PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehitlerimiz Hakkında Duygu ve Düşünceleriniz

Orora
15.08.11, 11:58 PM
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Her gün en az 1 şehir vermekteyiz.Ve inanın bu benim canımı çok fazla sıkmakta.Şehitlerimizin anısına onlar için burada bir sayfa oluşturmak istedim ve siz değerli üyelerimizin duygu ve düşüncelerini burada paylaşmasını rica edicem.

Herkes görüşlerinden özgürdür fakat hakaret tarzı yorumlar yapmayınız.İsterseniz şehitlerimiz için şiirler paylaşın,isterseeniz mektup yazın,istersenizde kendi duygu ve düşüncelerinizi paylaşınız.

Gösterceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.

aytim
16.08.11, 12:42 AM
Bu güzel başlığık için teşekkür ediyorum Orora.Tabiki vatan ve Atatürk sevgisi dolu o güzel yüreğinede.Bende bir vatansever ve çağdaş Atatürk kadınıyım.Bu vatan zamanında,yaşlısıyla,genciyle,kadınıyla,çocuğuyla ne zor şartlar altında kazanılmış ve bizler bu değere sahip çıkamıyoruz.Ne yapıyoruz? Bir evlat yetiştirip vatanı korumaya,namusumuzu,canımızı,malımızı herşeyimizi korumaya askere gönderiyoruz.Evet gönderiyoruz,gönderiyoruzda ne oluyor,her bir evladın gün aşırı şehit haberi geliyor.Yani ölüme tek tek gönderiyoruz bu evlatları.Nerde bizim güçlü ordumuz,bölük bölük değilde tüm ordumuzu üzerlerine salacak bir ordumuz yokmu bizim.Bu insanlık dışı varlıkların köklerini kazıyacak.Neden bir şeyler değişmiyor ya da değiştirilmiyor,seyircimi kalacağız hep böyle.

Sevgili kardeşim bu konuda o kadar kin doluyum ki yanlış bir şey yazmaktan korkuyorum,bu yüzden kısa bitirmek zorundayım.Ne mutlu seni böylesi vatan ve Atatürk sevgisiyle yetiştiren aileye.Tebrik ediyorum onları.

Angel
16.08.11, 01:43 AM
Bu güzel başlığık için teşekkür ediyorum Orora.Tabiki vatan ve Atatürk sevgisi dolu o güzel yüreğinede.Bende bir vatansever ve çağdaş Atatürk kadınıyım.Bu vatan zamanında,yaşlısıyla,genciyle,kadınıyla,çocuğuyla ne zor şartlar altında kazanılmış ve bizler bu değere sahip çıkamıyoruz.Ne yapıyoruz? Bir evlat yetiştirip vatanı korumaya,namusumuzu,canımızı,malımızı herşeyimizi korumaya askere gönderiyoruz.Evet gönderiyoruz,gönderiyoruzda ne oluyor,her bir evladın gün aşırı şehit haberi geliyor.Yani ölüme tek tek gönderiyoruz bu evlatları.Nerde bizim güçlü ordumuz,bölük bölük değilde tüm ordumuzu üzerlerine salacak bir ordumuz yokmu bizim.Bu insanlık dışı varlıkların köklerini kazıyacak.Neden bir şeyler değişmiyor ya da değiştirilmiyor,seyircimi kalacağız hep böyle.

Sevgili kardeşim bu konuda o kadar kin doluyum ki yanlış bir şey yazmaktan korkuyorum,bu yüzden kısa bitirmek zorundayım.Ne mutlu seni böylesi vatan ve Atatürk sevgisiyle yetiştiren aileye.Tebrik ediyorum onları.

Aytim Abla nerde bizim güçlü ordumuz demişsiniz tutamadım kendimi söyliyim.Eğer siz her gün bir Komutanı ergenekondan içeri atarsanız bizim başımızda kim kalır sorarım size.Herkes yaptığı haltı biliyor ve bunu bilincinde.Dünyada ordu olarak 8.sıradaydık.Ama şimdi öylemiyiz dersen hayır bizi malesef bitirdileri Aytim Adminim.Ne komutanımız kaldı askerlerimi eğiticek ne de ordumuz kaldı.Bordo berelilerimize ne oldu?O kadar iyi bir gruptular ki onlar neden devreye giremiyor anlamıyorum.Bir ara pkk sitelerinden bir yazı vardır aynen şöyle :

""Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.

Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.

Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir
merak etmeyin o sizi bulur...""

Bu kadar iyi askerlerimiz varken neden bu pkk denen it sürülerinin kökünü kazıyamıyoruz?Bir düşünün isterseniz.Yazılcak o kadar çok şey var ki malesef yazamıyorum.

La Estrella
16.08.11, 01:52 AM
Az önce yine şehit haberi aldık ve benim yine canım acıdı.Ve kendimi şarkılara verdim.Sizin in bir video paylaşmak istedim.Bütün şehitlerimize ve şehit analarımıza gelsin.

[Only Registered Users Can See Links]

Ağlamamak elde değil !

ŞEHİTLER ÖLMEZ VTAN BÖLÜNMEZ !!!

aytim
16.08.11, 02:08 AM
Az önce yine şehit haberi aldık ve benim yine canım acıdı.Ve kendimi şarkılara verdim.Sizin in bir video paylaşmak istedim.Bütün şehitlerimize ve şehit analarımıza gelsin.

Ağlamamak elde değil !

ŞEHİTLER ÖLMEZ VTAN BÖLÜNMEZ !!!

Allah kahretsin bu pislikleri yinemi şehit sayın moderatörüm,şu mübarek günde,bunların dini kimliğide olamaz,insanlıkları olmadıkları gibi.Üzgünüm modum çok üzgünüm,yakındır içi yanan şehit anneleri ve diğer anneler gidecek bu pisliklerin üzerine.Vatan sağolsun,devlet sağolsun diyor şehit aileleri,sağolsun bakalım,sizin evlatlarımız sağ olmazken devlet sağolsun.

Sayın modum videoyu izleyemiyorum,fena oluyorum ben birde oğlumdan ayrı olduğum şu günlerde hiç dayanamam.

Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun,ailelerine sadece sabır dilemekten başka bir şey diyemiyorum bir vatandaş olaraktan

Kingdom
16.08.11, 02:49 AM
Hepinizin yazdığı yorumlar ve paylaşılan videolar harika.Özellikle "gülümse annem" şarkısını çoğu zaman dinlerim ve içim kan ağlar.

Bende sizlere bi şiir sunmak istiyorum müsadenizle

Dolphin
16.08.11, 03:01 AM
Vatanımıza, Askerimize,bayrağımıza,bağ​ımsızlığımıza,kanla irfanla Kurulan Cumhuriyetimize Yönelik Alçakça Saldırıların Ardı Arkası Kesilmiyor Gençliğe Hitabenin Muhatapları Derin Uykudalar Tutturmuşler Şu Ramazanda Sabır Yazılacak Okadar cümleler Varki İnanın Sayfalar Yetmez Arkadaşlar Hala Düşüncenin Bile Şuç Oldugu Sevgili Ülkemde Sehit Ailelerine Baş Sağlıgı Diliyorum Mekanları Cennet Olsun İnşallah Sizleride Kutlarım Arkadaşlar Çok Güzel Yorumlar Katmışsınız

Kingdom
16.08.11, 03:03 AM
Vatanımıza, Askerimize,bayrağımıza,bağ​ımsızlığımıza,kanla irfanla Kurulan Cumhuriyetimize Yönelik Alçakça Saldırıların Ardı Arkası Kesilmiyor Gençliğe Hitabenin Muhatapları Derin Uykudalar Tutturmuşler Şu Ramazanda Sabır Yazılacak Okadar cümleler Varki İnanın Sayfalar Yetmez Arkadaşlar Hala Düşüncenin Bile Şuç Oldugu Sevgili Ülkemde Sehit Ailelerine Baş Sağlıgı Diliyorum Mekanları Cennet Olsun İnşallah Sizleride Kutlarım Arkadaşlar Çok Güzel Yorumlar Katmışsınız

Bende sizi kutlarım.O kadar güzel anlatmışsınız ki düşncelerinizi.Malesef bu ülkede düşünce özgürlüğümüz yok ve susturulmakla bişeylerin önüne geçilceğine inanıyor devletimiz.Ama bence yanılıyorlar.

wadylowe
16.08.11, 03:13 AM
Vatan ve millet için her şeyini feda eden Harp Malulleri canlı birer abidedir. Onlar için ne yapılsa azdır.

M.K.Atatürk

Tüfeği, bayraği tutar elinde
Vatan için ölmüş, benim şehidim.
Süngüsü elinde, hain peşinde

Kurşun değmiş bedenine tenine
Mayın değmiş ayağına eline
Hainleri sürmüş Irak yönüne

Aksada gözlerinden, damla yaşlari
Şehit olmuş kendi arkadaşları
Dikilmiş üstüne mezar taşları

Vücudu boyanmiş al kana
Canım feda olsun demiş vatana
Şehitlik şerbetini içmiş kana kana

Aglarim şehide, gözyaşım dinmez
Şehidin hayali gözümden gitmez
Üç beş çapulcuya, vatan verilmez

Kanlı hainleri kimler besliyor ?
Bu vatanı bölmeyi kimler istiyor
Şanli Türk Ordusu hızı kesmiyor

Türk Ordusu Diyarbakır düzünde
Mehmetçiğim gezer hain peşinde
Mayın parçaları, güzel yüzünde

Bakarı der, bakın ahu zarıma
Canım kurban güzel vatanıma
Tanrı`nın rahmeti kahramanıma

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Oğuz Kaçtan

Azrail
16.08.11, 03:19 AM
Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Beni benden ettiniz sayın modum.Bir yazı bu kadar mı güzel olur.Helal olsun yazan yazarımıza.Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyacaktır.Ben buna inanmak istiyorum.Bizim toplumumuz vicdanlıdır,yardımseverdir,güçlüdür,ahlaklıdır.

Lolipop
16.08.11, 03:29 AM
Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine
Hain pusularla söndürülen yaşamlara her geçen gün yenileri ekleniyor.Acımadan namertçe arkadan uzanıyor katillerin eli gencecik bedenlere.Kıydıkları canların hesabı bu dünyada sorulmasa bile, mahşer de yakalarına yapışacak koskoca bir millet var bu topraklar üzerinde.

Son Nefesim
16.08.11, 04:02 AM
Sizler gençliğinizi yaşamadınız. Vatan savunmasını, Milli Misaki, Cumhuriyeti, canınızdan üstün tuttunuz. Oysa sizlerin olağanüstü yetenekleri vardı. Türk milleti için büyük değerler üretebilirdiniz. Vatan sevgisini yine ilk sıraya aldınız. Vatanı bölmek isteyenlerin üzerine nasıl saldırdığınızı, Cudi, Kabar, Namaz dağlarında, Kuzey Irak ta nasıl aslanlar gibi savaştığınızı biliyoruz...

Artık siyasi iktidar sessizliğini bozmalı ve terör örgütüyle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini başta siyasi iktidar olmak üzere devletin bütün yetkilileri ve yöneticileri iyi anlamalıdır!

Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin ve hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir.

Şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere yüce Türk milletine bir kez daha baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin bir an evvel sağlıklarına kavuşmasını diliyoruz.

Dilerim Allah 'tan en son verdiğimiz şehit inşallah son şehidimiz olur temennimiz budur

Fosforlu
16.08.11, 04:11 AM
İnternette dolaşırken okuyup etkilendiğim bir yazı,paylaşmak gereği duydum.Her kim yazdıysa yüreği büyük insana teşekkürler olsun.Günümüzün gerçeği ancak bu kadar açık ve net yazılabilirdi.

Kaybeden kim???
şehit aileleri, siz, biz....
Kaybeden türkiye.

siyasi liderlerimizi ihh yardım gemisinde öldürülen insanlara olduğu kadar şehitlere de duyarlı olmasını bekliyoruz. bazılarının filistindeki kardeşleri için yaptığını gördük. hadi bakalım şimdi de kendi vatanının evladı için yap aynı şeyleri. hesap sor! peşine düş!!!

ama yooook.... orada müslüman kardeşlerimiz dururken kimin umurunda gencecik fidanların şehit düşmesi! ergenekonmuş, balyozmuş rant peşinde koşmak varken kimin umrunda şehit olanların anası babası!

kimsenin! çünkü kendi çocukları bir şekilde o çatışmalara gitmiyor. bu vatan için kanını döken geçmişte de halkımız olmuştur şimdi de! keşke dökülen kanlar için " vatan sağolsun " diyebilsek artık. vatan evladı orda canını verirken bazıları masa başına oturuyor köpeklerle! bu kadar mı acizsiniz! bu kadar mı şerefsizsiniz!

bu mesele artık askerin, polisin, öğretmenin vs. meselesi değildir.
bu mesele halkımızın meselesidir. ülkemizin meselesidir. herkes üzerine düşeni yapmalıdır ve duyarlı olmalıdır.

en az hirant dink oldukları kadar, hamaslı oldukları kadar, filistinli oldukları kadar TÜRK olduklarının farkına varmalıdırlar.

kimse şunu unutmasın bir gemi batmaya başlarsa o geminin makine dairesinde çalışanlar kadar güvertede sefa sürenler de batacaktır.

şehitlerimizin mekanı cennet olsun. allah ailelerine sabır versin.

Hasretimsin
16.08.11, 04:20 AM
Şehitler ölmez demiyeceğim çünkü allı pullu laflar edip iki gün sonra unutanlardan olmak istemiyorum. Şehit ailelerinin meclise girişte ellerinden türk bayraklarını topladıklarını unutmadığım gibi. pkk lıların haburdan ütülü terörist kıyafetleriyle zafer işareti yaparak ayaklarına savcılar getirilerek pohpohlandıklarını unutmadığım gibi.
Yürüyüş yapan şehit ailelerinin itilip kakıldıklarını unutmadığım gibi.
Ailelerine vicdanı olan lara sabır diliyorum.

Kaderimdin
16.08.11, 04:23 AM
Fosforlu paylaştığın yazıdan çok etkilendim,paylaşımına müsade edersen bir iki cümlede ben eklemek istiyorum,içimde kalmasın canım.
Terörü sadece lanetlemekle ve kınamakla kalanları bende lanetliyorum. Umarım her şeye rağmen vatan sağolsun diyen annelerimizin, babalarımızın acılarını sizde çekersiniz.

Azrail
16.08.11, 04:37 AM
İnternette dolaşırken okuyup etkilendiğim bir yazı,paylaşmak gereği duydum.Her kim yazdıysa yüreği büyük insana teşekkürler olsun.Günümüzün gerçeği ancak bu kadar açık ve net yazılabilirdi.

Kaybeden kim???
şehit aileleri, siz, biz....
Kaybeden türkiye.

siyasi liderlerimizi ihh yardım gemisinde öldürülen insanlara olduğu kadar şehitlere de duyarlı olmasını bekliyoruz. bazılarının filistindeki kardeşleri için yaptığını gördük. hadi bakalım şimdi de kendi vatanının evladı için yap aynı şeyleri. hesap sor! peşine düş!!!

ama yooook.... orada müslüman kardeşlerimiz dururken kimin umurunda gencecik fidanların şehit düşmesi! ergenekonmuş, balyozmuş rant peşinde koşmak varken kimin umrunda şehit olanların anası babası!

kimsenin! çünkü kendi çocukları bir şekilde o çatışmalara gitmiyor. bu vatan için kanını döken geçmişte de halkımız olmuştur şimdi de! keşke dökülen kanlar için " vatan sağolsun " diyebilsek artık. vatan evladı orda canını verirken bazıları masa başına oturuyor köpeklerle! bu kadar mı acizsiniz! bu kadar mı şerefsizsiniz!

bu mesele artık askerin, polisin, öğretmenin vs. meselesi değildir.
bu mesele halkımızın meselesidir. ülkemizin meselesidir. herkes üzerine düşeni yapmalıdır ve duyarlı olmalıdır.

en az hirant dink oldukları kadar, hamaslı oldukları kadar, filistinli oldukları kadar TÜRK olduklarının farkına varmalıdırlar.

kimse şunu unutmasın bir gemi batmaya başlarsa o geminin makine dairesinde çalışanlar kadar güvertede sefa sürenler de batacaktır.

şehitlerimizin mekanı cennet olsun. allah ailelerine sabır versin.

Çok güzel bir yazı gerçekten yazanı tebrik ediyorum.Bu kadar mı doğru olur bir yazı.Kendi toplumumuz için malesef hiç birşey yapmıyoruz özellikle şehitlerimi ve vatanımız için.Bazen utanıyorum.Ama yılmak istemiyorum.Hala umudumu kaybetmiş değilim.

Angel
16.08.11, 04:53 AM
Şehitler Ölmez Analar Ölür...
Oğul ;

Sana öldü dediler.Ağlayamadım.Gözlerimden yaş akmadı.Sanma ki üzülmedim.Sanma ki yokluğun dağlamadı yüreğimi.Bilirim ki ağlamamı istemezsin.Bilirim ki gözlerimden akan her yaş tanesine onlarca kez şehit olursun.Ağlamadım be oğlum,dön gel ne olur

Şehitler ölmez dediler,sizi bırakmaz dediler.Dün baban ve abin bir tabut taşıdı sen değildin değil mi gülüm ama öyleyse göğüsümdeki bu sızı niye be oğlum.Bebekken seni emzirdiğimde de bu sızıyı hissederdim ve ağlardım o kadar savunmasızdın ki o kadar güçsüzdün ki dayanamazdım Ya şimdi bebeğim büyümüş de vatanını, annesini, babasını, kardeşlerini korumak için canını verirmiş. O kirli ellere, o acımasız yüreklere kafa tutarmış Bilselerki her annenin çocuğu için var olan sevgisini o taş kalpler dahi erirdi be oğlum o kirli ellerİ tetiğe dokunamazdı be oğlum.

Babanla televizyondan izlerdik şehit ailelerinin üzüntülerini,feryatlarını ağlamayan bir anne gördüğümde babana dönerek " Görüyormusun oğlu şehit olmuş ağlamıyor bile kadın; böyle analar da var " derdim ve dalar giderdim acaba o anne yerinde ben olsam ne yapardım deyip diğer odaya geçer hüngür hüngür ağlardım Bilirsin baban beni öyle gördüğünde kızardı sonra öyle şeyler düşünme deyip kendime kızar Sizin yanınıza gelir öylece sarılır kalırdım.Çok şaşırırdınız Anne ne oldu derdin ? Söyleyemezdim özledim be oğlum derdim. Öyle bir düğüm olurdu ki boğazımda size sarılır ve yutkunurdum gözyaşlarımla ama şimdi yine düğümlendi be oğulcuğum boğazım sarılamadımda sana, ağlayamadımda, yutkunamadımda.

Bana kızma olur mu bebeğim ? Bilirim yalnızlığı hiç mi hiç sevmezsin. Bırakmadılar ki yanında kalayım bırakmadılar ki seni sarılıp da uyutayım. Çekip götürdüler beni,dinlemediler.O incecik bezle üşür dedim, orada korkar gözleri beni arar dedim ama...

Anlayamadım be oğul ağlayamadım.Gözümü,bebeğimi,gözbebeğimi sırtladılar tabutla birlikte.Önüne de resmini koymuşlar Hani mezun olduğunda çektirdiğin fotograf vardı ya onu.Nasıl da bakıyorsun ışıl ışıl hep öyle bak olur mu.Hep izle beni olur mu Beni, ******, canını bırakamazsın sen kaçar gelirsin oradan.Öpersin, koklarsın bıktırana kadar.Bıkmam ben oğul bıkmam Bıkmam ben oğul.
Alıntı

Bu yazıyı okuduğumda gözlerimden yaşlar aktı ve sizlerle paylaşmak istedim.

aytim
16.08.11, 05:02 AM
İçim yandı modum hem ağladım hem yüreğim yandı.Bu hainlerin hiç bir doğan çocuğu yaşamasın,nesilleri tükensin inşallah ki ben dili,dini ırkı ne olursa olsun evlada çok farklı bir gözle bakardım.Bakmıyorum artık modum,bunlardan doğan yetişen,doğduğu vatanın ekmeğini yiyip,havasını teneffüs eden,vatanımızı namuslarımızı bekleyen askerlerimizi sırtından haince vuran neslin hiç bir evladı yaşamasın inşallah

Angel
16.08.11, 04:36 PM
Şehit haberlerini sunan Flash Tv anchormanı, kendini tutamayarak ağladı.

Flash TV'de Gece Hattı'nın sunan Gökhan Taşkın şehit haberlerini verdiği sırada gözyaşlarına hakim olamayarak hüngür hüngür ağladı.

"YÜREĞİM ACIDI"

Şırnak Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Onur Karakuş'un cenaze törenine katıldığını açıklayan Taşkın duygularını şu sözlerle dile getirdi:

''Gerçekten yüreğim acıdı. Türkiye 20'li yaşlardaki evlatlarını vatan savunması uğruna toprağa veriyor. 20 yaşına kadar bir evlat kolay yetişmiyor. Anaları babaları evlatlarını uğurlarken vatan sağolsun diyorlar. Bu bizim milletimizin yüceliğini gösteriyor''

"SAKIN OLA SEVİNMEYİN"

Bu sözlerin ardından gözlerinin dolduğu gözlenen Gökhan Taşkın, Osmaniye'den gelen şehit haberi üzerine kendisini daha fazla tutamayarak ağlamaya başladı ve terör yandaşlarına şu sözlerle seslendi:

''Biz böyle gözyaşı dökeriz ama sonrasında bir aslan gibi ayağa kalkmasını da biliriz. Birileri sakın ola sevinmesin''

Ben her akşam gece hattını izliyorum geçrekten çok iyi bir sunucu ve aşırı hassas şehit olaylarında.Sizlerle paylaşmak istedim.

<div id="oroll_video_1313501568528" title="{vname:'video', title:'Şehitler için hüngür hüngür ağladı! ', file:'[Only Registered Users Can See Links]', type:'flv', rtmpserver:'', isLive:false, duration:-1, keywords:'', width:460, height:360, background:'#FFFFFF', transparent:true, autoscreenshot:true, screenshot:'', showSearch:false, showEmbedCode:true, showSuggestions:true, subtitle:'', scale:'full', showGetLink:false, showtooltips:true, suggestion_path:'[Only Registered Users Can See Links]', search_path:'', callback_videoStart:'[Only Registered Users Can See Links]', logoLink:'[Only Registered Users Can See Links]', category:'', showLogo:true }">video</div>
<script language='javascript' src='[Only Registered Users Can See Links]'></script>

kozakelebegi
17.08.11, 04:26 AM
INSALLAH HEPINIZIN OCAGI SONER GOZÜ YASLI ANALARI ESLERI EVLATLRIN YUREGINI YAKTIN SIZINKIDE YANAR INSALLAH LANET OLSUN SANA VICDANSIZ KAHROLSUN PKK

Zamanında bu vatan için omuz omuza savaşan kürt kardeşlerimizde vardı onların kemiklerini sızlatmasınlar Türk kürt ayrımı diye bişey yok başka devlet yok Türkiye Cumhuriyetinden başka isteyen kalır isteyen gider bu topraklarda şehit kanı var bu topraklarda gazi kanı var vermeyiz vatanımızı bir kaç şerefsize soysuza.

VATAN BOLUNMEYECEK...TURKIYE TURKLERINDIR VE HEP OYLE KALACAK....

Azrail
17.08.11, 04:44 AM
INSALLAH HEPINIZIN OCAGI SONER GOZÜ YASLI ANALARI ESLERI EVLATLRIN YUREGINI YAKTIN SIZINKIDE YANAR INSALLAH LANET OLSUN SANA VICDANSIZ KAHROLSUN PKK

Zamanında bu vatan için omuz omuza savaşan kürt kardeşlerimizde vardı onların kemiklerini sızlatmasınlar Türk kürt ayrımı diye bişey yok başka devlet yok Türkiye Cumhuriyetinden başka isteyen kalır isteyen gider bu topraklarda şehit kanı var bu topraklarda gazi kanı var vermeyiz vatanımızı bir kaç şerefsize soysuza.

VATAN BOLUNMEYECEK...TURKIYE TURKLERINDIR VE HEP OYLE KALACAK....

Çok güzel yazmışsınız Sayın Kozakelebeği sizi tebrik ediyorum.Bizim gibi düşünen insanların olması beni çok mutlu ediyor.ALLAHın izniyle bu leşlerin kökünü kurutacağız.

La Estrella
17.08.11, 09:04 PM
Bugün 11 askerimizi daha şehit verdik.Yüreğim yanıyor hemde çok.Neden hala bekleniyor neden hala bişeyler yapılmıyor?Askerlerimiz neden bu kadar savunmasız?Bu gece yastayım yüreğim yanıyor

wadylowe
17.08.11, 09:56 PM
İŞARET VAR TIK YOK İŞARETE DEĞİL EYLEME GEÇİLMESİNİ İSTİYORUZ.BOŞ LAFLARA KARNI TOK TÜRK MİLLETİNİN

Kuzey Iraka operasyon yapmadan bitmez sehit haberleri,ayrica bölgedeki köylerdende cok dağa cikan ve bunlari destekleyen var.Halka soruyor asker görmemisem diyorlar..Yüreginiz varsa kuzey iraka girersiniz ve temizlersiniz bunlari..Ama bizim politikacilar ve tsk da ne arar yürek..Ecevit en son yürekli adamdi..Ondan sonra hep abd ve israil yandaslari geldi

Son Nefesim
17.08.11, 10:00 PM
Başbakan hala ne bekliyor dediğinizi duyar gibiyim.Usta adam hemen karar vermez... En azından müslüman olarak orucumuzu Allahın izniyle tamamlayıp ABD ile iştişare edip AB den helallik arap alemindende yüz görümlüğü alıp er kişi niyetine ALLAHU EKBER diyerek pkk elemanlarının üzerine huşu içinde saldırırız. Gerisi Allaha kalmış. AMAN HA AKP YE KALMASIN DUA EDİN.

La Estrella
17.08.11, 10:02 PM
1 Subay için Menemen'i yakın diyen ATAM Nerdesinnnn..? Nasılda Kemiklerin Sızlıyordur..!
Artık Taşan Sabrını Görelim Tayyip Yeter Her Sabah Şehit Haberleriyle Uyandığımız..!
Yerle Bir Edin Kandil'i , Asın O Bebek Katili Köpeği!

aytim
17.08.11, 10:19 PM
Az önce başbakan bir açıklama yaptı,sabrı taşmış,artık uygulamaya geçecekmiş gibi bir cü mle sarfetti.Yağmasanda gürle böyle başbakan.

Eyy .. Türk halkı Türk anaları.Bu şehitlerimiz sizlere bir şey ifade etmiyormu? Artık bu tepedekilerin bu konuda sadece laf ebeliği yapmalarından başka bir şey yapacakları yok .Bizler ana olarak örgütlenip birşeyler yapamazmıyız?Biri çıkmış bıçak kemiğe dayandı demiş bir diğeri , kanla silahla bir yere varılmaz. İyide sizler yerinizde rahat rahat oturuyorsunuz vede çocuklarınız .Ya vatandaş,Ya analar babalar,hemde gariban vatandaş ve evlatları , can veriyor.Birşeyler yapın acilen veya o makamları terk edin sayın Gül

Azrail
18.08.11, 12:46 AM
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

İsyanım çok büyük olduğundan dolayı sadece bunu paylaşmak istedim.Yüreğim acıyor.Hergün 1 er şehit veriyorduk bir günde 12 şehit vermemiz dünyamı başıma yıktı.

Orora
18.08.11, 01:10 AM
Mehmetçiğin Mesajı..!

Dağda savaş mı istiyorsunuz ?..Biz başlatırız...
Dağda zafer mi istiyorsunuz ?..Biz kazanırız..
Dağdan kelle mi istiyorsunuz ?..Biz alırız..
Dağda şehit mi istiyorsunuz ?..Biz Ölüruz..

YETER Kİ VATANIMIZI SATMAYIN !!!!

La Estrella
18.08.11, 03:19 AM
Utanıyorum Şehidim,
Utanıyorum,
Yemekten,
İçmekten,
Senin annen ağlarken
Gülmekten Utanıyorum!
Sanma ki;
Unutuyor,
Unutturuyoruz.
Unutanları barındırmaktan utanıyorum.
SEN; vatan için bizim için şehit olurken,
Seni Görmezden Gelenlerden Utanıyorum

Orora
18.08.11, 03:20 AM
Eğil kulak ver ceddine!
TÜRK 'e kefen giydirmek hangi itin haddine.!
VATANIMIZI bölmek isteyen o itlere inat verdiğimiz;
30 BİN ŞEHİDİN ruhu için
Ağlamak yok, Biz TÜRK'üz yılmayız, yıkılmayız!
NE MUTLU TÜRK'üm DİYENE!

Manolya
18.08.11, 03:23 AM
'Ben Bir TÜRKÜM '

Ben;
Ataları hiçbir katliam yapmadan
4 kıta yedi denize hakim olmuş, haçlı seferleri yapan hristiyanlara temizlik adabını öğretmiş, topraklarında güneş batmamış, gemileri karadan götürmüş, bir bizanslının zulümden kurtulmak için
Fatih'e İstanbul surlarını yıkabilecek toplar döktüğü,
kırk kişi ile çin sarayını basan, şimdilerde sanat eseri denen ancak Türk korkusunun birebir delili olan Çin Seddini korkak çinlilere inşa ettiren akıncıların torunuyum!

Ben Bir TÜRKÜM !...

Orora
18.08.11, 03:41 AM
ATATÜRK Türklüğün ölmez önderi..
ATATÜRK milletin en son lideri,
ATATÜRK dünyada gurur kaynağım..
ATATÜRK 'Ne mutlu türküm' diyendir..

͇̿C͇̿¤̿ ͇̿||͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿||͇̿C͇̿¤̿ ͇̿]

La Luna
21.08.11, 05:12 AM
Şehitlerimiz hakkında o kadar şey söylemek isterim ki ama kelimlere sığmaz.Bir kaç gündür içim hiç rahat değildi onca şehidimizi toprağa verdik o leşlere hiç birşey olmuyordu.Ama dünden beri biraz umudum arttı çünkü en azından 2 tane leşin temizlendiğini gördüm.Umarım soylarını bitiririz.Hiç birşey yarıda kalmamalı eğer yaptıkları işi yarıda bırakırlarsa artık onların eline düşeriz.Onların istediği barışı sağlamamalıyız.Çünkü onlara güven olmaz.

ALLAH askerlerimizi korusun onlara güç versin

Sahipsiz Gece
21.08.11, 05:29 AM
analar babalar kardeşler eşler çocuklar daha ne kadar ağlıcak kahrolsun pkk askerim sen rahat uyu daha ben ve benim gibi nice mehmetçikler olcak arkanızda.vatan sağolsun

Son Nefesim
22.08.11, 12:10 AM
Pamuklara sarıp yetiştirdin çocuğunu. Bebekken geceleri kalkıp ayakucunda nefesini yokladın, içinde her anne gibi hep bir garip korku, ya ölürse ...

Önce okul kapısında bekledin, sonra "arkadaşlarım dalga geçiyor" dedi,pencere önünde gözledin dönüşünü... 5 dakika gecikse ruhun sıkıldı hep, araba mı çarptı, biri mi sataştı, düştü dizi mi yarıldı.

Sonra büyüdü, "aman okusun" dedin, binbir zorlukla bir üniversiteye girdi, hiç bir şeyini eksik etmedin. Evde, malda, mülkte değildi gözün. Yemedin yedirdin, giymedin giydirdin. Oğlunu üç kuruş "helal" maaşınla adam ettin.

Ve birgün askerlik geldi dayandı kapıya... Senin gibilerin evladı nerelere giderse o da oralara gitti. Otobüs terminalinde arkadaşları " En büyük asker bizim asker" diye omuzlarına aldığında bile için titredi. "Aman düşeceksin oğlum, bir yerin incinecek, aman oğlum"

O nöbetteyse sen de nöbette, operasyondaysa tetikdeydin. Bebekken nasıl dinliyorsan öyle dinledin nefesini kilometrelerce öteden. İçinde hep bir garip korku, ya ölürse...

Bir Eylül günü kara haberi geldi oğlunun subaylar eşliğinde. Sonra kameralar yığıldı kapının önüne.. Haberi duyan geldi, duyan geldi... Ertesi gün cenazede tanıdığın, tanımadığın bir sürü insanın önünde, için taş kesmiş, damarların koparılmışken, son bir kez saramadığın oğlunu buz gibi çerçevelenmiş bir resimde arıyorken, herkes senden aynı iki kelimeyi bekledi. Sen demedin, diyemedin, "vatan sağolsun" diye.... "Hakkımı helal etmiyorum" diye haykırdın, "etmiyorum, hakkımı helal etmiyorum"

Hakkını helal etmediğin kendi çocukları Amerika'da okurken seninkini ateşe atanlardı.

Hakkını helal etmediğin senin oğlun çelik yeleksiz kimin eliyle beslendiği belli düşmana koşarken, uğruna savaşılan vatan toprağını pazarlıkla satanlardı.

Hakkını helal etmediğin "haram" yiyip "helal" üzerinden politika yapanlardı.

Şimdi "Vatan sağolsun" demeni bekliyorlar senden. Yarın Lübnan'da muhtemelen üzerinde "made in USA" yazan bir kurşunla "yanlışlıkla" öldürülen bir başka evladın annesinden de aynı şeyi bekleyecekler. Sen oğlunun hasretinden bayram sabahları şehitlikteki taş mermerleri severken, onlar havaalanında Amerika'dan dönen oğullarını bekleyecekler. Akşam haberlerinde onların oğullarının açtığı pastörize yumurta fabrikalarını göreceksin. Onların oğulları Amerikan bankalarında çalışacak. Onların oğullarının yaptığı ölümlü trafik kazaları usta ellerce örtbas edilecek. Sen hergün taş keseceksin, biraz daha, biraz daha...

Analar uyanıyor, anaların isyanından korkun beyler. Siz ki hak üzerinden politika yaparsınız hep, anaların haklarını helal etmemesinden korkun, hiçbirşeyden korkmadığınz kadar.

Çünkü artık inanmıyorlar size. Sizin vatan bildiğinizle onların vatan bildiği aynı değil, biliyorlar. Ve artık yüksek sesle soruyorlar.Hangi vatan sağolsun, sizinki mi, bizimki mi?

Siz ki kanundan, kuraldan, halktan, haramdan korkmazsınız. Ama anaların isyanından korkun.

Onlar ki Riksos Otel'de bir gecelik konaklamanın bir çelik yelekten daha pahalı olduğunu bilirler. Teşvikiye Camii'nden hiç şehit cenazesi çıkmadığını bildikleri gibi...

Onlar ki Lübnan'a neden asker göndermek istediğinizi de bilirler, vatana ihanetin ne olduğunu bildikleri gibi....

Onlar ki sıksan şüheda fışkıracak toprak için yıllarca oğullarını başlarına kına yakıp yolladılar askere. Artık "vatan sağolsun" diyemiyorlarsa bir bildikleri vardır.

Salı günü anaları düşünün...(düşünmediler !!!)

Melike İlgün