Orijinalini görmek için tıklayınız : Knight Online Can Aldı
Knight Online can aldı
Malezya'nın Johor Baharu eyaletinde Remi Damme (22) oyunda item adı verilen değerli eşyaları aldığı fakat parasını ödemediği gerekçesiyle,Herni Zeybudd (21)'i bıçaklayarak öldürdü.Özellikle son yıllarda Güney Afrika ve Batı Avrupanın en çok oynanan oyunlarından biri haline gelen Knight Online,Batı avrupanın çeşitli ülkelerinde bağımlılık yaptığı gerekçesiyle kaldırıldı.Oyunun Malezya'da kaldırılması gündeme geldiği gün tepkiler yoğunlaştığı için EMTP (Malezya internet ve telekomonikasyon) bundan vazgeçti.Aradan saadece 48 saat geçmiştiki bu acı olay Malezyanın gündemine oturdu.EMTP'nin nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu
Bende Olsam Bıçaklardım.O Kadar Uğraşıp Emek Verip Oynda Bi Yere Geliyosun Bi Tane Kendini Bilmez Geliyo Senin Emeklerini Çalıyo :D VarMI Öyle Beleş? Benim Başıma Gelseydi Bende Yapardım :D
Synchron
07.10.08, 08:19 PM
valla boş işler bunlar, o oyun çıktığından beri oynuyodum ama son 2 senedir oynamıyorum, hep zevkine oynadığım için pek sorun olmadı bırakmak, inşallah da herkez kurtulur o oyundan, ÇÜNKÜ : yapılan ufak çaplı araştırmada, türkiyeden yaklaşık olarak 700000 kişinin PREMİUMLU oynadığı gözlemlenmiş, premiumun en ucuzu 10 dolar en pahalısı ise 30 küsür dolardı sanırım, 20 dolardan varsayarsak çok basit bi şekilde minimum 14milyon dolar türkiyeden amerikaya hiç uğruna gidiyoki, düşünün bu oyun tüm dünyada oynanıyo...
valla boş işler bunlar, o oyun çıktığından beri oynuyodum ama son 2 senedir oynamıyorum, hep zevkine oynadığım için pek sorun olmadı bırakmak, inşallah da herkez kurtulur o oyundan, ÇÜNKÜ : yapılan ufak çaplı araştırmada, türkiyeden yaklaşık olarak 700000 kişinin PREMİUMLU oynadığı gözlemlenmiş, premiumun en ucuzu 10 dolar en pahalısı ise 30 küsür dolardı sanırım, 20 dolardan varsayarsak çok basit bi şekilde minimum 14milyon dolar türkiyeden amerikaya hiç uğruna gidiyoki, düşünün bu oyun tüm dünyada oynanıyo...
+ Silkroad'ta Var Onunda Premiumlarını Düşün.En Ucuzu 20Ytl En Pahalısı 50Ytl :)
Bykatliam
08.12.08, 03:25 PM
Bende Olsam Bıçaklardım.O Kadar Uğraşıp Emek Verip Oynda Bi Yere Geliyosun Bi Tane Kendini Bilmez Geliyo Senin Emeklerini Çalıyo :D VarMI Öyle Beleş? Benim Başıma Gelseydi Bende Yapardım :D
İnsan öldürmek o kadar kolay olsaydı herkez katil olurdu ..
exeLLaNs
19.01.09, 07:35 PM
O da dogru :D ama bende bıcaklardım :D
lebroner
08.04.09, 10:42 PM
benc bağımlı olmamak grek
Randition
10.05.09, 02:16 AM
cok sacma bir oyun hic bole seylere gerek duymuorm
atakansarı
01.06.09, 11:45 AM
ya get hayatta bi oyun sahnesi kurallarına uyarsan mutlusun uymassan ya sen kendı kurallarına uydurursun yada baskaları senı zorla uydurur
Blackpearl
01.06.09, 04:55 PM
bu sadece birazı ben daha degisik seylered duymustum en yuksek lvl 80 idi 80 lvl olmak icin yemeden icmeden kac gun oldugunu tam bilmiyorum ama bilgisayar basından kalkmıyor 80 olup muradına eriyor ama açlıktan ve uykusuzluktan oluyor oyun turkiyede yasak ama hala kacak oynanıyor
the-imam
11.06.09, 12:35 PM
belliydi boyle olacagi
Böyle oyunları oldum olasi sevmem
Arkadaşım oyun türkiyede yasak felan deil kaçak olarak oynansa hala bu kadar çok oyuncusu olmazdı ve ben hem evde hem internet cafe de rahatlıkla oynuyorum
Bir insanın canı bir para yada bir oyun değerinde mi anlamış değilim..
ben olsam işkence ederdim
benc bağımlı olmamak grek cunku ezo bi oyun D:DD
walla bende olsam bıcaklardım hatta pompalı dayardım beynine :D...
Hizli ve Öfkeli
17.11.09, 01:42 PM
walla bende olsam bıcaklardım hatta pompalı dayardım beynine :D...
Arkadaşım farzetki senin başına geldi ve sen bıcakladın ve o şahıs öldü hic kendi kendine sormicakmısın ben ne ada ne icin nasıl öldürdüm bunu diye bir insan canına kıymak bukadar ucuz olmamalı ya oyun dedıgınız nedırkı ya vallahi ben anlamış degılım fazla bagımılıkda bu türşeyleri cıkarıyor ortaya..paylaşım icin teşekkürler..
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.