PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni nasıl tanıyorsunuz

HpCoder™
05.09.11, 10:37 PM
Arkadaşlar Sitede beni nasıl tanıyorsunuz biraz açıklarsanız sevinirim mesela

Eskiden Beni hatırlayan varmı ? Ozamanla buzaman arası farklılıklar varmı İyi yada Kötü taraflarımı Söylerseniz düzeltmeye çalışıcam.

Mesela bir arkadaşım benle 4 5 gün konuşmadı nedenini sorduğumda Benim çok emir verici konuşmalarım olduğu için Konuşmamış bende bu durumu düzelttim. Yani bunun gibi belirtirseniz sevinirim.

La Estrella
05.09.11, 11:59 PM
Ben HaydiPaylaş Ailesine yeni katıldım sizi şuan tanıma aşamasındayım o nedenden dolayı hakkınızda fazla birşey paylaşamıycağım.Ama şunu söylemek istiyorum.Konularınız gayet başarılı ama açtığınız konular hakkında birşey bilmediğim için malesef yorum yapamıyorum.Yanlış anlaşılmasın.Teşekkür edip geçmekte istemiyorum.Sadece bölümünüzde çok başarılı olduğunuz söylemek isterim.İyi paylaşımlar.

Kingdom
06.09.11, 12:03 AM
Öncelikle bölümünüz hayırlı olsun.Aramıza hoşgeldiniz.Ben bu sitenin en eski yöneticilerinden biriyim.Sizinle hiç iletişim kurmadım ve tanımıyorum sadece açtığınız konuların başarısını biliyorum ve Haydipaylaş Ailesi olarak üyelerimiz hakkında hep toplantı yapmaktayız.Açtığınız bölümü özenle titizlikle ilerletiyorsunuz bunun için teşekkür borçluyum.Umarım daha da güzel yerlere gelirsiniz.Konularınızı çok beğeniyorum teşekkürler.

Birde ek not olarak sizden ricam konu açarken konu boyutu 3 ve yazı kalın olursa çok daha iyi olur.İyi forumlar dilerim.

HpCoder™
06.09.11, 12:04 AM
teşekkür ederim arkadaşlar siz böyle hatamı söyliceksinizki bende düzeltmeye çalışıcam

Angel
06.09.11, 12:15 AM
Aramıza Hoşgeldiniz Sayın HpCoder

Yaptığınız işte sizi gayet başarılı buluyorum umarım bu başarınıza devam edersiniz.Birçok üyemiz belli bir zaman sonra ara veriyor bırakıyor siteyi zevkini alıp.Sizi aramızda görmekten muyluyuz.

İyi paylaşımlar dilerim

Son Nefesim
06.09.11, 08:47 PM
Eskiden nickinizi görüyordum ama forumda ilgi alanlarımız farklı olduğu için birbirimizin bölümlerine giremiyorduk.Ben cs den hiç anlamam çünki.Şimdi bir eleştiri yapacağım alınmayın sakın sormuşsunuz yazıyorum.Ben cs den anlamam belki fakat sitede her bölüme giriyorum konu yazıyorum veya mesaj yazıyorum.Sitemizdeki erkek üyelerimizden bir kaç istisna hariç,ne aşk,ne fal,ne kadın erkek ilişkileri,ne moda (erkek modasıda var ama yorum yapan erkek üyelerimiz yok) ne de diğer bölümler.Bunlar hayatımızın içerisinde yer alan şeyler aslında.Ama sanki erkekler arasında moda olmuş,ya oyunlar.ya haberler,ya spor yada programlar.İsterim ki öncülüğünü siz yapınız.Belki sizden görüp erkek üyelerde bu bölüme girebiliyormuş denilip,girilsin.Yanlışmıyım bu konuda çok sitemliyim.Teşekkür ederim güzel bir konu başlığı açmışsınız.

wadylowe
06.09.11, 08:52 PM
Selam dostum.Forumdaki faaliyetlerin göze çarpar cinsten,hakkını yememek lazım.Umarım yarım kalmaz devamı gelir.Sonnefesim modumuza tamamıyla katılıyorum.Ben bir erkek üye olarak elimden geldiği kadarıyla tüm bölümlerde bay bayan diye ayırmadan gayretimi gösteriyorum.Hayatın içinden şeyler bunlar ama herkes uzayda yaşıyormuşcasına uzak bu alanlardan.Yeri geliyor anneme sitemizden yemek tarifi bile okuyorum oda hazırlıyor.Böylesi kaliteli ve güzel bir forumda birbirimizden uzaklaşmayalım.Güzel paylaşımlar var çünki.Sayenizde tüm arkadaşlara da burdan bir teşekkür gönderiyorum

HpCoder™
06.09.11, 09:15 PM
öncelikte aslında bende sizin bölümlere giriyorum ama ty demek hoş olmaz yani pek yorum atacak birşey bulamıyorum ama bu sorunuda çözücem Birazda benim karakter olarak yorumlarmısınız

Mesela benden gıcık aldığınız bir huyum varmı ?

Lolipop
06.09.11, 09:17 PM
İyi ve faydalı bir üyesin.Sana Ke malll dememe bile kızmıyosun.Fazla tanımıyorum seni bölümünden çıktığın yok.Diğer yerler dede aktiflini beklerim,kızmaca darılmaca yok tamammı? :D