PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Synchron Tarot Açılımı

Synchron
11.09.11, 09:45 PM
O haldee açıkçası böyle şeylere pek düşkün olmasam da bir de ben güncelleyeyim konuyu =)

*01 10 20 06 23 05 50
*Ersin 23.05.1991 ikizler
*Pınar 06.06.1991 ikizler
*20

La Estrella
11.09.11, 10:26 PM
O haldee açıkçası böyle şeylere pek düşkün olmasam da bir de ben güncelleyeyim konuyu =)

*01 10 20 06 23 05 50
*Ersin 23.05.1991 ikizler
*Pınar 06.06.1991 ikizler
*20

Hemen açılımınızı yapıyorum.

İlk kartınız Değnek onlusu gelmiş.Siz ağır bir yükün altındasınız.Birşeyler sınırlarınızı zorluyor.Aşk hayatınızda sorun ve sıkıntılarla baş başa bırakılmış olma duygusunu yaşıyorsunuz yada yaşamışsınız.Bu şuanki halinizi yada çok yakın bir zamanda olmuş halinizi anlatmakta.

Diğer kartınıza geçtiğimde iyi bir başlangıç yapma aşamasındasınız.Güzel olasılıklarla en başından başlıyacaksınız.Aşk anlamında ise uzun bir ilişkinin başındasınız.Eğer problemleriniz var ise bunları adım adım çözüceksiniz.

3.kartınıza baktığımda ilk kartı onaylıcak şeyler gördüm.İçsel bölünmüşlük yaşıyorsunuz.Bir çözüm bulamaksızın kısır döngü içinde dönüp duruyorsunuz.Kuşku ve kuşkudan kaynaklı çaresizlikleriniz var.Partnerinizle ilişkiniz yeni mi bilmiyorum ama biraz güvensizlik hissediyorsunuz.İlişkiden biraz kuşku duyuyor gibisiniz bunun nedenide güvensizlik duygusuyla alakalı.İki arada bir derede kalmışsınız.

4.Kartınızda Dünya çıkmış.Sadece aşk hayatınızdan bahsetmiş.Aşk hayatınızda hedefinize varıcaksınız yani kuşkularınız güvensizlikleriniz son bulucak.Doğru ilişkiyi bulmuşum diyeceksiniz.Uyum ve sağlıklı bir beraberliğiniz olucak.Sadece biraz zaman tanıyın.Yeni bir ilişkiyse bu durumlar çok normal.

Bu arada eklemek isterim bu güvensizlik hissini sizde partnerinizde yada ikinizden biride hissediyor olabilir.

Kartlarınız o kadar uyumlu gidiyorki.Şimdi 5.kartı açıklamak istiyorum.Kendinizi bir şeyde ıpat ediceksiniz.Hani ilk kartınızda demiştim ya bir yükün altındasınız,birşeyler sınırlarınızı zorluyor diye.Bir sınavı geçiceksiniz.Bu gerçek bir sınavda olabilir mecazi anlamda olup birşeylerden başarıyla geçmek anlamında da olabilir.İleriye doğru bir adım atıcaksınız.Aşk anlamında ise problemlerinizin üstesinden geliceksiniz.

6.kartınızda 5.kartınızı destekliyor.İleriye doğru bir adım atıcaksınız.Bununla birlikte yaşama sevinciniz ortaua çıkıcak.Birşeyden onay alıcaksınız yada birşeyleri onaylıycaksınız ama hangi anlamda bilmiyorum.

7.Kartınıza geldi sıra :) Kupa prensinin anlamı çok güzeldir tamamen aşk hayatınızı anlatır.Aşk anlamında bu söyleyeceklerim.Birinden duygusal destek alıcaksınız.Bir tartışma var ise ilişkinizde barışıcaksınız.Bir ilanı aşk teklifi,barışma teklifi ya da bir evlenme teklifi alıcaksınız yada yapıcaksınız.

Bütün kartlarınız birbiriyle o kadar uyumlu ki :) Çok uzun açıklamalı bir Tarot açılımı oldu.

Gelelim sonda vermiş olduğunuz 20 nolu karta :) Bu kart yani en son verilen kart sonucu belirler.

Son kartınızda 4.kartınızı onaylıyor.Aşk anlamında hedefinize varıcaksınız.Doğru ilişkiyi bulmuş olcaksınız.Uyum ve sağlıklı bir beraberliğiniz olacak.

Sizden yorumlarınızı bekliyorum.

Sağlıcakla kalın.

Synchron
13.09.11, 01:22 AM
Şimdi ben öncelikle şunu söylemek istiyorum, aşk falı dediğiniz için, sayıları yazmamdaki ilk önceliğim sahip olduğum aşkın değerli tarihleri oldu :D
Yani ilk tanışma falan gibi doğum günleri de, sadece 2 sayısını o anda içimden ne geldiyse yazdım =)

Gelelim Değnek onluma, abartılıcak kadar ağır olmasa da bir yük olduğu doğru, sorun ve sıkıntılar elbetteki var ancak yanlız olmadığım da bir gerçek, sadece gerçek problemlerin olduğunu görebilen tarafım. =)

2. kartım bana gerçekten umut verdi, sanırım ihtiyacımda vardı böyle cümlelere..

Kısır bir döngü içinde döndüğümde doğrudur, kısır döngüden kasıt devamlı aynı problemlerse bu durum gerçekten böyle ve doğru. Güvensizlik hiç bir şekilde bulunmasa da kuşkkular olduğu da kesin bir doğrudur.

4. kartımda gayet güzel ve olumlu şeyler anlatmış bana =) aynı zamanda zaman tanımamı da söylemiş buna gerçekten ihtiyaç olduğunun farkındayım, her ne kadar zaman tanımak yaşıma
ters olduğunu düşünsem de bunu uygulamaya çalışmak yararıma olacak biliyorum.

5. kartım aman dersler hakkında olsun =D sonraki iş hayatımda da kendimi ispat edebilecek olayım, umuyorum ki derslerde de sonraki iş hayatında da kendimi ispat edebilirim =)

6. kartımda harika bir haber vermiş bana geleceğe yönelik, hangi konuda olduğuna dair fikir yürütemesemde yararlı olduğunu umut ediyorum.
Kupa prensi de olduk =D Tartışma var, küslük yok, çocukluk yok, sonunda barışın olması ise enn güzel haber
=) Ayrıca;
*Bir ilan'ı aşk için Çok 'geç' =D
*Bir barışma için, küslük olmadığı için 'anlamsız' ama sorunlarla ilgiliyse 'harika'
*Evlilik Teklifi içinse çok ama çoooğk 'erken' diyebilirim =D

20 numaralı kartımı ise yaşımdan yola çıkarak belirttim =) Budur en güzel haber, hangi insan yaşamını yalnız sonlandırmak ister,
elbet bir arkadaş hayata hayat katar. Bu güzel dolu dolu ve doğru-destekleyici açıklamalar için çok teşekkür ederim çok uğraştığınız gayet ortada,
ben de buna saygı duyarak herbirini teek tek açıkladım biraz da anlamsız olmayan mizahımı ekleyerek. =)

Gerçekten çok teşekkür ederim kolaylar gelsin.

Synchron
13.09.11, 01:30 AM
Bir şey sormak istiyorum.

La Estrella
13.09.11, 07:15 PM
Bir şey sormak istiyorum.

Buyrun sorunuzu bekliyorum

La Estrella
13.09.11, 07:17 PM
Şimdi ben öncelikle şunu söylemek istiyorum, aşk falı dediğiniz için, sayıları yazmamdaki ilk önceliğim sahip olduğum aşkın değerli tarihleri oldu :D
Yani ilk tanışma falan gibi doğum günleri de, sadece 2 sayısını o anda içimden ne geldiyse yazdım =)

Gelelim Değnek onluma, abartılıcak kadar ağır olmasa da bir yük olduğu doğru, sorun ve sıkıntılar elbetteki var ancak yanlız olmadığım da bir gerçek, sadece gerçek problemlerin olduğunu görebilen tarafım. =)

2. kartım bana gerçekten umut verdi, sanırım ihtiyacımda vardı böyle cümlelere..

Kısır bir döngü içinde döndüğümde doğrudur, kısır döngüden kasıt devamlı aynı problemlerse bu durum gerçekten böyle ve doğru. Güvensizlik hiç bir şekilde bulunmasa da kuşkkular olduğu da kesin bir doğrudur.

4. kartımda gayet güzel ve olumlu şeyler anlatmış bana =) aynı zamanda zaman tanımamı da söylemiş buna gerçekten ihtiyaç olduğunun farkındayım, her ne kadar zaman tanımak yaşıma
ters olduğunu düşünsem de bunu uygulamaya çalışmak yararıma olacak biliyorum.

5. kartım aman dersler hakkında olsun =D sonraki iş hayatımda da kendimi ispat edebilecek olayım, umuyorum ki derslerde de sonraki iş hayatında da kendimi ispat edebilirim =)

6. kartımda harika bir haber vermiş bana geleceğe yönelik, hangi konuda olduğuna dair fikir yürütemesemde yararlı olduğunu umut ediyorum.
Kupa prensi de olduk =D Tartışma var, küslük yok, çocukluk yok, sonunda barışın olması ise enn güzel haber
=) Ayrıca;
*Bir ilan'ı aşk için Çok 'geç' =D
*Bir barışma için, küslük olmadığı için 'anlamsız' ama sorunlarla ilgiliyse 'harika'
*Evlilik Teklifi içinse çok ama çoooğk 'erken' diyebilirim =D

20 numaralı kartımı ise yaşımdan yola çıkarak belirttim =) Budur en güzel haber, hangi insan yaşamını yalnız sonlandırmak ister,
elbet bir arkadaş hayata hayat katar. Bu güzel dolu dolu ve doğru-destekleyici açıklamalar için çok teşekkür ederim çok uğraştığınız gayet ortada,
ben de buna saygı duyarak herbirini teek tek açıkladım biraz da anlamsız olmayan mizahımı ekleyerek. =)

Gerçekten çok teşekkür ederim kolaylar gelsin.

Uzun ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :) 15 gün sonra tekrar bakım yapabilirim :) Bu arada sorrunuzu bekliyorum

Synchron
13.09.11, 09:59 PM
Ben daha teşekkür ederim uğraşınız için =) tamamdır güncelleriz, heh sorum şu olucaktı, dışarda olduğum için giremedim siteye okulla uğraşıyorumda biraz

*Borcumuz ne kadar? =D

La Estrella
14.09.11, 01:55 PM
Ben daha teşekkür ederim uğraşınız için =) tamamdır güncelleriz, heh sorum şu olucaktı, dışarda olduğum için giremedim siteye okulla uğraşıyorumda biraz

*Borcumuz ne kadar? =D

Herhangi bir borcunuz yok :) Sağlıcakla kalın :)