Orijinalini görmek için tıklayınız : İnsanlık ayıbı
[Only Registered Users Can See Links]
İşte Lübnan ' da 1 annenin can çekişirken çekiLmiş fotografları yada başka bi degişle işte İSRAİLİN ESERİ !
Bu bir insanlık ayıbıdır nerde şimdi Amerika İnsanın kanına dokunuyor, ağlamamak elde değil. Bir annenin son nefesinde dahi oğlunu şefkatle methetmesi Anne işte! Çok acı, lanet olsun İsrail'e
onurkemal
13.09.10, 04:48 AM
Nalet olsun savaşa,nalet olsun silahlara,nalet olsun insafsızlara :@
bak yüregim burkuldu içim sızladı acıklı bir sahne hiç dayanamam ellerine saglık kardeşimizede başsaglıgı diliyorum
Rebel Angels
22.11.10, 12:22 AM
yaaa yaaa bakamadım bile resimlere yüreğim sızladı ne acı bişey ya Allah böylesini kimseye yaşatmasın öffff
Taçsız Kral
01.12.10, 07:11 PM
içim burkuldu resimlere bile bakamadım :(Allah sabır versin lanet olsun tüm savaşlara
mrsaslı
12.01.11, 03:20 AM
bunları yapanların elbet Allah belasını verecektir. !KAHROLSUN İSRAİL!
wolfpack
26.02.11, 07:53 PM
buna göz yumanlar utansın
DarkShinesLP
19.06.11, 05:12 PM
İslam birliği asrın en büyük farz görevidir. müslümanlara yapılan zulmün bitmesi için.
Synchron
03.07.11, 06:02 PM
Ya buna söylenicek birşey gerçekten bulunamaz, kimse yanlış anlamasın ama keşke böyle bir durumdaki TEK KARE bu olsa, oysa ki bunlardan 100lerde hatta binlercesi olduğuna eminim :/ yazık, hemde çok..
TeoDora
03.07.11, 08:02 PM
çok eski bir konu daha öncedende görmüştüm bu sahneyi bu resimlere her baktıgımda içim cız eder Allah kimseye böyle bir acı göstermesin Amin!!
Allah yardımcıları olsun. Elimizden başka ne gelir ki. İsrail gibi zalimler olduğu sürece bu kareler daha çoook olur. Hepsinin temizlenmesi lazım. Zamanla elbet o da olacak.
İsrailin ve pkk nın ismini duyunca bana geliyorlar.Beynim fokurduyor sanki.ALLAHım hepsinin soyunu kurutsun inşallah
Kara_Sevda
02.08.11, 04:06 AM
İsrailin ve pkk nın ismini duyunca bana geliyorlar.Beynim fokurduyor sanki.ALLAHım hepsinin soyunu kurutsun inşallah
YOK ASLINDA BİRBİRLERİNDEN FARKLARI,BİRİ ANNEYİ ÖLDÜRÜR DİĞERİ OĞULLARINI.BÖYLE SOYSUZ KİMLİKSİZ MİLLET BUNLAR
Kingdom
02.08.11, 05:06 AM
YOK ASLINDA BİRBİRLERİNDEN FARKLARI,BİRİ ANNEYİ ÖLDÜRÜR DİĞERİ OĞULLARINI.BÖYLE SOYSUZ KİMLİKSİZ MİLLET BUNLAR
Canı gönülden katılıyorum.Az öncede şehit haberiyle karşılaştım bu mübarek ayda bir insanın canına kıymaya nasıl cesaret ederler.Soyları kurusun inşallah.Benim hiç kabullenemediğim bi olaydır ve artık haber dinlemekten nefret ediyorum hergün pkklı köpekler askerimi şehit düşürüyor.Gördükçe çıldırıyorum.ALLAHım bu mübarek ayda duysun sesimi pkk ve israilin soylarını kurutsun inşallah.Zaten israil lanetli bir toplum (kuran-ı kerimden okuduğum kadarıyla)
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.