PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uğrunda Öldüm Ya Ona Yanarım

aytim
21.03.11, 07:19 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Kalbimden Vursaydın Yanmazdım Öyle
Sırtımdan Vurdun ya Ona Yanarım
Sakınırken Seni Gözümden Bile
Ellere Gittin ya Ona Yanarım

Bir büyü olsaydık, inan bozulmazdık. Çünkü seni yüreğimle istedim. Sadece sevgili dokunuşlarını değil, anne şefkatini, kardeş savunmanı, çocuk sevinçlerini, düşman kızgınlığını, dost sırlarını da istedim. Seni sadece sevmedim. Özledim ve kutsal saydım. Sadece beklemedim, emek ve aşk verdim... Dönüşün olmasa da beklerdim. Sevgimi değil de beni sevmiş olsaydın, düşler bittikçe yeni düşler yaratırdık. Büyük hatalar yaptın. Yok artık hiçbir sözlüğümde adının anlamı. Senin hataların yüzünden gidiyorum, ben sana yandım ya ona yanarım.

Büyümedim ama sevgi büyüttüm içimde. Çoğaldım, yenilendim. Nice sevgiler yarattı, nice insanlar sevgimden. Bir sen anlamadın aşk sensiz de, kimsesiz de yaşanır. "Sensiz olmaz" demedim hiçbir zaman, hiç seninle olamadım çünkü. Seni sevmedim, senin yüzünde yüreğimin yansımasını sevdim. Aşkın büyüklüğünü sevdim. Belki en gerçek düşümdün, belki en yalan gerçekliğim. Aşk kadar büyük sevmeye çalıştım seni. Bu sevgiyi, bu düşleri daha fazla eksiltme. Sırtımdan vurdun ya ona yanarım.

Ağaçlar gökyüzüne uzanan dalları ile değil, topraktaki kökleri ile var olur dedim. Sen savrulan yaprak olacağım dedin. Tutun bana dedim, tutunmadın. Dilediğin rüzgara bırak kendini. Yeni dağlar keşfet, yeni gelincikler, yeni kardelenler kokla. Başka hayatları da darmadağın et, başka düşleri de yık. İstediğin gibi yaşa ve benden uzak dur. Senden kalan ve nasıl olup da hala kirletemediğini anlayamadığım birkaç anının hatırına saklayacağım adını gümüş renginde. Sen oldun akıtan hep gözyaşımı,ona yanarım.

Vefasızsın Ne Yapayım
İhanetmiş Senden Payım
Tanrı’mısın ki Tapayım
Sevdim Seni, Ona Yanarım

Taş taş oturacak içine yaptıkların. Kurşun kuşun vuracak seni sözlerin. Bana en büyük kötülüğü ben yaptım. Bu gidişi erteledim bunca zaman. Sende en büyük kötülüğü kendine yaptın, beni kaybettin. Benimkinin telafisi var, seninkinin yok. Göstermelik sevgiler saracak etrafını, sen kızıl bir gecede gerçek aşkı özleyeceksin. Karabasanlar üstüne üstüne gelecek, sen hayata tutunmak için bir düş arayacaksın. Aklına geleceğim yıllar sonra, yaptıklarından utanacaksın.İhanetmiş senden payım ona yanarım.

Ortada değilim artık, biliyorum bitti. Bir daha da başlamayacak. İstersen hiç hatırlama beni. Aklına gelmesin emeğim, aşkım ve seni terkedişim. Bu gece sil beni tek kalemde. İstersen unuttuğun için anma adımı. Zaten hiç sevmediğini söyle ve sırala tüm arka sokaklarda öğrendiğin küfürleri. Ben giderken ağız dolusu, yürek dolusu lanet et. İstediğini yap kendince, bir ömür harcadım senin uğruna ona yanarım.

Birgün cesaretini topla, yüreğini söküp masaya koy ve düşün. Bu sefer neden gittiğimi düşün, istersen bir kez daha neden beni anlamadığını... İstersen neden dönme dediğimi düşün, istersen yine sadece beni düşün. Ama mutlaka düşün.Hayatı ve aşkı tam alnından vurdum. Sana bu cinayetin ipuçlarını bırakıyorum. Sana ateşe verilmiş umut tarlaları ve sapasağlam düş kırıklıkları bırakıyorum. Tüm açıklamalarıma rağmen sayısız soru işareti ve bir sebep bırakıyorum.Bir sevda yaşattın bıçak sırtında ona yanarım.

Resmime Baktım da Düşündüm Demin
Hani Sözün Sözdü, Yeminin Yemin
Peki Bu Yalanlar Bu Gözler Kimin
Ben Sana Kandım ya, Ona Yanarım

Sorguladığını, suçladığını biliyorum. Anlam veremeyip kızdığını, anlam verdiysen kendince tanımlar getirdiğini biliyorum...Yalan değil, gidiyorum! İster inan, ister inanma... Dönüşüm olmadan gidiyorum! İster üzül, ister üzülme... Giderken sana bir anafikir bırakıyorum! İster düşün, ister düşünme.Düşünmeden hiç sonumu,yandım sana ona yanarım.

Yine de sonsuzlukça severdim seni, Yine özler, yine bekler, yine isterdim seni. Belki döndüğünde yine açardım kapıyı ve yeni affederdim seni... Yeter ki hayalleri ve umutları böyle insafsızca harcamasaydın.Uğrunda öldüm ya ona yanarım.

Şimdi Radyolarda Çalan Bu Şarkı
Benim için Artık Bir Veda Marşı
Senden, Senden Sonra Dileğim Bir Mezar Taşı
Uğrunda Öldüm ya Ona Yanarım

AGAM
21.03.11, 07:41 AM
Yine herzamanki gibi emek vererek güzel bir çalışma hazırlamışısnız aytim Adminim ellerinize yüreğinize sağlık resimler 10 numara olmuş şarkı derseniz süper benden rep hakkettiniz:)

Lolipop
21.03.11, 07:13 PM
Sadece sevgili dokunuşlarını değil, anne şefkatini, kardeş savunmanı, çocuk sevinçlerini, düşman kızgınlığını, dost sırlarını da istedim. Seni sadece sevmedim. Özledim ve kutsal saydım. Sadece beklemedim, emek ve aşk verdim... Dönüşün olmasa da beklerdim. Sevgimi değil de beni sevmiş olsaydın, düşler bittikçe yeni düşler yaratırdık. Büyük hatalar yaptın. Yok artık hiçbir sözlüğümde adının anlamı. Senin hataların yüzünden gidiyorum, ben sana yandım ya ona yanarım.

Her bir satırı beni çok etkiledi.Bu bölüm daha da bir dokundu.Biz kılzarın özelliğimidir bilmiyorum çoğu kızın yada kadının en gereksinimi olan duygu ve sonu hüsran.Çok etkileyici,müziğin güzelliğide ayrı bir duygusallık katmış ve yazıya uymuş.Harikasınız başka ne diyebilirim ki?

Son Nefesim
18.04.11, 12:23 PM
Mükemmel olmuş ablacığım.Zaten tüm paylaşımların birbirinden güzel.Etkileyici bir şarkıyla süper bir bütünlük var yazı ve resimlerde.Emeklerine sağlık :viannen_70:

Fosforlu
23.04.11, 12:34 AM
Yaralarım sızladı abla.Henüz içimden atamadığım ve atmakta da zorlandığım duyguları bir kez daha yaşattın bana.Ben artık aşka inanmam kendimi kandırıpta avutamam,aynaya baksana herşey yalan boşuna geçmiş sana harcadım zaman deyip geçmek isterdim ama olmadı.Herşeyiyle muhteşem bir paylaşım,teşekkür ederim

mgunayer
23.04.11, 07:00 PM
allah kavustursun nedıyım.ç..:)

IosdawSA
29.04.11, 10:44 PM
Vefasızsın Ne Yapayım
İhanetmiş Senden Payım
Tanrı’mısın ki Tapayım
Sevdim Seni, Ona Yanarım

Güzel cümleler ayrıca siir çok hoş begendim çok duygulandım ellerinize sağlık

sultan
03.07.11, 04:59 PM
Cümleler o kadar güzelki hangisini alaıntı yapayımda devam edeyim dedim her yazı bir birinden güzel ellerine yüregine saglık aytim ablam

La Estrella
14.08.11, 01:58 AM
Şimdi Radyolarda Çalan Bu Şarkı
Benim için Artık Bir Veda Marşı
Senden, Senden Sonra Dileğim Bir Mezar Taşı
Uğrunda Öldüm ya Ona Yanarım

Sözlere bak :( Aytim Adminim sen ne yaptın böyle.Harika bir paylaşım teşekkürler

SusKun_YüRek
14.09.11, 02:28 AM
Sana bu cinayetin ipuçlarını bırakıyorum. Sana ateşe verilmiş umut tarlaları ve sapasağlam düş kırıklıkları bırakıyorum. Tüm açıklamalarıma rağmen sayısız soru işareti ve bir sebep bırakıyorum.Bir sevda yaşattın bıçak sırtında ona yanarım.

Belkı de değmeyecek bırıne umut bagladıgım icın bu kadar cok kanıyor bendekı yaralar.Bır kucucuk ask hıkayesı duysam yada benı anlatan bır sarkı doluyor gozlerım hesapsızca ve kıtapsızca.bana sormadan sonra sel mısalı akıyor gozlerımden senle olanlar senden kalanlar.