Orijinalini görmek için tıklayınız : Toprakhan Tarot Falınız
Toprakhan
09.08.11, 02:31 AM
1.7 kart seçilecek ister ben seçiyim isterseniz siz seçin.Eğer siz seçicekseniz (1-78) arası 7 sayı yazınız.
2.Kendi isminizi doğum tarihinizi ve burcunuzu.
3.Partnerinizin ismi doğum tarihi ve burcu
4.Son olarak 1-21 arası 1 sayı söyleyiniz
45 7 78 29 35 43 52
Toprakhan 15 01 1976 Oğlak
Ebru 02 06 1978 İkizler
20
La Estrella
09.08.11, 03:05 AM
45 7 78 29 35 43 52
Toprakhan 15 01 1976 Oğlak
Ebru 02 06 1978 İkizler
20
Bu yaşadığınız aşk size cennetten bir hediye gibi.Karşılıklı yardımlaşma destek olma ve şımartma.Çok iyi niyetlisiniz ve çok çömertsiniz.Bu beraber olduğunuz kişiyle aynı ölçülerde yardım alıyorsunuz ve o da size aynı ölçüde yardımcı oluyor yani herşey karşılıklı.Bu aralar biraz tartışma olmuş sanırım ama barışmayla sonuçlanmış yada sonuçlanacak.Birbirinize karşı biraz zıtsınız ama bunu aşıcaksınız.Hayatınızda olan kişiyi çok seviyor ve seviliyorsunuz.Çatışmalarınız bu büyük sevgi sayesinde çözülecek.
Bu aşk size adeta gökten düşüvermiş ve bu ilişkide mutlusunuz.Bu insan hayatınıza girdi gireli kendiniz şanslı ve huzurlu hissediyorsunuz.
Aşk konusunda değil burda yazıcaklarım genel açıdan.Geçmişte bir konu yüzünden çaresiz kalmışsınız.Bir çıkmazın içine saplanmışsınız ve iki arada bir derede kalmışsınız.Dünyayı başka bir perspektiiften görmeye başlamışsınız.Ama bu tamamen geçmiş.Fakat hayata hep öfkeli yaklaşmışsınız.
Bu sıralar bir kırılma veya bir çatışma söz konusu olmuş ilişkinizde.Ama karşılıklı birbirinize güven içindesiniz ve çok iyi miyetli bir insansınız.Birbirinize saygı gösteriyor ve değer veriyorsunuz.Bu ilişkinin kutsanması yani evlilik çıkt.Ya evlisiniz yada evleniceksiniz.
Son kartınız
Hayatınızdaki bu insan sayesinde herşey size mükemmel geliyor.Bu insan sizin için geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutturuyor.Problemlerinizden kurtulucaksınız.
Toprakhan
09.08.11, 03:16 AM
Cuk diye oturdu kardeşim,yaşanılanları çok güzel ve doğruca tarif etmişsiniz.Tabi yaşanacakları bilemeyiz,bekleyip görmek lazım.İlişkide zıtlıktan bahsetmişsiniz bunu ilk söyleyenlerdensiniz,evet bazı zıtlıklar var ama üstesinden kolay gelebiliyoruz,benim bildiğim ama daha önce kimselerin bilmediği bir gerçek.Pes demek geldi içimden.Başarılarınızın devamını bekliyorum.
La Estrella
09.08.11, 03:27 AM
Cuk diye oturdu kardeşim,yaşanılanları çok güzel ve doğruca tarif etmişsiniz.Tabi yaşanacakları bilemeyiz,bekleyip görmek lazım.İlişkide zıtlıktan bahsetmişsiniz bunu ilk söyleyenlerdensiniz,evet bazı zıtlıklar var ama üstesinden kolay gelebiliyoruz,benim bildiğim ama daha önce kimselerin bilmediği bir gerçek.Pes demek geldi içimden.Başarılarınızın devamını bekliyorum.
Ben teşekkür ederim Sayın Toprakhan.Evet zıtlıklar var bu bi gerçek ama herşeyi tatlıya bağladığınızı söyledim.İlişkiniz sağlam temeller üzerinde.ALLAH daima mutlu etsin inşallah.ALLAHım sevenleri birbirinden ayırmasın.Geçmişte yaşanan olayların ardından adeta gökten düşüveren bir aşk yaşamışsınız..
Manolya
12.08.11, 04:27 AM
Sayın Toprakhan'ın da açılımını çok beğendim bende ileriki zamanda baktırmayı düşünüyorum.Emeğinize sağlık
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.