Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaderimdin Tarot Açılımı
Kaderimdin
08.09.11, 01:13 AM
7 28 16 63 38 44 2
Kader 26 mayıs 1980 ikizler
Mert 29 temmuz 1983 aslan
3
teşekkür ederim modum
La Estrella
08.09.11, 02:04 AM
7 28 16 63 38 44 2
Kader 26 mayıs 1980 ikizler
Mert 29 temmuz 1983 aslan
3
teşekkür ederim modum
Hemen bakalım Tarot Açılımınıza :)
Bir münakaşadan yada bir farkındalıktan kaçmak,yüzleşememek söz konusu.İlişki anlamında ise tartışmadan uzak durmaya çalışıyorsunuz ve o yüzden asıl meseleleri konuşamıyorsunuz.
Kendinizi sıkmayın Yıldız kartı çıktı.Gelceğe güvn ile baıcaksınız.Yeni umutlarınız var.İyi bir yaşam vizyonuna sahi olucaksınız.Birşeyleri daha yüksek bir bilinçle algılıyıcaksınız.Aşkınızın yıldızı parlıyr bu aralar.
Ölüm kartı çıktı birden irkildim :( Ama bu ölümle ilgili değil daha çok olumsuzluk kartıdır.Bir şeyin başarısızlıkla sonuçlanması ve kendiliğindeen sona ermesini bildirir.
Şu aralar bir dönüşüm süresi yaşıyorsunuz.
Bu aralar birşeyi açığa kavuşturcaksınız.Akıllıca bir karar alıcaksınız.Partnerinizle iyi bir konuşma yapıcaksınız ve akıllı çözümler bulucaksınız.Önemli bir karara varıcaksınız aşk hayatınızda sorunlarınızı daha kolay çözüceksiniz.Bu dönüşum süresi size şans getiricek birazcık.
Bu aralar duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz aman dikkat.Aceleci davranışlar sergilemeyin herşeyi zamana bırakın lütfen.
İleriki zamanlarda huzur dolu,sevgi dolu zamanlar sizi bekliyor.Sadece biraz zamana ve sabra ihtiyacınız varr.Bu zamn çerçevesinde partneriniz sizi içten anlıycak size destek olucak.Ve sonunda da rahatlık gördüm yanı huzur bu kartın.
Bundan önceki kartta bakttığımda rahatlık huzur gördüğümü yazdım hemen üst yazıda.Bu kartınızda o konu hakkında onay veriyor.Ruhsal mutluluk yaşıycağınızı bildiriyor.Huzuru bulma şansınız olucak.Hem aşk anlamında hemde hayatınız anlamında.Ayrıca bu kart çok güzel bir karttır.Kupa Ası.
Son olarak 3 numarasını söylemişsiniz.Hemen bakıyorum.
İmparatoriçe kartı çıktı.Benim kendi burcumun kartıdır :)
Bereketlilik,büyme,canlılık,yaratıcı gelişmeler,iyi bir zemini simgeler.Ve tomurcuklanan bir aşkı simgeler.Bu arada bir bebek haberi alabilirsiniz.Görüldüğü üzere son üç kartınız huzuru bulacağınız konusunda destekleme yapmış :)
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Sağlıcakla kalın
Kaderimdin
09.09.11, 08:03 PM
Hepsini okudum canım,aynen yaşanılan şeyler doğru,sabır diyorsunuz volkan gibiyim ha patladım ha patlıcam.Düzeltilemez hatalar yapmamak içinde ayrı sıkıyorum kendimi.Şu aralar bir dönüşüm süresi yaşıyorsunuz demişsiniz.İnşallah herşey düzene girer.Emekleriniz için bir kez daha teşekkür ederim.Az önceki konunuza rep verdim,verebilirsem bu konudan da rep kaçmaz :)
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.