PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yalnızca Hayallerde Kalsanda Seni Seviyorum

aytim
17.05.11, 07:57 AM
Yaşamaksa bu!
Ayrı akşamlara yatıp
Ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra
Hataları aşk sanıp
Başka tenlerde avunuruz boşuna
Ve gizli gizli yaralanırız
Şunu bil ki daima
Ben, en güzel yeri hatırana saklarım
Talan olmuş gönül bahçemde
Saçlarımda tel tel hüzünlerle
Gözlerimde azalan güneşlerle
Ben hep seni beklerim bu şehirde
Bir gün dönersin diye

[Only Registered Users Can See Links]

''...Bilseydin ve gelseydin,gecikmiş zamanları anımsatmadan evrenin saati.Adı konmamış kahırların hoyrat kollarındaki çaresiz yalnızlıklarımı bilseydin.Sevseydin.Yitirmekten korkarak tutsaydın ellerimi.
Çoğu zaman boğazımı yırtan yutkunmalarımda neleri gizlediğimi kim anlar sanıyorsun? Senin anlamadığını kim anlar sevdiğim?...''

Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim.
Ama sen beni yaşayamazsın.
Yoksun,olmazsın,sen beni yaşayamazsın!
Ağlamak zoruma gitmez,
Hesapsız sevmelerdedir
Gerçek kimliği aşkların,unutma!..

Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim. Gün olur sana çoğalırım,seni üretirim aynı güzelliğinle.Ve binlerce sen içimde,binlerce sevda...Herbiri özleminle dağlayan gözlerimi.Herbiri bana gelen,karanlığın ışığı yırtması gibi,uykularımda. Gün olur,kahırlar bedenimi damla damla eritir,tükeniriz.İçimdeki seninle birlikte tükeniriz,kimseler bilmez...

Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim.Gün olur,teslim olurum belki korkularıma.Görmezsin beni.Seni korkularımla yaşarım.Gecenin bir yarısı kan-ter içinde uyanırım düşlerimden,kimbilir kaçıncı yitirişimdir seni,hakedilmemiş yenilgilerimde. Seni yalnızlıklarımda yaşarım,bir çiğ tanesi düşmüş gibi rengini unuttuğumuz çiçeklerin üstüne. Seni,bana bir türlü getirmeyen her yeni günün sonunda tattığım,içime tortu gibi çöken,yağmalanmış umutlarımda yaşarım.Boğazımda kilitlenen sancılardasındır artık,bilmezsin.Yoksun,olmazsın,sen beni yaşayamazsın!..

Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim. Gün olur,güneşin batışındaki kızıllıklarda gözlerini ararım.Yüzünü ararım baktığım her resimde.Çalan her telefonda sesini ararım.Ve sen kimbilir hangi iklimlerdeki aykırı yakınlıklarda kendini ararsın,sorulmaz.

Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim. Bedeli kirpiklerimdeki yaşlarımdır.seni düşlerim boynumdan içeri,hep aynı yakarsın tenimi ve karşımda en güzel hayalin

GÜLÜMSEYEN BANA GELEN...''

Yalnızca hayallerde kalsan da seni seviyorum.
Kendine iyi bak ey sevgili!

AGAM
17.05.11, 04:08 PM
sözler cümleler o kadar anlamlıki o güzel cümleleri resimlere o kadar çok güzel yansıtmışsınızki ancak bu kadar güzel olur tarkanın şarkısıda eknenince flaşınızı dinlemeye doyamadım aytim adminim yüreğinize sağlık

Son Nefesim
17.05.11, 08:28 PM
Muhteşem bir yazı,resimler ve şarkı öyle bir uyum sağlamış ki etkilenmemek elde değil.İçim buruktu,şimdi bir hayli burkuldu.Özellikle Tarkan ın şarkının sonunda söylediği şiir beni duygusala bağladı.Offf offff işin içinden çıkmak zor çok zor :crying::19076smilyherz0us::okk::love1::79800630:. Emeklerinize sağlık.

Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle
Ayrı yollara yürüyoruz
Hayat bu…
Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara
Ben göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca
Yaşamaksa bu!
Ayrı akşamlara yatıp
Ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra
Hataları aşk sanıp
Başka tenlerde avunuruz boşuna
Ve gizli gizli yaralanırız
Şunu bil ki daima
Ben, en güzel yeri hatırana saklarım
Talan olmuş gönül bahçemde
Saçlarımda tel tel hüzünlerle
Gözlerimde azalan güneşlerle
Ben hep seni beklerim bu şehirde
Bir gün dönersin diye

Kendine iyi bak en sevgili!

Serserim_Benim
17.05.11, 09:09 PM
Özlemekte güzel,beklemek te, özlenmekte her ikisininde ayrı bir tadı var:)) Çok düşündürücü cümleler var.Seni,bana bir türlü getirmeyen her yeni günün sonunda tattığım,içime tortu gibi çöken,yağmalanmış umutlarımda yaşarım.Boğazımda kilitlenen sancılardasındır artık,bilmezsin.Yoksun,olmazsın,sen beni yaşayamazsın!..:tesekkur:

Rebel Angels
18.05.11, 03:39 AM
Çoğu zaman boğazımı yırtan yutkunmalarımda neleri gizlediğimi kim anlar sanıyorsun? Senin anlamadığını kim anlar sevdiğim?...''

senin paylaşımların beni çok etkiliyor abla

Korsan
18.05.11, 03:45 AM
aytim abla flaşlarınızı çok güzel hazırlıyorsunuz özellikle müzik şeçiminiz çok güzel hep dinlenir tarzda buda süper olmuş teşekkürler paylaşım için

Lolipop
11.06.11, 02:22 AM
Dağıldım ben toparlanmam imkansız:((( Bakmıycam aşk flashlarına diyorum bir şey de beni iyicene çekiyor.Derin duygular yaşadım müziğin ahenginede kapıldım.Bir süre kapsama alanı dışı olcam sanırım

seyyidin
05.07.11, 11:29 AM
Harikuleda bir paylaşım gören gözlerinize yazan ellerinize esenlikler dilerim.Allah'a emanet olun .Amin İnşallah..

La Estrella
14.08.11, 01:59 AM
İşte bu benim şarkım bu şarkı muhteşem Aytim Adminim.

Çok güzel bir çalışma olmuş Tarkan'ın şarkısıyla.Çok teşekkür ederim.

Hasretimsin
02.09.11, 01:27 AM
Derinden yaraladı beni bu sayfa.Unuttuğum anılar yeniden geldi gözümün önüne.Üzülsemde çok etkileyici bir paylaşım,özelliklede müzik.Öpüyorum kocaman :viannen_70:

SusKun_YüRek
10.09.11, 08:55 PM
Bu şarkı ve paylaşım geçmişimdeki tüm acıları su yüzne çıkardı, kalbime bir acı saplandı... Hayat ne kadar hızlı geçiyor onu düşündüm... Hüzünlendim...Admin size çok teşekkürler... Her duyguya ihtiyacımız var ne de olsa.Ayrılık,özlem, hüzünde bunlardan biri...

coolname
10.09.11, 09:15 PM
Çok güzel, paylaşım için teşekkürler adminim

SusKun_YüRek
14.09.11, 02:38 AM
Ben seni sensiz de yaşarım sevdiğim. Bedeli kirpiklerimdeki yaşlarımdır.seni düşlerim boynumdan içeri,hep aynı yakarsın tenimi ve karşımda en güzel hayalin

GÜLÜMSEYEN BANA GELEN...''

Yalnızca hayallerde kalsan da seni seviyorum.

Ben herşeyi hatıramda saklarım sevgili!!!“Her şey gönlünce olsun,hak ettiğin kadar mutlu olman dileklerimle” diye biten bir mesaj iletmelisin.Verdiğiniz sözden o dönmüş olsa da “sen” ayrılsak bile dostça ayrılacağız dediğin gibi sözünü tutmalı,biten bir sevdayı kalp kırmadan kalbine gömmelisin…
Sevgili!
sen
Şimdi sadece bir tanıdık,eski bir arkadaşsın.
Ve ben!
Şimdi sadece uzaklardan seslenen tanıdık bir sesim,senin için.

AyseÖz
13.10.11, 01:13 AM
çok sevdiğim bir şarkıyla olağanüstü bir paylaşım yapmışsınız.özellikle şiir bölüm harika ve ses tonu da anlatılanlar da,resimler tam bir emek,herşeyiyle muhteşem ve etkileyici