PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polemick Tarot Açılımınız

polemick
12.08.11, 05:51 PM
Forum kurallarını okudum.Ve bakarsanız çok sevinirim.

7 4 56 9 27 31 15

Nergiz 11.şubat.1992

Safak 26.temmuz.1990

10

La Estrella
12.08.11, 06:22 PM
7 4 56 9 27 31 15

Nergiz 11.şubat.1992

Safak 26.temmuz.1990

10

Bugünlerde sıkıntıı,endişe,vicdan azabı yada pişmanlık,geleceğe dair korkular yaşıyorsunuz.Aşk açısından terkedilmişlik duygusu yaşıyorsunuz çaresiz vee umutsuzsunuz.Bu yaşadığınız vizdan aazabı veya pişmanlık aşk anlamında olduğu anlaşıldı kartlara bakıldığında.

Aşk hayatınızda kurak bir dönem.İlişkide bir kriz yaşıyorsunuz.Kaybetme korkusu oldukça fazla.Gözle görülebilir bir çaresizlik söz konusu.Sorun ve sıkıntılarla baş başa bırakılmışsınız.Bu yük size çok ağır geliyor.

Nergiz oldukça bilge bir insan,empatik,hassas,romantik,anlayışlı ve sezgileri kuvvetli bir insan.

Bu bölüme olan kısım sizin kara günleriniz anlatıyor.

Fakat mutlu olun derim.Aşıklar kartı çıktı.Yorumunu yapıyım.

Kalben ve özgüren bir karara varıcaksınız yada varmışsınız.Karşıtlıkları aşıcaksınız ve büyük bir aşşlka ilişkinize devam ediceksiniz.Birbirinize isteyerek bağlanmaya karar vericeksiniğz.Korunan bir ilişki içinde aşkın tadına varıcaksınız.

Daha sonraki kartınızda sizi mutlu etmeye yeter çünkü İmparatoriçe kartı çıktı.İşte yorumu:

İlişkinizde canlılık,iyi bir zemin ve büyüme olucak.Sağlıklı bir beraberliğiniz olucak.

Diğer kartınız Azize.Mutlu olmaya devam edin :)

Birbirinize bağlılık söz konusu olcak .Bir karar alcaksınız ama bu kararı vermek için doğru zamanı bekliyorsunuz.(BU BİR TEKLİF)

Son 3 kartınız tamamen mutlu olacağınız bir barışma yaşıycağınız ve ilişkinizin sağlamlaşıcağından bahsediyor.

Son kartınız (Vermiş olduğunuz 10 sayısı)

Kader Çarkı Kartı ve anlamı

İlişki anlamında bir sorununuz var bunun çözümüne kavuşucaksınız.Bu ilişkide şimdiya kadar çözümlenmemiş olan problemleri çözüceksiniz.

Umarım istediğiniz gibidir sonuç.

Sağlıcakla kalın

polemick
12.08.11, 06:41 PM
bügünlerde büyük sıkıntılar yaşıyordum kafamda çözemedigim çok problemler vardı üsteleik bunların hepsi üst üste geldi bir çıkmaza girmiştim ilişkimde buna dahil olunca herşey karmakarışık oldu tarot açılımın azcıkta olsa yüzümü güldürdü hakikatten vermiş oldugunuz bilgiler dogrudur çok teşekkür ederim La estrella arkadaşım

La Estrella
12.08.11, 06:51 PM
bügünlerde büyük sıkıntılar yaşıyordum kafamda çözemedigim çok problemler vardı üsteleik bunların hepsi üst üste geldi bir çıkmaza girmiştim ilişkimde buna dahil olunca herşey karmakarışık oldu tarot açılımın azcıkta olsa yüzümü güldürdü hakikatten vermiş oldugunuz bilgiler dogrudur çok teşekkür ederim La estrella arkadaşım

Ben teşekkür ederim kendiniz fazla sıkmayın derim.İçinizi rahat tutun.

Sağlıcakla kalın