PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adeko Mutfak 6.3

AGAM
20.09.08, 11:29 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Mutfak, Banyo, Panel Mobilya Tasarım Sunum ve İmalat Programı

mutfak, banyo sektöründeki lider firmalarla birlikte yürütülen çalışmalarla bugüne gelmiş bir tasarım, sunum ve imalat programıdır.

Bugün ulaştığı nokta itibarıyle, dünyadaki mutfak mobilyaları programlarında gelinen son aşamadır.

ADeko Mutfak programı Türk beyin gücünün bir eseridir. 3 yıldan beri dünya pazarında da yer bulmaktadır.

Neden ADeko Mutfak 6?

Günümüzün ekonomik ve rekabet şartlarında mobilya imalatçılarının eskisi gibi yüksek kar marjlarıyla çalışma imkanı bulunmuyor. Emeklerinizin karşılığını alabilmenizin iki yolu kaldı: Maliyetlerinizi düşürmek ve müşteri potansiyelinizi artırmak.

Maliyet kayıplarınız nerelerde?

Ölçü almak için müşterinin evine birden fazla defa gitmek.
Uzun süren çizim safhası.
Müşteriyi ikna etme süresinin uzunluğu
Pazarlık aşamasındaki iskontolar.
Kesim ve parça listelerini her defasında tek tek elle çıkarmak.
İmalat aşamasında gözden kaçan ve pahalıya patlayan hatalar.
Standarda oturması gereken işlerde bile usta mesaisi harcamak.
Lüzumundan fazla fire.
Maliyetleri tam olarak hesaplayamamak.
Müşterinin hayal ettiği ile monte edilen mutfak arasında tutarsızlık ve mecburi ama masraflı tadilatlar
Müşteri potansiyelini nasıl artırabilirsiniz?

Özellikle bayanların mobilyada karar verici olduğunu düşünürsek, bir bayanı mutfağına "aşık" etmelisiniz.
Müşteriyi ikna için ayırdığınız zamanı kısaltmalısınız.
Bütün bu sorunların çözümünü bir tek cevabı var: ADeko Mutfak 6.

Üstelik ADeko Mutfak 6, daha taksitleri bitmeden sizi kara geçiriyor.

Genel Özellikler

Müşterinizi "aşık" eden, süratli ve "tıpkı gerçek" çıktılar. Mobilya dekorasyon yazılımları arasında dünyada ilk defa ADeko Mutfak programının kullandığı özel tekniklerle çok kısa sürelerde "tıpkı gerçek" çıktılar alabilirsiniz.
Ölçülerini aldığınız mekanı çok pratik olarak programa tanıtın. Müşteri ile birlikte projeyi oluşturun.
ADeko Mutfak'daki bütün modüller, cihazlar, taçlar, panolar birbirlerini tanıyarak nereye yerleşeceklerini bilirler. Projeyi ister plandan, ister cepheden, isterseniz perspektif görünüş içerisinden çizmeye devam edebilirsiniz.
Özel ölçüde veya tamamen farklı bir şekilde bir modül ihtiyacı oluşursa, tanımlamasına girerek anında yeni modülü oluşturup projeye ekleyebilirsiniz.
Mutfak dışında, banyo, portmanto, ray dolap, yüklük gibi mobilyaları da aynı prtaiklikte çizebilirsiniz.
Projenin herhangi bir aşamasında kullanılacak kapağı, kulbu malzemeleri değiştirerek müşterinizin zevkine uygun mutfak modelini oluşturabilirsiniz. İsterseniz bu modelleri önceden hazırlayıp tek tuşla bir mutfak modelini bütün projeye giydirebilirsiniz.
Müşterinize mutfağının bitmiş halini gösterir hatta içinde dolaştırabilirsiniz. Hem daha kolay ikna olur hem de olası yanlış anlamalar baştan önlenmiş olur.
Tam otomatik kolon kiriş kertmeleri ve tüm modüllerin imalat resimleri.
Şablon kullanmadan, gönyesi bozuk köşelerin çizimi ve buna uygun köşe dolapların otomatik çizimi ve imalat resimleri.
Tek tuşla mutfağın fiyatı çıkarabilirsiniz (modüler, m2 veya mtül seçenekli). Fiyat gurubu ve taksitlendirme seçenekleri ile müşteriye saniyesinde cevap verebilirsiniz.
DWG formatı standart. Mimarlardan gelen çizimleri dönüştürmeye gerek bile duymadan birebir açabilme ve karşıya gönderebilme.
ADeko Mutfak içinde AutoCAD komutlarının %99'u mevcuttur. ADeko Mutfağa sahipseniz, ayrıca AutoCAD bulundurmaya ihtiyacınız yok.
Opsiyonel katı modelleme teknolojisi ile sınırsız tasarım olanağı.
CNC-CAM modülü ile her türlü kapak deseninin G-kodlarını çıkarma.
Milimetrik hassasiyetle ölçekli proje baskısı.
Tek adımda projeden imalata geçiş.
Özel ölçülerdeki modüllerin otomatik parça listesi.
Tamamen Türkçe ve sektörel terimler.

Adeko Mutfak 6.3 Crack Nasıl Yapılır

programın kurulumundan sonra kilit kodu istedi..programı kapatıyoruz

1.ilk önce crack klasörü içerisindeki icad.exe isimli dosyayı program filesteki programın kurulduğu klasör içerisine kopyalayıp yapıştırıyoruz aynısı var uyarısına evet diyerek değiştiriyoruz

2.daha donra yine crack klasörü içerisindeki REGISTER.reg tıklıyoruz gelen soruya evet diyoruz

3 son olarak yine crack klasördeki IcadAuth.dll isimli dosyayı programın kurulduğu klasör içerisine kopyalayıp yapıştırıyoruz aynısı var uyarısına evet diyerek değiştiriyoruz
artık kilit kodu kırıldı

Download ([Only Registered Users Can See Links])

[/CENTER]

NefretimSin
24.12.08, 06:44 PM
AGAM indirmedim ama ellerine sağlık.

EMEĞE SAYGI!!!

By KraL
10.02.09, 07:31 PM
saOl kardeşim

Minton
05.03.09, 02:56 PM
teşekkürler AGAM paylaşımından faydalanmaya başlıyorum

GoldeN
05.01.10, 02:59 AM
Ellerinize saglık sitenizde güzel programlar var hepsinden yararlanacagım katkılarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum saygılar

emockk
30.12.10, 02:22 PM
Saol Kardeş

badboykili
07.01.11, 04:17 PM
inş çalişir

afbil
30.01.11, 03:38 AM
Paylaşım için teşekkürler. Programı çalıştırabilen var mı acaba? Crack'ıda bütün antivirüsler siliyor. Temiz mi acaba?

snnrzrm
10.02.11, 04:56 PM
nereden nasıl indiricem

waradmiral
14.02.11, 04:16 PM
sımdı ındırıcem elıne saglık

kzybrky
14.02.11, 11:41 PM
elinize sağlık

golf
28.08.11, 06:01 AM
Yükledim ve çalıştırdım. hiç bir sorunla karşılaşmadım. emekleriniz için teşekkür ederim

kasif
10.10.11, 11:26 PM
Eline sağlık üstat güzel program...

tired
17.10.11, 03:29 PM
Programı kurdum dedıklerınızıde uyguladım ama Prog. açılırken hata veriyor (Adeko mutfak uygulaması bır hata olusturdu ve kapatılması gerekiyor) diye ne yapmalıyım Ltfen yardım...

Programı kurdum dedıklerınızıde uyguladım ama Prog. açılırken hata veriyor (Adeko mutfak uygulaması bır hata olusturdu ve kapatılması gerekiyor) diye ne yapmalıyım Ltfen yardım...

güvenim
23.10.11, 01:51 PM

program win 7 ve vista larda calısmıyor XP lerde sorunsuz calısıyor

teşekkürler ayrıca iniyor suan insallah sorunsuz calısır en önemlisi crack tabiki de bazı crackler virüslü o yüzden antivüris anında siliyor bu öyle değildir umarım

Toprakhan
23.10.11, 06:58 PM

programı xp yemi kurdunuz sorun devam ediyorsa programı tekrar silin ve tekrar kurun silme işlemlerini Your Uninstaller! gibi bir programla silerseniz tekrar kurulmasında proplem yaşamazsınız

Toprakhan
23.10.11, 07:02 PM
program win 7 ve vista larda calısmıyor XP lerde sorunsuz calısıyor

teşekkürler ayrıca iniyor suan insallah sorunsuz calısır en önemlisi crack tabiki de bazı crackler virüslü o yüzden antivüris anında siliyor bu öyle değildir umarım

malum bu tür craklar sistem32 görmek istediginden yanlış sinyal verebilir crak güvenlidir bilginize