Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüya Tabiri Oyunu
trafik belma
08.08.10, 11:56 PM
Arkadaşlar siz gördüğünüz rüyanızı yazacaksınız alttaki üye yorum yapacak (esprili saygı sınırlarında tabiki).Oyunumuz böylece sürüp gidecek.
Mesela ben rüyamda yılan gördüm çok korktum.Kaçmak istedim kaçamadım.Bir kabus gibiydi.Yorum alayım lütfen.Yorumlayan kendi rüyasını yazsın ki oyun devam etsin
Burak&Seçil
04.12.10, 12:05 AM
Rüyada yılan görmek birinin nefsini köreltmişsiniz derler ne bilim bişiler yerken felan karsıdaki kişininde canı istemiştir öyle derler..
rüyamda.gölün kenarında gezerken köpeğime araba çarpıyordu .allah korusun
Rüyada yılan görmek birinin nefsini köreltmişsiniz derler ne bilim bişiler yerken felan karsıdaki kişininde canı istemiştir öyle derler..
rüyamda.gölün kenarında gezerken köpeğime araba çarpıyordu .allah korusun
Köpeğinize bu günlerde dikkat edin denmek istemiş,biraz daha itina....
Rüyam da kalabalık ve görüntülerini bilmediğim ya da anımsayamadığım kişiler vardı,korkmuş olacağım ki kaçamıyorum ayaklarım gitmiyor,bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor
Kingdom
04.12.10, 12:30 AM
Köpeğinize bu günlerde dikkat edin denmek istemiş,biraz daha itina....
Rüyam da kalabalık ve görüntülerini bilmediğim ya da anımsayamadığım kişiler vardı,korkmuş olacağım ki kaçamıyorum ayaklarım gitmiyor,bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor
Bugunlerde sıkıntıda yada bunalımdasın ablam ben öyle yorumladım.
Ben rüyalarımı hatırlamıyorum.Ama size bişey söylicem sizde ou yorumlarsanız çok sevinirim.Ben yattığım zaman sanki yarı uyuyorum yarı uyanık gibiyim bütün sesleri duyuyorum.Rüyalarımda gördüklerim gerçek gibi ve hepsi çok canlı.Sabah uyandığımda çok yorgun oluyorum ve hiç uyumamış gibi oluyorum.Sizce bu normal mi? Yada neden olabilir?
Modum aynı sorunu bende yaşıyorum,uyuyorum ama uyanık gibiyim,sabah uyandığımda uyumamış gibiyim bende birde sabah el ayak ateşlenmesi olmaya başladı bunlara ilaveten.Mevsim değişikliği diyorlar ne derece doğru acaba ?
Son gördüğüm rüya karmakarışık bir şeydi ve uyanınca anlatacağım dedim ama uyandığımda hatırlayamadım.Oysa rüyamda bile rüya görüyorsun sabah kalkınca anlat dediğimi biliyorum.Bu nasıl bir şeydir?
Burak&Seçil
04.12.10, 01:02 AM
Adminim öncelikle teşekkür ederim yorum için..arada bende de oluyor bu söylediklerini sanki rüyamda gördüğüm şeyleri 1 kac gün sonra yaşıyor gibi felan oluyorum bunun la ilgili doktora gittim bilinç altı felan dediler çok yorulmaktan dikkatsizlikten olabilirmiş.
Benim bu konu hakkımda hiç bilgim yok ben hiç rüya görmüyorum
Kingdom
04.12.10, 01:05 AM
Benim çok uzun zamandan beri var yaklaşık 2-3 aydır.Ve Sayın Mavinin dediği gibi rüyanın içinde yorum hepsini sanki gerçekten yaşıyormuşum gibi.Sabah feci bir yorgunluk ve aşırı uyuma isteği :(
Ve her gece rüyaların devamını görüyorum.Ama rüyaları bir tek yatarken hatırlıyorum :(
İnsan beyni mükemmel bir yapıda inşa edilmiştir arkadaşlar..Öncelikle rüyalar birkaç bölüme ayrılmıştır..bazı ruyalar uyanıklık ve uyumak arasında görünmekte.Birkaç kaynakta okumuştum.Aklınızda yerleşik konularda beyniniz bazı zaman size ufak oyunlar oynayabilir.birde gençlik çağında olamnız sizin uykularınızı bu hale getirmekte..zaman ilerledikçe ruyalarınızda değişecek..Maneviyatı yüksek veya haberci olan ruyalar farklıdır..zaten ruya sabaha kadar suren birşey değildir.anlıktır ki siz onu sabaha kadar gördüm sanırsınız..Yorgun kalkmanız ruyanızdan değil duznesiz uyku uymanızdan kaynaklanmakta (: azcık pcden kopmak ve zamanında yatıp uyumak çok hoş olsa gerek..beslenme tarzınızda dahil (.
Bilgim tek şey gördügünüz rüyayı asla kimseyle paylaşmayın
Kingdom
04.12.10, 01:20 AM
Bilgim tek şey gördügünüz rüyayı asla kimseyle paylaşmayın
Evet buna bende inanıyorum bazı insanların rüyaları özel oluyor.Ve bu gördükleri rüyaları paylaşmamaları.Ama benim burda özel olan bişeyim yok Sayın Scooby.Size katılıyorum bu konuda.Böyle konular hakkımda çok iyi bir bilgim var :) Ve eğer rüyalarınız yaşıyorsanız lütfen bunu kimseyle paylaşmayınız !
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.