Orijinalini görmek için tıklayınız : HpCoder Tarot Açılımı
HpCoder™
07.09.11, 03:32 AM
1.7 kart seçilecek ister ben seçiyim isterseniz siz seçin.Eğer siz seçicekseniz (1-78) arası 7 sayı yazınız.
2.Kendi isminizi doğum tarihinizi ve burcunuzu.
3.Partnerinizin ismi doğum tarihi ve burcu
4.Son olarak 1-21 arası 1 sayı söyleyiniz
1. 11, 23, 31, 54, 68, 2,9
2. hpcoder 27 ocak 1991
3. ??? 13 subat 1991
4.7
Birde Ben baktırayım eger müsaitseniz. Ben sadece onun beni sevdigini dusunuyorum
La Estrella
07.09.11, 06:59 PM
1.7 kart seçilecek ister ben seçiyim isterseniz siz seçin.Eğer siz seçicekseniz (1-78) arası 7 sayı yazınız.
2.Kendi isminizi doğum tarihinizi ve burcunuzu.
3.Partnerinizin ismi doğum tarihi ve burcu
4.Son olarak 1-21 arası 1 sayı söyleyiniz
1. 11, 23, 31, 54, 68, 2,9
2. hpcoder 27 ocak 1991
3. ??? 13 subat 1991
4.7
Birde Ben baktırayım eger müsaitseniz. Ben sadece onun beni sevdigini dusunuyorum
Burda bir kupa kralı çıktı bunun anlamı duygusal,hassas,sezgilleri kuvvetli birr erkeği simgeler.
Bir kart çektim.Önce sizin hanenizden başlıyorum.Bu açtığım kartlar sizin şuan birlikte olmadığınızı yani bir aşk yaşamadığını gösteeriyor doğru mu bilmiyorum.
Bu aralar aşık olma halindesiniz.Hayaller kuruyorsunuz ama dikkat edin yanlış ümitlere kapılmayın.Hayatınıza giricek kişiye endişeyle bakıyorsunuz.Yeni bir ilişkiye başlıcaksınız ama yavaş yavaş.Heyecan veren tekliflerle kaşılaşabilirsiniz yada siz birilerine teklifte bulunabilirsiniz.
Bir takım problemleriniz var sanırım.Bunları çözüme kavuşturacaksınız.Aşk anlamında ise eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu olabilir.
Onun hanesine geldiğimde.
İlk kart Kılıç Kraliçesi çıktı.Bu kart bir bayanı simgeler.Zeki bir insan olduğunu simgeler.
Siz sanırım birbirinize yaklaşıyorsunuz yavaş yavaş.Yeni bir ilişki çıktı onun hanesinde de.Ve bu kişide aşık olma yolunda.Eğer bu insanlar bir tartışma yaşadıysanız barışıcaksınız.
Son olarak 7 sayısını vermişsiniz.Bu kart Araba.Anlamını size açıklıyım.
Yukarıdaki söylediklerimin hepsinin doğru olduğunu simgeleyen bir kart.Bu kart yeni bir aşkı simgeler.Gerilimlerin ve ayrılıkların aşılması ve sonucunda yeni bir ilişkinin başlaması anlamına gelir.Sevinçli başlangıçlar yapıcaksınız.
Kartlarınız çok karışık çıktı kafamı bir türlü toparlayamadım.Çok fazla karakter çıkmış.O yüzden fazla yorumlayamıyorum.Bunun için sizi çok iyi tanıma lazım.İsterseniz 15 gün sonra yeni bir açılım yapabilirim.Benim diyeceklerim bu kadar.Son olarak özetlemeke gerekirse 4 kartın simgelediği yeni bir aşk çıktı sizde.
Sağlıcakla kalın
HpCoder™
07.09.11, 07:16 PM
Modum Gerçekle birebir açıkladınız teşekkürler. Önceden bir aşk yaşandı fakat ben yanaşmadım bu aralar tekrar yaşanıyor ben yaklaşıyor gibiyim Problemleriniz var konusuda çok doğru Kısacası
Birebir hepsinin tuttuğunu söyleyebilirim. Repinizi vermek isterdim fakat size daha önce verdiğim için izin verilmiyor.
La Estrella
07.09.11, 07:20 PM
Modum Gerçekle birebir açıkladınız teşekkürler. Önceden bir aşk yaşandı fakat ben yanaşmadım bu aralar tekrar yaşanıyor ben yaklaşıyor gibiyim Problemleriniz var konusuda çok doğru Kısacası
Birebir hepsinin tuttuğunu söyleyebilirim. Repinizi vermek isterdim fakat size daha önce verdiğim için izin verilmiyor.
Doğru bilgiler çıktığına çok sevindim.Umarım yeni bir aşk yaşadığınızda mutluluklar sizinle olur.Eğer bir açılım daha yapmamı isterseniz 15 gün sonra yine bakabilirim.
Sağlıcakla kalın
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.