PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BeYleR ClaN KuRAlmmı Cs De :D

AnılKeser
04.12.10, 01:59 PM
BeyLer HEpiniz ARkAdAsmSnız Ve CLan KurAlim HaYdi PayLAsAlım Diye ME deRsniz :klapp0vt: :dirol:

aytim
04.12.10, 03:28 PM
BeyLer HEpiniz ARkAdAsmSnız Ve CLan KurAlim HaYdi PayLAsAlım Diye ME deRsniz :klapp0vt: :dirol:

Herşey den önce şu yazı stilinizi düzeltiniz.Forum kuralları üye olduğunuzda özel mesajla geliyor size.Neden okumamakta ısrarlısınız.Bir büyük bir küçük harf yasak sitemizde.Bir kez daha uyarmak zorunda kalmayız inşallah.Türkçemizi koruyalım

RuThLeSS FiGhT3[R]
04.12.10, 09:51 PM
siteye hoşgeldin de sence açtığın konu yerinde mi :S

$iYaH ßéRé
07.02.11, 02:42 PM
Admin Doğru Sölüyo :)

Kurthan
01.03.11, 05:33 PM
Clan iyi olur. Ama hile serveri mi var hala bilgim yok . Pro sw olsa daha mı güzel olur ? Hilesiz tabii .

FatihSakar
05.03.11, 06:18 PM
Clan İyi Fikirde Admin Kardeşime Katılıyorum Saten Türkçeyi Kaybediyorlar Sende Bitirme.

İsimsiz
11.03.11, 05:40 PM
Clana gelebilirim fakat daha bişi belli etmemişsiniz ...

Arda Reiz
11.03.11, 09:21 PM
Yazı stilini biran içinde düzeltmende fayda var dostum.

caglarbulgay
24.03.11, 05:12 PM
klan kuralım diyorsun da hani klan ismi ? bul gel :)

KinGForeveR
08.07.11, 07:48 PM
Ben Buldum . [1.sT] #

Nankör
09.10.11, 12:58 PM
Bana uyar ama serverda lazım.

sheep
05.02.12, 11:12 PM
King Forever arkadaşım o clan özentidir her yerde her zaman kullanılıyor eger gerçekten clan kurmak istiyorsanız hayal gücünüzü zorlayın tabikide türkçe bi isim bulun sonucta biz yabanci ülkede yaşamıyoruz kullandıgımız nickname'ler yabanci olabılır ama en azından oyunda kendinizi koruyun 1.6 ise gelirim bende ama lütfen sxe ' li serverda takılalım ilerliyen zamanlarda server alırsam haydipaylas clan olabılır en azından hem reklamımız olur hemde saglam bı clan olur dıye umuyorum .

Teksas
09.03.12, 08:46 PM
Beyler pro sv arıyorsanız haftaya pro sv kuracam hepinizi beklerim adminlik için size özel [Only Registered Users Can See Links] üyelerine adminlik bedava olacak

Svmizin özellikleri:
Svmizde Kesinlikle Hilesiz Bir oyun olacak yeni çıkan sxe 12.0 sürümü ile harika bir oyun
Svmizin kapanması söz konusu değildir 1.5 yıllık parası ödenecektir
Svmizde pro olmak üzere kendi düzenleyeceğimiz maplarda olacaktır örneğin iki gün sonra kuracağım mapı adı awp_deagle32 olacaktır
Svmizde Top15 birincisine adminlik
Svmiz açıldığında Eğer yasak değilse İP sini yazacağım Adminlik için :satis3@procounter.com [Only Registered Users Can See Links]ş.net üyesiysen Teksas@haydipaylas.net msn adresini ekleyebilirsiniz
Birdaha söylüyorum [Only Registered Users Can See Links]ş.net üyelerine adminlik hediyemizdir Ayrıntılı bilgi için msn mizi ekleyiniz:tesekkur:ler