Orijinalini görmek için tıklayınız : isyanım...
Var..Şu dünyayı bir mezbeha gibi kullanmaya çalışan insanlara..Kendilerini çok büyük görüp kibirlerine yenilenlere,Sadakatsizliği elmas gibi boyunlarında taşıyanlara,Yalan söyleyip ben yalan söylemem diyenlere,Başkasının hakkını yiyenlere,işçisinin hakkını vermeyenlere,yaşlı oldukları için bakım evlerine anne ve babalarını bırakanlara,komşusu aç iken tok yatanlara,komşusunu tanımayanlara,herşeyde menfaat bulanlara,güzellikleri yok edip bina dikenlere,Şehit Kanı İle Sulanmış bu toprakları satanlara,Ülkemizi parçalamak isteyenlere,Saygı ve sevgiyi unutanlara..İtiraf ediyorum..Bazı zaman giyotin olmak istiyorum..
Al benden de o kadar Asi.İsyanlardasın,isyanlardayız.En çok ta tahminimce ekonomik kriz ve cehalet insanları böyle yapıyor gibi geliyor bana.Çare toplum fertlerinin nereye gidiyoruz düşüncesiyle önce kendilerini düzeltmeleri.İnşallah diyorum.düzgün işleyen bir toplumla içiçe yaşamak uzakta değildir.Geleneklerimizde isyan yoktur ama bir şeyler toplumda çok aykırı gidiyorsa isyanlar başlıyor.Sizde ben de olduğu gibi :)
İsyanım var...Kurunun yanında yaşında yanmasına...
burakcan
06.07.11, 12:46 PM
Burası türkiye zaman kötüü ......
Kingdom
31.07.11, 03:52 AM
Şehit kanı ile sulanmış bu toprakları satanlara,Ülkemizi parçalamak isteyenlere isyanım günlerdir kafayı yiyiyorum.Türkiye nereye gidiyor?Askerlerimiz neden şehit ediliyor neden izin veriliyor?Pkk ya neden birşey yapamıyorlar?Komutanlarımız neden içerde? İsyanım çok büyük.ALLAHım Türk ordusunu ve biz Türkleri korusun! çok büyük isyandayım
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Teşekkürler
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.