PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merakımı itiraf ediyorum

Lolipop
24.12.10, 07:46 PM
Arkadaşlar şu pc başında bir iki sitede online olmak dışında tek yaptığım şey müzik dinlemek,okulum ve ders çalışmak.Çok sitelere girerim ama sadece merakımdan üye bile olmam,şöyle bir gözden geçirip çıkarım.İtirafım şu ki : böylesi güzel bir sitede bir şey dikkatimi çekti.Bayan üyeler az çok diyalog içersindeler.Erkek üyelerin belli konular dışındaki konularda mesajlarının görülmemesi dikkatimi çekti.Bakıyorum forumlara erkek üyeler bayanların moda makyaj duygusal yazılarveya sohbet bölümlerinde çok etken ama burda bir kaç istisna nick hariç.Nedendir anlamadım arkadaşlar bunu düşünüp durdum çözüm gelmedi aklıma ama bir o kadarda kafama takmışım bu konuyu.Erkek üyeler bırakın bayan üyelerin profillerini incelemeyide şurda medenice birbirimizi tanıyarak seviyeli paylaşımcılar olalım ne dersiniz?

Kingdom
24.12.10, 07:58 PM
Önerilerinizi çok beğeniyorum sayın Lolipop ama üyelerimiz nedense bunu yapmayı tercih etmiyorlar.

Lolipop
24.12.10, 08:06 PM
İnşallah erkek üyeler okurda biraz fayda sağlar itirafım hatta mesajlar bekliyorum onlardan nedendir beyler ?

Manolya
24.12.10, 08:10 PM
Açık söylemek gerekirse kimse bundan yana değil neden bilmiyorum.Bayan üye sitemizde çok az ama belli üyeler varki Fosforlu Koza kelebeği vs.(isimlerini unuttularım kusura bakmasın) her zaman sitede aktifler ve her konuya mesaj atıyorlar ama tabii yetmiyor.

Birde şöyle bir sorun var kimse kurallar katı diye tercih etmiyor ve siteye cs denen oyun için giren üye çok fazla bu yüzden sohbet paylaşım yada paylaşımlara yazı yazılmıyor.Herşey üyelerde bitiyor.Halbuki herkes yorum yapsa ne güzel olur ama yine bizlerin elinde ben elimden geleni yapıcam

Lolipop
24.12.10, 08:16 PM
bence alt alta fikirleri tartışmak çok güzel olurdu,herkes farklı farklı görüşlerde olsalarda

Manolya
24.12.10, 08:18 PM
Onun yerine sohbet bölümüne bir konu açabilirsiniz orda bu konu üzerine konuşabiliriz.

Lolipop
28.12.10, 02:51 AM
Açtım modum umarım üyeler okur da biraz forumda tartışma konusu olur en azından

İsimsiz
11.03.11, 04:52 PM
Sayın Üye gerçek budur.Bunun önüne geçilmez.Çünkü: İnsanlar sizin görüşünüz yerine böyle bir şeyi yapmayı tercih ediyorlar