PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ücretsiz Tarot Bakımı Buyrun

La Estrella
09.08.11, 12:03 AM
[Only Registered Users Can See Links]

* Resimdeki kartla bana aittir.Sizlere bakarken bu şekilde bakıyorum.

Evet arkadaşlar ben İris.

Fal baktırmadan önce lütfen sabit konudaki kurallarımızı okuyunuz aksi taktirde falınıza bakılmayacaktır.

* Açılımınız yapıldıktan sonra sayfanıza lütfen yorum yazınız.İlginiz için teşekkürler.

Kısa bir hatırlatma

Bana özel mesaj atmayınız sadece falınız buradan bakılcaktır.En az 30 mesaj gerekli.Daha sonraki bakımı 15 dün sonra isteyebilirsiniz.Lütfen kurallarıma uyunuz

Sadece Aşk Tarotuna bakıcam.

Bakılması için kural

1.7 kart seçilecek ister ben seçiyim isterseniz siz seçin.Eğer siz seçicekseniz (1-78) arası 7 sayı yazınız.
2.Kendi isminizi doğum tarihinizi ve burcunuzu.
3.Partnerinizin ismi doğum tarihi ve burcu
4.Son olarak 1-21 arası 1 sayı söyleyiniz

Bende falınıza bakabileyim :)

LÜTFEN DİKKAT

Aşağıda size bir önek gösterdim Sayın lolipop'un isteği ve benim yorumum.Bunu bu sayfada size örnek olsun diye bırakıyorum.

Lolipop
09.08.11, 05:37 PM
Bakılması için kural

1.7 kart seçilecek ister ben seçiyim isterseniz siz seçin.Eğer siz seçicekseniz (1-78) arası 7 sayı yazınız.
2.Kendi isminizi doğum tarihinizi ve burcunuzu.
3.Partnerinizin ismi doğum tarihi ve burcu
4.Son olarak 1-21 arası 1 sayı söyleyiniz

Bende baktırmak isterim müsade ederseniz.

22 11 8 43 52 26 35

Burcu 05 06 1991 ikizler

Deniz 18 11 1989 yay

17

La Estrella
09.08.11, 06:17 PM
Bende baktırmak isterim müsade ederseniz.

22 11 8 43 52 26 35

Burcu 05 06 1991 ikizler

Deniz 18 11 1989 yay

17

İlişkinizde yeni bir canlılık söz konusu.Mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ama ilişki anlamında.Bu aralar yolda olan iyi haberler sizi bekliyor.Sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Duygusal zenginliğiniz oldukça yüksek,sezgileriniz kuvvetli,anlaşyışlı,romantik uyumlu bir insansınız.

Bu aralar çok hayallere dalıyorsunuz.Oldukça hayalci bir insansınız.Bu aralar şanslı dönemlere girmek üzeresiniz.Kendi mutluluğunuzu yaratabilmek için uygun bir şans.Aşkta mutlusunuz ve birbirinize çok güveniyorsunuz.Sakin,kalıcı bir birliktelik yaşıyorsunuz.Yavaş çiçeklenen bir sevginiz var.Aşırıya kaçan beklentiler işi karıştırmadığı sürece taktirde olumlu gelişmeler söz konusu.

Sabır,hatta belki bir sınav zamanı yaşıyorsunuz yada yaşıycaksınız.Ama üzülmeyin zaman geçtikçe olumlu gelişmeler alıcaksınız.Ama bu hızlı hızlı değil yavaş yavaş olucak.Bir hamilelik yaşıycaksınız yada bir yakınınızın hamile olduğunu duyacaksınız.

Evli misiniz bilmiyorum ama ya evlilik söz konusu olabilir.Bir gelişme üzerine duyulan bir şükran hani yukarıda size söyledim ya bişeylerin hayallerini kuruyorsunuz ama sabır gerektiriyor çünkü ağır ağır ilerliycek ama mutlu sana ulaşıcağınızı gösteriyor kartlar.

Aman dikkat bu aralar partnerinizle bir kırgınlık yaşayabilirsiniz.Kendinizi kapamayın.

Son kartınız

Geleceğe güvenle bakıcaksınız.İyi bir yaşam vizyonuna sahipsiniz.Aşk hayatınızda ufak tefek şeylere canınızı sıkmadıktan sonra hiç bir sorun yaşamıycaksınız hatta aşk yıldızınız parlıycak.

Sağlıcakla kalın..

Lolipop
09.08.11, 06:32 PM
Bu aralar çok hayallere dalıyorsunuz.Oldukça hayalci bir insansınız.Bu aralar şanslı dönemlere girmek üzeresiniz.Kendi mutluluğunuzu yaratabilmek için uygun bir şans.Aşkta mutlusunuz ve birbirinize çok güveniyorsunuz.Sakin,kalıcı bir birliktelik yaşıyorsunuz.Yavaş çiçeklenen bir sevginiz var.Aşırıya kaçan beklentiler işi karıştırmadığı sürece taktirde olumlu gelişmeler söz konusu.

yapım da var hayalcilik hayallerim olmasa yaşayamam ben.Fakat bu dönem herşeyin aksiliklerle dolup taştığı bir dönem,dikkat etmişimdir böyle durumlarda hep peşpeşe geliyor sıkıntılar.Sağolun şanslı döneme gireceğimi yazmışsınız,inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.Aşk hayatım sakin herkes ne istediğini biliyor evet mutlu ve birbirimize güveniyoruz.Evli değilim bunu buran belirteyim.

Kişiliğimi de bu arada çok iyi tahmin etmişsiniz söylemeden geçemeyeceğim.Emeklerinize sonsuz teşekkürler ediyorum.İlerleyen zaman neleri gösterecek bakıp görelim

Kingdom
13.09.11, 09:42 PM
Yakın zamanda bende baktırmak istiyorum Modum.Ben tarota inanıyorum ama inanın herkes bakamıyor ve güzel sonuçlar çıkaramıyor.Baktığınız üyelerin yorumlarına baktım çok başarılıymışsınız.En geç 1 haftaya kadar bir açılım istiycem sizde.Bölümü açtığınız için ve bu işşte sahtekarlık yapmayıp gerçekten beklentisiz bir görevde bulunduğunuz için teşekkürler.

La Estrella
16.09.11, 10:54 PM
Sevgili üyelerim

Tarot açılım taleplerinizi sabırsızlıklr bekliyorum.Baktığım üyelerimize özel sayfa açıyorum ve tarotlarını oraya ekliyorum yani herkesin ayrı bir sayfası var :) Ama siz buraya başvuru yapıyorsunuz sayfanızı ben oluşturuyorum.Açılımlarımdan çok memnun olduğunuz için beni çok sevindirdiniz.Hepinize çok teşekkür ederim

mahmuttylmzz
02.11.11, 10:23 PM
Lütfen yorumunuzu yaparmısınız...

07 14 35 41 52 60 73

mahmut 22 01 1990

nalan 18.08.1994

13

Son Nefesim
02.11.11, 10:38 PM
Lütfen yorumunuzu yaparmısınız...

07 14 35 41 52 60 73

mahmut 22 01 1990

nalan 18.08.1994

13

Sayın üyemiz sanırım okumadınız.Fal baktırma bölüm kurallarımız vardır.Lütfen bu linke tıklayarak okuyunuz.Şartlar yerine getirildiğinde sevgili modum La Estrella tarot falınıza bakacaktır.Görüşmek üzere

[Only Registered Users Can See Links]

Citlenbik
12.11.11, 09:03 PM
1 2 71 65 3 9 19
Kemal 23 şubat 1988 Balık
Nalan 2 ocak 1990 Oğlak
18

Emeklerinize sağlık görüşmek üzere

Kaderimdin
14.12.11, 12:55 AM
Canım benim 15 günü geçti rica etsem bana tekrardan tarot falı bakabilirmisin

78 1 4 52 13 41 18
Kader 26 mayıs 1980 ikizler
Mert 29 temmuz 1983 aslan
52

Haftasonu bakabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim canım

laledevri
01.01.12, 07:45 PM
Iricscim birde tarot baktirmak isterdim mümkün bir gününüzde müsaitseniz tabi.
Leyla Dede: 29.07.1984 Aslan
batuhan:15.12.1981 Yay
08, 60, 01, 05 40, 33, 43,
78