PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilmeceler Bölümü Ödüllüdür

Kingdom
31.07.11, 04:32 AM
Arkadaşlar "Angel modun,Azrailin,Manolyanın,Ororanın ve benim (Kingdom) " tarafından hazırlanan sorular ödüllü olacaktır ve ödüller Angel modum ve benim tarafımdan verilcektir.Sorularımızın bazıları malesef internette var ama çoğu yok.Özel koleksiyonumuzdan hazırlıyoruz.Sorularımız zordur.Ödülümüzü soruya ilk doğru cevap veren kişi kazanacaktır birden çok kişi değil.

Ödülünüz reptir.

Bu bölümde sorcağımız sorular 1-10 soru arasında değişmektedir.Sorulara en çok doğru cevap veren kişi ödülü kazanacaktır.

Sizden ricam soruları cevaplarken " çok zor,kolaymış,bişey anlamadım vs." gibi yorumlar yapmayınız.Sizden beklenen cevaplar bunlar değildir.Lütfen mesajlarınızı sorunun cevabını yazarak cevaplayınız eğer herhangi bir bilginiz yoksa lütfen cevaplamayınız çünkü sitemizin kirlenmesin sebep oluyor.Böyle yapan üylerin mesajı silinecek ve rep puanı düşürülecektir.Lütfen kurallara uyunuz.

Size bir örnek vermek istiyorum ve lütfen cevaplarınız bu şekilde olsun.Cevaplarınız ayrı ayrı vermeyiniz.Eğer sorunun cevabını bulamadıysanız o sorunun sayısını yazıp bulamadım demeniz yeterlidir.Lütfen ceavplarınız aynı bu şekilde olsun dağınık cevap veren arkadaşlara ödül verilmeyecektir.

İşte sorumuz

1.Paraya zam gelirse ne olur?
2.Para yırtılırsa ne olur?
3.Parayo tersine çevirirsek ne olur?
4.Paranın evhamlısına ne denir?
5.Paranın havada uçanına ne denir?
6.Paranın asalağına ne denir?

Azrail arkadaşımızın cevabı

1.Zampara
2.Bulamadım
3.Arap
4.Paranoyak