinden geçen kartları aktarmak dışında.Sizi alanınızda tebrik ediyorum.Keşke herkes sizin gibi düşünebilse ve yorumlasa Estrella

RyugaRyuzaki
25.10.11, 11:53 PM
Yorumlara tek tek baktım gerçekten bu alanda olduça başarılı olduğunuzu tahmin ediyorum tebrik ederim :27659f0609vy:

Açıkçasını söylemek gerekirse ben baktırmaya korkuyorum,geleceğimi görmekten:ico55743:

La Estrella
26.10.11, 12:02 AM
Yorumlara tek tek baktım gerçekten bu alanda olduça başarılı olduğunuzu tahmin ediyorum tebrik ederim :27659f0609vy:

Açıkçasını söylemek gerekirse ben baktırmaya korkuyorum,geleceğimi görmekten:ico55743:

Ben sizlere vakıyorum ama inanın o korku bende de var ben kendime bakamıyorum o nedenden dolayı :) Ayrıca kimseye de baktıramıyorum.Eğer bir gün kendinizi hazır hissederseniz ben burdayım.Zorlayamam sizi çünkü kendimden biliyorum :)

RyugaRyuzaki
26.10.11, 12:24 AM
Ben sizlere vakıyorum ama inanın o korku bende de var ben kendime bakamıyorum o nedenden dolayı :) Ayrıca kimseye de baktıramıyorum.Eğer bir gün kendinizi hazır hissederseniz ben burdayım.Zorlayamam sizi çünkü kendimden biliyorum :)

Ben teşekkür ederim :) Geleceğimi yaşayarak görmek istiyorum,çünkü hayat suprizlerle dolu,en güzeli bu olmalı bence(maymun iştahlıları aradan çıkartırsak :P)

gmzli
17.11.11, 04:15 PM
Tarot açılımı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Daha önce bir kere baktırdım size ve sanırım sonuç güzel olacak. Çünkü bende öyle hissediyorum. Hele bugün ki beklenmedik küçücük durumdan sonra daha iyi olabileceğine inanıyorum:) İsabetli yorumlarınız var ayrıca hisleriniz ve duygularınız kuvvetli.... İnşallah güzel günler ve gelişmeler olur hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum.

La Estrella
17.11.11, 07:40 PM
Tarot açılımı yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Daha önce bir kere baktırdım size ve sanırım sonuç güzel olacak. Çünkü bende öyle hissediyorum. Hele bugün ki beklenmedik küçücük durumdan sonra daha iyi olabileceğine inanıyorum:) İsabetli yorumlarınız var ayrıca hisleriniz ve duygularınız kuvvetli.... İnşallah güzel günler ve gelişmeler olur hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum.

Sizi biraz mutlu edebildiysem ne mutlu bana.Yorumunuz için teşekkür ederim.Sizlere yardım etmeyi seviyorum ve görevimi seve seve yapıyorum.Herşey gönlünüzce olsun.

gmzli
17.11.11, 08:57 PM
:) İnşallah hersey hepimizin gönlüne göre olur ve hakkımızda hayırlı olurr:):)

laledevri
18.11.11, 12:11 AM
Evet canim hemde cok mutluyum, burda olmak sizinle olmak daha mutluluk :) :tesekkur:

La Estrella
18.11.11, 01:12 AM
Evet canim hemde cok mutluyum, burda olmak sizinle olmak daha mutluluk :) :tesekkur:

Ben teşekkür ederim ablacım :) Bizde sizi aramızda görmekten çok mutluyuz :D

laledevri
18.11.11, 03:44 AM
Cok tesekürler herzaman mutlu olun bunu kalbimle diliyorum iriscim