PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : [Knight] Üzülüyorum ... :(

HpCoder™
03.09.11, 02:40 AM
Sitenin reklamını nereye yapsam herkesden aynı cevap içinde keyloger var dimi charımı çalacaksınız dimi ... :(

Bu hile programlarını bu zamana kadar hiçmi hayrına yapmadılar :(
Aslında ben bu işe neden merak saldım bende soyulmamak için kendim öğrendim kendi programlarımla kendimi kasıyorum :/

Toprakhan
03.09.11, 02:57 AM
Bence haydipaylas sitenin reklama ihtiyacı yok gördügüm kadarıyla güzel bir şeyler yapmaya çalısıyorsunuz millet tabiki diyecek yok bu neden bu programlarla ugraşıyor diye :) tabiki ilk düşünecegi iş çarımı çalacak felan filan yani meyve veren agaç taşlanır misali ben agam adminden çok şeyler ögrendim saolsun halada ögrenecegim çok şeyler var size tavsiyem uğraşınız güzel sitemiz haricinde paylaşma yapmazsınız istiyen indirir istemiyen indirmez böylece sorun ortadan kalkar ne siz üzülürüsnüz nede bir başkası yanılıyormuyum iyi forumlar modum

MaVi
03.09.11, 03:00 AM
Hakikaten Toprakhan modum çok güzel bir açıklama yapmış.Kendinizi hiç üzmeyin,isteyen indirir istemeyen indirmez

HpCoder™
03.09.11, 03:05 AM
Konuyu actınız suan okunuyor ama neden benım actıgım konular mod onay gerektiriyor ben bile göremiyorum ??

HpCoder™
03.09.11, 03:07 AM
Cok teşekkürler arkadaslar ama emegımın karsılıgını gorememek bıde Siz hackerciler diyerek küfür yemek kötü duygu

Toprakhan
03.09.11, 03:28 AM
Nankör insan çok cahil zembelek kendini bilmez çok dedigim gibi armut piş agzıma düş misali olsada yaranamazsınız bu millete çoluk çocuga bir şey anlatmakta zor bu yüzden haydipaylas.net sitesin özelligi az üye olsun kaliteli üye olsun adam banlamaktan gına geldi:)

La Estrella
08.09.11, 12:50 AM
İnsanlar artık o kadar kötü olmuş ki insanlar birbirine güvenemez olmuş.Benim kardeşim bir oyun indirmişti içinde bir sürü virüs varmış bilgisayarı bitti resmen.Birde online oyuun oynuyordu keyloger varmış içinde charı çalınmıştı.İnsanlar gitgide adileşti için malesef artık güvenmiyorlar.Bence sorun insanlarla alakalı.Ellerine ne geöçiyor bilmiyorum.Oyun oynayanların charlarını çalıyorlar yazık günah o insanların o kadar emek verdiği şeyi çalann zihniyete acıyorum

sheep
05.02.12, 11:14 PM
toprak han adminimizin dedigi gibi bizim reklamımıza yok yavas yavas büyüyen bir aileyiz zaman buldukça bende paylasımlarımı esirgemiyecegim Knight online a gelirsek artık tadı kalmadı yok koxp yok hile yok sh tamam exp kasarken kullanın ama cz de bari playerlıgınızı gosterın ondan dolayı private serverlara başladım :( K2 nın gercegı bu ..

bababurak
09.02.12, 09:58 AM
Oyuncuların gözü bir defa korkmus bunu asabilmek imkansız gibi bişey. sadece birebir olunca buna inanabilirler..