Orijinalini görmek için tıklayınız : Hor Görmeyin Garibi
kskalone
31.03.11, 02:24 PM
selam arkadaşlar sitenizi google aracıyla buldum malum göz gezdirdim güzel site bende nasıl içimi dökeyim derken böyle bir bölümün oldugunu fark ettim içimi dökeyim dedim başımdan geçen olaylar okadar çokki hangisini anlatayım küçükken taciz edildim çok canımı yaktılar bu bende alışkanlık oldu artık kızlara karşı ilgi duymuyorum sakın yanlış anlamayın beni bu yüzden babacan sevevcen güçlü adeleri olan cs arası olan fantazisi geniş olan beni sevecek asla üzmüyecek arkadaşlara ihtiyacım var burdan bana ulaşabilirisniz saygılar ]
Mail adresi vermek yasaktır
karakalem
31.03.11, 02:47 PM
şakamısın sen kardeşim 21 yaşında aslanlar gibi olacagına tıs çıkmışsın burası senin aradıgın sitelerden değil bizim buralarda senin gibilerine kelek karpuz derler milletin aklını çeliştime itirafını anlarımda bu mail verme işini anlamadım ne iş?
Babacan
31.03.11, 03:20 PM
ben hor görürüm seni cenk bügün diyorum neden kulaklarım çınlıyor :) babacan arıyormuş babababa sizin gibi zihniyettlerin yüzünden toplum kendi kimliğini unutuyor bence burdan arkadaş arıyacagınıza gidin bir piskolok yardımı alın
:D cidden başlıktaki gibi garipsin telefon numarasıda verseydin:D
birde foto koysaydın süper olacakmış bende sana kaytan bıyıklarımı gösterirdim: D
:D cidden başlıktaki gibi garipsin telefon numarasıda verseydin:D
:79627306::79627306::79627306:
Rebel Angels
29.04.11, 11:05 PM
Bir yaşıma daha girdim :D Ne tuhaf tipler var yarabbim,hem de ulu orta.Bunun bir derdi var ya neyse :)
burakcan
06.07.11, 12:45 PM
Koca bir ohhaa desem yeridir vururmusun öldürmüsün türünde bir itiraf olmuş Rabbim kimseyi şaşırtmasın diyorum
Synchron
06.07.11, 09:00 PM
şakamısın sen kardeşim 21 yaşında aslanlar gibi olacagına tıs çıkmışsın burası senin aradıgın sitelerden değil bizim buralarda senin gibilerine kelek karpuz derler milletin aklını çeliştime itirafını anlarımda bu mail verme işini anlamadım ne iş?
???????????? :-?
Dalga geçmeyin yazık ya :S
Lolipop
24.07.11, 11:07 PM
Dalga geçmeyin yazık ya :S
Evet ya acınası bir hali var tam bir zavallı,kimlikler arası sıkışma ) üzüldüm bak şimdi :halay:
taciz mi edildim dior bu ulan 2 tokat çarpamadın mı ben vucüt geliştirmeye gidiorum dün birini hastanelik ettim :D
Kingdom
31.07.11, 03:48 AM
Yorumsuz ne diyim herhalde arkadaş burayı bazı sitelere benzetti.Millet kendinde değil.Sadece yazık.Adam mail adresinide vermiş ne diyim ki
selam arkadaşlar sitenizi google aracıyla buldum malum göz gezdirdim güzel site bende nasıl içimi dökeyim derken böyle bir bölümün oldugunu fark ettim içimi dökeyim dedim başımdan geçen olaylar okadar çokki hangisini anlatayım küçükken taciz edildim çok canımı yaktılar bu bende alışkanlık oldu artık kızlara karşı ilgi duymuyorum sakın yanlış anlamayın beni bu yüzden babacan sevevcen güçlü adeleri olan cs arası olan fantazisi geniş olan beni sevecek asla üzmüyecek arkadaşlara ihtiyacım var burdan bana ulaşabilirisniz saygılar ]
Mail adresi vermek yasaktır
gece gece beni güldürdün ya helal olsun ( güçlü adeleri olan cs arası olan fantazisi geniş olan beni sevecek asla üzmüyecek arkadaşlara ihtiyacım var )halada gülüyorum:D gördügüm kadarıyla babacan cevabı yazmış:D
Netbook
14.03.12, 05:05 AM
hor görmüyoruzda kardeşim sende biraz abartmışsın olayı yok mail yok tel yok foto vs vs neyse sanada geçmiş olsun umraım aradıgın güçlü adeleli babacanını bulmuşsundur
Mavi . Ruh
14.03.12, 03:21 PM
Ya bu adam siteyi ne zannediyor acaba? arkadaş bulma sitesimi telofonda atşli geceler yaparız mı diyor sitenin başlığında.Yapmayın bea taciz ettilerse illa böylemi olman lazım kocaman adamsın. Yazık acıdım sana ne diyeyim:27649g0457oo:
heheh bu ne agbi nasıl bir yorum yapılırki puhahaha:)
izmitli
22.03.12, 09:47 PM
Türkiyem'in Hali Bu Gidişle Gevur Ülkelerine Benzeyecek :)
Git kardeşim sen biran önce psikolağa Bu gidişle sana iyi şeyler olmazi :D
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.