PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Foruma Bir Bakış Atalım

Asi
03.12.10, 03:14 AM
[Only Registered Users Can See Links]
Sorun yok.aytim tatile çıkmış.Forumdaki yorgunluğunu atıyor.Sessizce yanından ayrılalım.Biraz stres atsın.Bakın ne kadar mutlu..egzotik bir hava sarmalamış kendisini (:

aytimin yanından ayrıldık ve kimi gördük.AGAM her zaman ki gibi vakar bir hal ile, hayranlarına imza gunu açmış olmalı ki çevresini sarmalamışlar.Maşallah diyelim ve bir poz alıp yolumuza devam edelim..Baksanıza kıskananlarda var..Kıskananlar çatlasın diyelim (:

Angel her zaman ki şekerliği ile foruma üye olmuş birine sevimli sevimli ders veriyor..Kendisini rahatsız etmeden pozumuzu alalım.Kendisine başarılar dileyelim..Makyajınız güzel olmuş bu arada Angel (:

Foruma yeni üyen olan sinsi lakaplılar iş başında.Sanırım forumda gezinmek için hazırlanmışlar.Baksanıza birinin elinde makas diğerinde fener (: Kolay gelsin ne diyelim..Küçük bir uyarı MaVi'ye dikkat (: Özenli ve itanalı çalışmaktadır.Sinsi üyelerimizin yanından ayrıldık ve kime denk geldik acaba ???

Tabiki de MaVi ye denk geliyoruz.Yine görev başında.Bir forum üyesine yardımcı olmakla meşgul.Kolay gelsin demekten başka ne diyebiliriz.Bugun saçlarınız çok hoş olmuş (:

Yorulduk az dinlenelim dedik.Ama ne mümkün.Uzakta biri bize bakıyor.Az yaklaşalım dedik.Forumumuzun super moderatoru Toprakhan..Tüm ciddiyeti ile forumu gözlüyor.Selam verip geçtik.Kolay gelsin deriz kendisine.

Evet küçük resimlerle sizleri yaptım.Umarım kırılmazsınız.Espri olsun istedim.Henüz kimseyi tanımıyorum.Zamanla hoşunuza giderse konumuza eklemler yaparım.Hatta isteyenlerde yapabilir.Madem biz bir aileyiz diyoruz.Herkesin bu aşta tuzu olsun der bekleriz (:güzel paylaşımlarr
Asi

aytim
03.12.10, 03:25 AM
Çok güzel bir yaratıcılığınız var Asi kardeşim.Genelde sitemizde ben hazırlardım böyle şeyleri ama hiç kimse benim için hazırlama lütfunda bulunmamıştı.Adımı duyunca çocuklar gibi sevindim yemin ederim zaten çocuk ruhluyumdur yaşıma bakmayın siz :) Nasıl da bu kısa zamanda tanımışsınız site üyelerimizi en azından kendi adıma söyleyeyim.Çok yorugunum şöyle sessiz sakin bir tatile o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam.Sayfayı görünce yorgunluğum azaldı inanın.Harika bir çalışma kutlarım sizi.Evet biz bir aileyiz bunda alınma gücenme olmaz bilakis ben kendi adıma çok mutlu oldum.Yola devam :)))))

AGAM
03.12.10, 03:34 AM
Forumumuza çok güzel bir bakış atmışsınız asi tebrik ederim güzel ve özenle hazırlanmış sayfaları her zaman takdir etmişimdir. Emeklerinize saglık + rep

MaVi
03.12.10, 03:37 AM
Bu nasıl goruma bakış açısıdır beni derinden etkiledi.

Tabiki de MaVi ye denk geliyoruz.Yine görev başında.Bir forum üyesine yardımcı olmakla meşgul.Kolay gelsin demekten başka ne diyebiliriz.Bugun saçlarınız çok hoş olmuş (:

Her zaman seve seve üyelerimizin yardımlarına koşarım.Beni tanımıyorsunuz fakat evet saçlarıma çok düşkünümdür ve bakımlıdır,tesadüfün bu kadarmı aman Allahım :)Arkadaşım kısa süredir aramzıda olmanıza rağmen bizlere bu kadar güzel bir jest inanılır gibi değil.Ailemizin sizin gibi yapıcı üyelere ihtiyacı var.Çok teşekkür ederim,emeğe saygı rep

Angel
03.12.10, 02:37 PM
Angel her zaman ki şekerliği ile foruma üye olmuş birine sevimli sevimli ders veriyor..Kendisini rahatsız etmeden pozumuzu alalım.Kendisine başarılar dileyelim..Makyajınız güzel olmuş bu arada Angel (:

Çok teşekkür ederim güzel bir çalışma olmuş Sayın Asi.Çok hoşuma gitti.
Evet biz birer aileyiz.

Fosforlu
03.12.10, 08:00 PM
Foruma bir bakış atayım dedim kendimi göremedim ama :34882cry25ou::34882cry25ou::34882cry25ou: yinede çok başarılı bir çalışma olmuş kutlarım sizi :262va9::262va9::262va9:

Asi
03.12.10, 08:49 PM
Evet yine yolumuza devam.Ve karşımıza kim çıktı..Forumun ışıltılı üyesi Fosforlu tabii.Her zaman ki albenisi ile karşımızda idi.Hemen Yanında ise Bhutan vardı.Sanırımsohbet ediyorlar.iyi sohbetler dileriz (:

Fosforlu
03.12.10, 08:52 PM
ayyyy evet evet bu şekercik benim tabikide Bhutan adminle sitede yılbaşı için ne gibi değişikler olacak onu konuşuyoduk :))))

Kingdom
03.12.10, 08:53 PM
Sayın asi çok beğendim çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler ailem adına.

Bu arada bütün yöneticiler var bir ben yokum :) dikkatimi çekti :)
Tabii şaka yapıyorum emeğiniz için teşekkürler

Fosforlu
03.12.10, 08:55 PM
Kıskandı kıskandı ben iyi tanırım süper modumu benim kadar albenisi olmasa da oda bir şekercik adayıdır :D

Angel
03.12.10, 08:59 PM
Kıskandı kıskandı ben iyi tanırım süper modumu benim kadar albenisi olmasa da oda bir şekercik adayıdır :D

Sayın Süper modum kıskançtır ayıptır söylemesi :halay::halay:

Asi
03.12.10, 09:01 PM
Kingdom

Fosforlu ve Bhutandan ayrıldık.Yola devam.Yolumuzun üzerinde biri var.Bir yerlere mi gidiyor ne.Sepette ne var acaba?Karnımız mı acıktı ne.. (: Super moderatorlerimizden Kingdom..her zamanki sevimliliği ile iş başında diyebiliriz.Ancak yorgun mu ne?Biraz oturmasını dinlenmesini istedik (: Yanından ayrılırken önümüze kim gelir gelmez bilmiyoruz şuanlık ilerlemeye devam..Süpriz karşılaşmalar hep güzel olur.. değil mi arkadaşlar ((:

Angel
03.12.10, 09:06 PM
Kingdom

Fosforlu ve Bhutandan ayrıldık.Yola devam.Yolumuzun üzerinde biri var.Bir yerlere mi gidiyor ne.Sepette ne var acaba?Karnımız mı acıktı ne.. (: Super moderatorlerimizden Kingdom..her zamanki sevimliliği ile iş başında diyebiliriz.Ancak yorgun mu ne?Biraz oturmasını dinlenmesini istedik (: Yanından ayrılırken önümüze kim gelir gelmez bilmiyoruz şuanlık ilerlemeye devam..Süpriz karşılaşmalar hep güzel olur.. değil mi arkadaşlar ((:

Bence harika olmuş sayın asi :) Eminim Kingdom çok beğenicek

Kingdom
03.12.10, 09:11 PM
Sayın Süper modum kıskançtır ayıptır söylemesi :halay::halay:

Tabiiki kıskanıcam :) Benim neyim eksik :)

Sayın Asi şaka yapıyorum sakın alınmayın

Kingdom

Çok ama çok teşekkür ederim Sayın Asi :) Çok beğendim.Sitemize hoşgeldiniz.Sitemize bir neşe daha gelmiş oldu.Konularınızı çok beğeniyorum ve ilgiyle okuyorum.Herşey için çok teşekkür ederim :)

Fosforlu
03.12.10, 09:12 PM
hıhhhh :g045:beğenir beğenmesinede gözü benimkinde kaldı ben bilirimmm süpermodumu :D bir açık daha sepette ne var karnımı acıktı neeee koptummm koptummm ne iştahlı olduğu resimlere bile yansımış :m08: ayy beni banlamasın şimdi :sopa5hj9: banlamaz bilirim şakacıktan süpermodum şakacıktan :262va9::connie_mama::viannen_70:

Kingdom
03.12.10, 09:18 PM
hıhhhh :g045:beğenir beğenmesinede gözü benimkinde kaldı ben bilirimmm süpermodumu :D bir açık daha sepette ne var karnımı acıktı neeee koptummm koptummm ne iştahlı olduğu resimlere bile yansımış :m08: ayy beni banlamasın şimdi :sopa5hj9: banlamaz bilirim şakacıktan süpermodum şakacıktan :262va9::connie_mama::viannen_70:

Sana kıyabilir miyim Fosforlum :) Şaka olduğuu biliyorum ama şunuda söylemeliyimki seninkide harika olmuş :)Asi arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim

Asi
05.12.10, 12:41 PM
Bugün forumda gezinirken geyik sohbetler bölümünde sessiz sessiz Asi_Cadı'ya denk geldim.Bizi görünce sevimli bir poz verdi..Cadı ismi ama görünce öyle olmadığına karar vereceksiniz.

Forumumuzda Azrail var ancak gizlenmekte..Biz yakaladık onu..Hemde nasıL!!!

vKFxkibbBS4

Formumuzun güzel modlari ve admini Arena'da..Sesleri ile arenayı yıkıyorlar..Onları böyle hiç görmediniz..Biz yakaladık..Birlikte izleyelim arkadaşlarımızı (:

Britney Spears(MaVi) - Pink(Kingdom) - Beyonce (aytim) KraL ise size kalmış..siz seçiniz ((:

ofICNgc8lqU

Azrail
05.12.10, 02:37 PM
Forumumuzda Azrail var ancak gizlenmekte..Biz yakaladık onu..Hemde nasıL!!!

vKFxkibbBS4

Anaaa yakalanmışız :( Nasıl buldunuz beni Asi?

aytim
05.12.10, 05:36 PM
Kralı bende seçemedim vay kralın haline :) Gördünüz mücadelemizi eee kolay değil kola mücadelesi ihale bizde kaldı :D çayocağına anca yeter,gelengiden Allah eksin etmesim bitmiyor ki :))))Yaratıcıla devam Asi,yakında bir film senaryosu çıkacak,demedi demeyin ben bunu görüyorum:)))

Asi
08.12.10, 08:39 PM

aytim tatilden döndü arkadaşlar..Kolları sıvamışa benziyor..Baksanıza geleceğin forumcularına ders veriyor..Aman dikkatli dinleyiniz..Aytim ablanızın öğreteceği çok şey var..Örnek: Türkçemizi Doğru Kullanalım

Kingdom ve Toprakhan bir kampanya başlatmışlar..Forumun her yerine pankart asma çalışmaları var..Kendilerine katılıyoruz ve destekliyoruz.

Fosforlu bugünlerde pek kitap okuyor..Kendisini tebrik ediyor ve kitap okuma alışkanlığının herkeste olmasını diliyoruz.Fosforluyu tebrik ediyoruz.

AGAM son dönemde programlar bölümünde çok takılı kalmıştı.Kendisini ziyarete gittiğimizde bu halde bulduk..O kolundaki serumla işine devam ediyor ve foruma girenlere daha fazla yardımcı olmak uğruna kendisini yoruyordu.AGAM biraz dinleniniz lütfen..Forumun size ileriki günlerde daha çok ihtiyacı olacak..

MaVi'nin yardımına yetişmemiz lazım..Baksanıza isyanları oynuyor..Forumda saçma mesajlari silmek yüzünden aşırı sinirlenmiş.Onu sevnleri yatıştırmaya çalışıyor ama nafile sanırım.MaVi'ye bir fincan çay ikram edelim..

Angel forumdaki konulara yorum yapıyor neşe içinde.Bakın sinsi üyelerde neşe ile yorumları okuyorlar.

wadylowe iş başında.Tartışma konusu açanları yakalıyor..Kendisine başarılar dileyelim..Ve Devam ediyor.Forum içerisinde tartışmaya yol açacak sohbetlere kesinlikle izin verilmeyecektir diyerek son noktayı koyuyor.Teşekkür ediyoruz ve forumumuza sahip çıkması yönünden tebrik ediyoruz..

RuThLeSS FiGhT3[R] forumda son hızla devam etmekte..Bakın Forumdan bir üye arkadaşı ile hızlı bir çalışma içinde.Ayınüyesi olan arkadaşımıza başarılar ve daha nice ayın üyesi olması dileğiyle yolumuza devam edelim.

Hizli ve Öfkeli bugunlerde durgunlaşmış gibi..Her zaman ki gibi canlı ama bir o kadar görünmez.Eğer forumda bir toz bulutuna denk gelirseniz bu hızlı ve öfkeliden başka biri değildir.Yolumuza devam tabi..

Bu kalemde kime ait diyeceksiniz.Forumdan biri..Kİm mi?Kaderimdin nickli arkadaşımıza..Kendisini göremedik ama yazdığı şeyi gördük..Hoşuna gitti sanırım..Hep birlikte okuyalım..

ÖYLE BİR HAYAT YAŞADIM Kİ...

Öyle bir hayat yaşadım ki,
Cenneti de gördüm cehennemi de
Öyle bir aşk yaşadım ki
Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de
Bazıları seyrederken hayatı en önden
Kendime bir sahne buldum oynadım
Öyle bir rol vermişler ki
Okudum okudum anlamadım.
Kendi kendime konuştum bazen evimde
Hem kızdım hem güldüm halime
Sonra dedim ki "söz ver kendine"
Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin
Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan , düşmeyi de bileceksin
Korkarak yaşıyorsan, yalnızca hayatı seyredersin
Öyle bir hayat yaşadım ki,
Son yolculukları erken tanıdım
Öyle çok değerliymiş ki zaman
Hep acele etmem bundandı,
Anladım...
Nietzsche

aytim
08.12.10, 08:49 PM
aytim tatilden döndü arkadaşlar..Kolları sıvamışa benziyor..Baksanıza geleceğin forumcularına ders veriyor..Aman dikkatli dinleyiniz..Aytim ablanızın öğreteceği çok şey var..Örnek: Türkçemizi Doğru Kullanalım

Yardım isteyene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hep,ne haddimize ders vermek Asi:) Sadece Türkçeyi doğru kullanmakmı ? Saygı seviye dürüstlük bunlar da dahil.Aklıma gelmişken söyleyeyim bir arada üyelerin okul derseleri oluyordu onlara yardımcı oluyordum burdan.Demekki artık ihtiyaç duymuyorlar çok asiler çok artık ablalarını dinlemiyorlar:D

MaVi
08.12.10, 09:06 PM
Kesinlikle çok ihtiyacım var çaya bugün resim düzenlemekten mahvoldum gözlerim döndü desem yeridir inanın.Birde ağrı kesici alayım yoksa sonum fena

AGAM
08.12.10, 09:26 PM
AGAM son dönemde programlar bölümünde çok takılı kalmıştı.Kendisini ziyarete gittiğimizde bu halde bulduk..O kolundaki serumla işine devam ediyor ve foruma girenlere daha fazla yardımcı olmak uğruna kendisini yoruyordu.AGAM biraz dinleniniz lütfen..Forumun size ileriki günlerde daha çok ihtiyacı olacak..

Güzel bir çalışma olmuş asi emeklerine saglık her şey sitemiz adına diyorum yola devam diyerek sözlerimi bitiriyorum

Kingdom
08.12.10, 09:26 PM
Asi abla hepsi birbirinden güzel olmuş :) Aytim adminime katılıyorum bence yıakında bu yazdıklarınız hikayeye dönüşecek :D

Angel
08.12.10, 09:29 PM
[QUOTE=Asi;127748]
Angel forumdaki konulara yorum yapıyor neşe içinde.Bakın sinsi üyelerde neşe ile yorumları okuyorlar.

Ablam harika olmuş özellikle bitiş kısmı çok ama çok teşekkür ederim :)Süper

Asi
08.12.10, 10:17 PM
İçimden gelen bunlar ve sizlerle,foruma gelenlerle paylaşmak ayrı bir zevk..İlerleyen zaman içinde forumun daha büyüyeceği kesin.Tabii bu durumda bizlere düşen görevlerde var..Daha titiz olmak ve kurallara uymak..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için diyor ve Yola devam ....

Kingdom
08.12.10, 10:19 PM
İçimden gelen bunlar ve sizlerle,foruma gelenlerle paylaşmak ayrı bir zevk..İlerleyen zaman içinde forumun daha büyüyeceği kesin.Tabii bu durumda bizlere düşen görevlerde var..Daha titiz olmak ve kurallara uymak..Hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için diyor ve Yola devam ....

Süpersin ablam :)

Asi
08.12.10, 11:07 PM
İşte bizim Forumumuzun Verdiği Duygu Bu...

SqjefyKhBGc

aytim
08.12.10, 11:12 PM
Asi teşekkürler bizim forumumuzda fon müzikleri vardı anasayfamızda sonra sesler karışıyor dediler başka sayfalara girince tabi kaldırdık.İnsan bazan ihtiyaç duyuyor.Şimdi sesi son ses açtım balkona doğru huzura gidiyorum :)

Kingdom
08.12.10, 11:12 PM
İşte bizim Forumumuzun Verdiği Duygu Bu...

Ablam ben bu müziğe bayılıyorum :( Nasıl bulabilirim videosuz halini :(

Nicotin
09.12.10, 12:31 AM
resimler sizlere ömür anlatım güzel olmuş birde resimleri görseymişiz güzel olurmuş neyse emek verilmiş teşekkürler deyip bende yoluma devam edeyim))

Asi
09.12.10, 12:32 AM
Kingdom bu muzik Soner Arica'ya ait bir şiirindedir..Kusursuz aşk isminde..Şiirde çok güzeldir..Bend eçok seviyorumm..

Kingdom
09.12.10, 12:34 AM
Kingdom bu muzik Soner Arica'ya ait bir şiirindedir..Kusursuz aşk isminde..Şiirde çok güzeldir..Bend eçok seviyorumm..

Soner arıcanın müziklerini çok seviyorum çocukluğumdan beri :) Demek çekti bi yerden.Aytim abla harikasın

Hüzün Çiçeği
09.12.10, 12:39 AM
resimler sizlere ömür anlatım güzel olmuş birde resimleri görseymişiz güzel olurmuş neyse emek verilmiş teşekkürler deyip bende yoluma devam edeyim))

yazıları okudum okumasınada resimler bendede yok.ilgilenirseniz sevinirim

Kingdom
09.12.10, 12:45 AM
yazıları okudum okumasınada resimler bendede yok.ilgilenirseniz sevinirim

Resimler var :) Sayın Hüzün Çiçeği konu sağlam.Ya sizin bilgisayarınız açmıyor yada biraz beklemenizi tavsiye ederim