PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydipaylas.Net Çay Ocagı

Sayfa : [1] 2 3

Toprakhan
13.07.10, 12:09 AM
Arkadaşlar çay ocağı açtım, siteye girişte çıkışta uğrayıp bir merhaba veya hoşçakal diyelim mi ne dersiniz, isterseniz takılıp muhabbette edersiniz...ilk [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] benden afiyet olsun Gelirken boş gelmiyelim börekler çörekler pastalar hadi bakalım

trafik belma
13.07.10, 12:25 AM
allah razı olsun senden fincan varmı fincan yoksa getirek mi.beynim döndü çaysızlıktan.ne çayı kullanıyon arkadaş sen[marka önemli]her çayı içemiyomda :D

[Only Registered Users Can See Links]

ortadaki büyük dilimi ben aldım kalanı kırışın gari aranızda :)))

bu foruma öle bir demlik yetmez cömertlim üstünde çay ocağı yanında kahvesiz olmaz oda bonusu :)))

Rebel Angels
13.07.10, 02:06 AM
Modum iyi düşünmüşsünüzde bu kadar işinizin arasında bir de çay ocağı.Bence bir ücret koyun derim.Koca forumun beleşcilerinden telef olursunuz mazallah.Nerde beleş oraya yerleş olmasın sonra :D Benimkisi bir öneriydi :)Hayırlı olsun bakalım forumumuza :)

Boş gelmedim bu arada kendi ellerimle bisküvili pasta yaptım başka pasta bilmiyorum zaten ) Sanırım tüm foruma yeter :18jv5: :icon24: :18jv5:

aytim
13.07.10, 02:44 PM
Modum hayırlı olsun güzel bir fikir olmuş bence :) Rebel e katılıyorum.Bedavacı çok çaylar kahveler derken.Sonra faturayı bize kesmede :D Elim boş geldim kusura bakmayın.Borcum olsun henüz yeni uyandım.Ablana şöyle güzel bir bardak demli çay ısmarlarsan kendine gelecek.Zahmetler olmasa :halay:

Charmed
13.07.10, 03:12 PM
Ve ben de geldim yine. :D
Hayırlı olsun, artık akşamları karşılıklı çayımızı kahvemizi de içeriz. :003:
Bu da benden, börekler ağırlık yapmasın. :D

RuThLeSS FiGhT3[R]
13.07.10, 04:57 PM
valla ay sonuna kadar bize forumda yok çayda :D ama ben size çay ~ simit ikram etmeden çıkmıyayım dedim

afiyet olsun efendim

trafik belma
13.07.10, 10:56 PM
yupppiiiiiii en sevdiğim şey çayla simit napalım öğrencilik yıllarımdan kalma alışkanlık :D sağol arkadaş düşünmen yeter :)

Citlenbik
13.07.10, 11:09 PM
merhabalar O kadar güzel ikram edilmişki ikram eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler bu seferlik elim boş geldim 2 ci gelişimde bende bir seyler ikram ederim :D

sheytan
15.11.10, 08:08 PM
Öncelikle sitede emege geçenlere teşekkür ediyorum çok işime lazım olan programlar indirdim çay için ayrıca teşşekkür ederim bugün elim boş geldim bölümü yeni gördüm inşallah seneye elim dolu gelirim:) kalın saglıcakla

Hizli ve Öfkeli
18.11.10, 11:15 PM
Abi hayırlı olsun çay ocagımız arada bir gelirim çay içmeye :)....

ProFeSSionaL
19.11.10, 03:11 PM
Simitsiz çaymı olur hadi bakayım alın 1 er tane :)

Rebel Angels
28.11.10, 07:10 PM
vallahi elim boş geldi ne yalan söyleyeyim alışverişten geldim yorgunum ve de karnım aç.bir kola yanına da şöyle açma poğaça gibi hafif şeylerde olabilir.şart değil canım öyle ahım şeyler:) tanrı misafiri umduğunu değil bulduğunu yer.bişey yoksa da canınız sağolsun :D

Lolipop
28.11.10, 07:24 PM
vallahi elim boş geldi ne yalan söyleyeyim alışverişten geldim yorgunum ve de karnım aç.bir kola yanına da şöyle açma poğaça gibi hafif şeylerde olabilir.şart değil canım öyle ahım şeyler:) tanrı misafiri umduğunu değil bulduğunu yer.bişey yoksa da canınız sağolsun :D

Canım benim kıyamam :27649g0457oo: Annem milföy hamurundan börek yapmıştı umarım seversin.Buyur canım sende ye :) Ama kola yok bizde kola içilmez çayla idare etcen :D

Rebel Angels
28.11.10, 07:44 PM
harikasın sen canım annecin yapmış yemez olurmuyum hiç ellerine sağlık.çay da olur daha iyi gider börekle hatta sağol bitanem sende olmasan açkaldık inan :)))))

wadylowe
29.11.10, 05:31 PM
Böreği görünce yazmadan geçemedim :) Benide aranıza alırmısınız bayanlar :D

aytim
03.12.10, 02:19 AM
Sizlerden önce geldim bir hamaratlık yapayım dedim :) Çaylar nescafeler Türk kahveleri hazı,Hangisini isterseniz.Ortalığı pisletmeyin:D küllük bıraktım.Başka arkadaşlar varsa onlara da hazırlarım bir ablaaaa diye seslenmeniz yeterli

Afiyet bal şeker olsun bakalım

Yerlere atmayın yarın paspas yaptırırım bak :))))

Toprakhan
03.12.10, 02:26 AM
Şimdi cin gibi olurum.Ablaların ablası benim ablammm :okk: sürpriz yapmış bize mavi.Abla o nescafe benim altındakide :sopa5hj9: Abla mavi yokken söylicem hep külleri yere atıyor :thspitcoffeeki2: sonra benden bilme :79627306:

oguzhan24
03.12.10, 02:27 AM
Arkadaşlar kutlarım sizi aradıgım her şey var burada tam kendime çay hazırlıyordumki bu bölümü gördüm sanalda olsa gitmeden bir çayınızı içeyim dedim temennim her şey gönlünüzce olsun bundan sonra sık sık ugramay çalışırım elim boş gelmem merak etmeyin :D

Asi
03.12.10, 02:27 AM

Pastada benden olsun o zaman..Afiyet Şeker olsun

aytim hanım buda benden size minik bir ikram..

aytim
03.12.10, 02:35 AM

Pastada benden olsun o zaman..Afiyet Şeker olsun

aytim hanım buda benden size minik bir ikram..

Üye dediğiniz böyle olacak işte,öyle eli boş gelmekte nesi :)) Ben bir fincan çaya razıydım ellerinizede sağlık ama pasta çok fesfena bakıyor bana kusura bakmayın dalıyorum kardeşlerim.Asi kardeşim yanlış anlamayında sağolun çok incesiniz ama biz bir aile olduğuma göre abla yada aytim derseniz çok sevinirim çok resmi oluyor aile içersinde resmi kurumda gibi hissediyorum kendimi vallahi :)))

Revolation
03.12.10, 02:37 AM
tam yerine düştük deseniz çaylar pastalar herkes dükkanı kapatmış siz hala ayaktasınız helal sizlere valla ben çay içmem benimde kahve olsun )))))

Toprakhan
03.12.10, 02:44 AM

Asi arkadaşım kolamı,meyva suyumu seviyorsunuz bilmem ama aramızda görmekten memnunluk duyduk.Tercih sizin arkadaşım hangisini seviyorsanız bunlar sizin için :)Pasta yok sizin getirdiğiniz pasta hepimize yeterli olur :)

Oğuzhan,Rebel,Revolation arkadaşlarım kahvelerde sizlerin kusura bakmayın cezvede yapmayı bilmiyorum,hazır makina kahvesiyle idare etceksiniz artık :halay:

Mavi hayattamısın,kesin tel dedir.Mavi sesime gel arkadaşım sesimeee :)

MaVi
03.12.10, 02:54 AM
Ooooo kimler benden önce gelmiş :k015:yenmiş içilmiş bana kaldımı bişeycikler :(( Süpermodum telefon bittide annemle bir konu vardı onu görüştük kusura bakmayın ya.Elleriniz dert görmesin arkadaşlar çok iştah açıcı şeyler gecenin bu saatinde :D Sözde ben hazırlayacaktım sizlere neyse borcum olsun bir dahaki sefer bendensiniz :m08:

birdost
03.12.10, 05:29 PM
[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

merhaba bol bol yiyin

ful size yayınlamamışım :)

bu yanlış yaptığım için flood gibi oldu bi düzenlerseniz küçükleri kaldırıp büyükleri birleştirip güsel olur

aytim
03.12.10, 07:49 PM
Sevgili Ailem,

bugün haftanın tüm yorgunluğunu atacak hafta sonu tatiline girdik.Şimdi biraz stres yorgunluktan uzaklaşmak adına sizleri haydipaylas.net çay ocağında tüm üyelerimizle yemeğe davet ediyoruz.İsteyen herkes katılabilir.Başlangıç için kahvaltı,sonrası sıcak yemekler.

[Only Registered Users Can See Links] [Only Registered Users Can See Links]

Afiyet bal şeker olsun herkese

Arkasından çay,kahve servisini kim yapar bilemiyorum.Bu günlük ben çok yoruldum :) benden bu kadar :D

Fosforlu
03.12.10, 08:32 PM
Hazır masaya denk gelirsen bir tabir vardır kaynanan seni çok seviyor derler.Kaynananm yok şimdilik ilerde olursa severmi sevmezmi bilemem :) ne harika bir masa tam yemek saati ne yesem diye düşünürken çok hoş düşünmüşsün abla.eeee arada böyle kıyaklar olmalı dimi ama,herkes tok galiba yaşadım dalıyorum masaya abla :D

aytim
03.12.10, 09:16 PM
Afiyet olsun fosforlum senden başka herkes tokmuş canım.Ye ye hepsini bitir,kalanıda evine götür canım ceza olsun gelmeyenlere,son masa hazırlığım olsun.Bundan sonra başkası hazırlar ben keyfini çıkartırım :))) :34882cry25ou:

Asi
03.12.10, 09:39 PM

dur dur toplama ..çay taze demledik..Azbeklesenize..Sigaramı yakmam lazım..Biriniz pencere açsın lütfen ..aytim teşekkürler ellerine sağlık..

aytim
03.12.10, 09:57 PM
Yok çok alı ndım asi kardeşim bekleyemiycem ben yaktım sigaramı [Only Registered Users Can See Links]

Buyur sizde burdan yakın ben ikram edeyim

Çakmak da var buyrun çekinmeyin

Yerlere kül atmak yasak küllükte bıraktım

O kadar yorulmuşum ki sigaranın yanında çayınıza hayır demiyeceğim de neden 5 bardak.Bakın görün kimse içmeyecek üzülmeyin ama bir tiryaki olarak ben hepsini içerim :D

Asi
03.12.10, 09:59 PM
Çok saolasın...Alınmak yasak gülmek evet..Yastık dantellerinizde bir hoş hani...

Kingdom
03.12.10, 10:06 PM
Yok çok alı ndım asi kardeşim bekleyemiycem ben yaktım

O kadar yorulmuşum ki sigaranın yanında çayınıza hayır demiyeceğim de neden 5 bardak.Bakın görün kimse içmeyecek üzülmeyin ama bir tiryaki olarak ben hepsini içerim :D

Aytim adminim içerisi ok duman oldu öhhöö öhhöö :( Camı açar mısınız?Bu arada aytim adminim maşallahınız var :) 5 çay :) ne diyim
Bende çay alabilirim dimi sayın Asi :D

aytim
03.12.10, 10:12 PM

Bunları söylüyorsunuz sanırım anneannem çeyizime yapmıştı.Evemi gittiğim var :) forumda yatıyor forumda kalkıyorum bende çay ocağına koydum sizler için aman dikkat sigara falan dokundurmayın :D
Yakındır evi komple buraya taşıcam gibi görünüyor :icon24:

Angel
03.12.10, 10:14 PM
Aytin adminim ve Sayın Asi ben geldim. 10 dakikadır kapıyı çalıyorum açan yok.Bilerek mi açmadınız yoksa?:dirol::kus:

aytim
03.12.10, 10:25 PM
Aytin adminim ve Sayın Asi ben geldim. 10 dakikadır kapıyı çalıyorum açan yok.Bilerek mi açmadınız yoksa?:dirol::kus:

Angel im Meleğim inan görmedim camları açtım hava alsın diye,küllükleri boşalttım ama kapı sesi duymadım :) Hizmette sınır yok,herşey sizin için umarım ayakların çamurlu değildir,bilirsin titizim.Arkadaşlar ya çay ocağının suyu bitmiş site yanacak nerdeyse biri ilgilensin yahu nereye yetişeceği şaşırdım.:)

Kingdom
03.12.10, 10:28 PM

Seni istemiyorlar ki :) ohhh çatla bana kapıyı açtılar :D

Angel
03.12.10, 10:33 PM
Angel im Meleğim inan görmedim camları açtım hava alsın diye,küllükleri boşalttım ama kapı sesi duymadım :) Hizmette sınır yok,herşey sizin için umarım ayakların çamurlu değildir,bilirsin titizim.Arkadaşlar ya çay ocağının suyu bitmiş site yanacak nerdeyse biri ilgilensin yahu nereye yetişeceği şaşırdım.:)

Tamam tamam affettim Aytim abla :) Ama bir daha olmasın lütfen :) Şu Kingdomın benle dalga geçmesine kapı bırakıyorsunuz ya ne diyim :) Benle dalga geçiyor hep.

Seni istemiyorlar ki :) ohhh çatla bana kapıyı açtılar :D

Sen çatla emi Sayın kingdom.Aytim abla sana hiç meleğim diyor mu :)

Bu arada sen çok güldün bugun git suyu doldur bakim :D Gevezelik etmeyiniz :D

Kingdom
03.12.10, 10:35 PM
Sen çatla emi Sayın kingdom.Aytim abla sana hiç meleğim diyor mu :)

Bu arada sen çok güldün bugun git suyu doldur bakim :D Gevezelik etmeyiniz :D

Tamam doldururum ama sen istediğin için değil Aytim ablam istediği için :)

Fosforlu
03.12.10, 10:37 PM
hadin ordan :k015: ikinizide istemiyolar beni istiyolar yazılı ispatlı belgem :kural: buralar benden sorulucak artık çay ocağı görevlisi bu ay beni seçtiler.hele bi sigarayla girin içeride görimm sizi:sopa5hj9:

Asi
03.12.10, 10:41 PM
[Only Registered Users Can See Links] Dantelleri göstereceğim derdine çerezleri saklama aytim.bak tabağın kenarı çıkmış ekrana.Ben çok yorulmuşum zati.Yemek yaptım..Yarın misafirler var.Gelmek isteyenler buyursunlar bekleriz (:

Kingdom
03.12.10, 10:48 PM
hadin ordan :k015: ikinizide istemiyolar beni istiyolar yazılı ispatlı belgem :kural: buralar benden sorulucak artık çay ocağı görevlisi bu ay beni seçtiler.hele bi sigarayla girin içeride görimm sizi:sopa5hj9:

Bana bak cadı beni oraya getirme :) Angel ve ben seni sollarız :) bu arada bu sitede şiddet yasak:15vz6:

Asi
03.12.10, 10:50 PM
((: ay ne şekersiniz...Hadi vırvır bırakın lütfen daha ev temizlenecek..

Angel
03.12.10, 10:51 PM

Aytim ablaaaaaa :34882cry25ou: Fosforlu bizim üzerimize çok gidiyor birde eline almış oklavayı :( Bişey desene :34882cry25ou: Hem Fosforluyuda banla forumda şiddet yasak bize şiddet uyguluyor

aytim
03.12.10, 10:52 PM
Müsade buyrunda saklayayım o çerezleri bu kadar koşuşturma içersinde gün boyu nasıl ayakta kaldığımı sanıyorsunuz :) İkram etsem kimseye yetişmeyecek ne dürbünlü gözler var sizde asi bir siz gördünüz vallahi :D
Yani İzmir uzak gerçi bir uçağa bakar 1 saatte ordayız,yemeğin çeşitlerine bağlı :dusun5ig5: Şimdi burdan kalkıp ta oralara gitmeye değsin değilmi yani :m08:

Not: Unutmadan söyleyeyim biz misafirliğe Haydipaylas.net ailesi olarak gidiyoruz forumca :) Bilginize

Kingdom
03.12.10, 10:53 PM

Ben temizliğe başladım Sayın Asi :)

Angel
03.12.10, 10:54 PM

Ben nerden başlıyım Sayın Asi :) Kingdom benden önce başlamış :D

Fosforlu
03.12.10, 10:55 PM
sayenizde banlayacak ablam beni çenenizi tutamıyonuz işlerim aksıyo :)buranın temizliği bitmedi daha konulara bakcam yemem ben bu numaraları demedi demeyin bak :D

Asi
03.12.10, 10:56 PM
Ben nerden başlıyım Sayın Asi :) Kingdom benden önce başlamış :D

Sizi başlamış gördüm modum..Az once birini sorguluyordunuz..(: aytimcamlar silinecek..ben bahçeyi temizleyeceğim ona göre..çerezlerden çek elini..ister ordu gelin ister dunya gelin misafirperverliğe..Elbette rızık düşer hanemize.sunarız bizde size

Angel
03.12.10, 10:59 PM
Sizi başlamış gördüm modum..Az once birini sorguluyordunuz..(: aytimcamlar silinecek..ben bahçeyi temizleyeceğim ona göre..çerezlerden çek elini..ister ordu gelin ister dunya gelin misafirperverliğe..Elbette rızık düşer hanemize.sunarız bizde size

Bu kıyağımızı unutmayın Sayın Asi :)

Kingdom
03.12.10, 11:00 PM
sayenizde banlayacak ablam beni çenenizi tutamıyonuz işlerim aksıyo :)buranın temizliği bitmedi daha konulara bakcam yemem ben bu numaraları demedi demeyin bak :D

Hahahaha banlarsa ne gülerim ama :) Fosforlu bay üstüme gitme ben banlıycam seni şimdi kıskananlar çatlasın emi :D:18jv5::18jv5:

aytim
03.12.10, 11:02 PM
Sağol Asi ya iyi bir iş paylaşımı ama bana cam silmek temizlik yapmak yasak 2 kez boyun fıtığı ameliyatı oldum :) Benden geçti artık gençlerin önünü açmak lazım değil mi :18jv5:

Asi
03.12.10, 11:03 PM
ZNNwCHd_Wq4

Temizlik yaparken iyi gider hareketli parçalar (: çikçikiçikiçikiçiki

Kingdom
03.12.10, 11:04 PM
Sağol Asi ya iyi bir iş paylaşımı ama bana cam silmek temizlik yapmak yasak 2 kez boyun fıtığı ameliyatı oldum :) Benden geçti artık gençlerin önünü açmak lazım değil mi :18jv5:

Durumunuzu biliyorum Aytim abla geçmiş olsun :) ama fosforlu dururken bize düşmez dimi :D

Asi
03.12.10, 11:06 PM
aytim geçmiş olsun...Sen çaylarımızı tazele yete rbize..hareketsizlikde sağlığa zararlıdır..ellerin dert görmesin şimdiden.gençlerin önünü açmak lazım dedinde..siz ne oluyorsunuz cIx cIx

aytim
03.12.10, 11:07 PM
Şimdi fıtık ameliyatı olduk ama doktorlarım oynamamı engellemediler :halay: siz kaldığınız yerden işe devam :27649g0457oo: Tabi bende :dance:

Fosforlu
03.12.10, 11:10 PM
:kural: ablamın sağ koluyum heçç umrumda deeelll sen banla ablam açar sen banla ablam açarr :18jv5: asi sağol ya ortalığa renk kattın.gözümden kaçmıyo asi ablama genç demeye çalışıyon emme avatarının altında koca bi gerçek yazıyoooo:halay::icon24:

Angel
03.12.10, 11:13 PM
Fıkır fıkır oyna durma
Kime kalacak bu dünya

Allahhhhhh :) şarkı konusunda süper bir tercih sayın Asi

Kingdom
03.12.10, 11:14 PM
Fıkır fıkır oyna durma
Kime kalacak bu dünya

Allahhhhhh :) şarkı konusunda süper bir tercih sayın Asi

Yandan yandan :)
:Bisous30::Bisous30:

Angel
03.12.10, 11:15 PM
:kural: ablamın sağ koluyum heçç umrumda deeelll sen banla ablam açar sen banla ablam açarr :18jv5: asi sağol ya ortalığa renk kattın.gözümden kaçmıyo asi ablama genç demeye çalışıyon emme avatarının altında koca bi gerçek yazıyoooo:halay::icon24:

Tüüüüüü sana söylemek zorunda mısın ablamın yaşını ispiyoncuuu :icon24:

aytim
03.12.10, 11:19 PM
Tüüüüüü sana söylemek zorunda mısın ablamın yaşını ispiyoncuuu :icon24:

Ben hissettiğim yaştayım sen sıkma canını meleğim :)

Kingdom
03.12.10, 11:33 PM
Ben hissettiğim yaştayım sen sıkma canını meleğim :)

Tabiiki aytim abla.Angel çok haklı.Banlayın şu fosforluyu çekemiyor bizi :D Çayda yaptığı yok zaten

aytim
03.12.10, 11:48 PM

yazık ya bırakın fosforluyu temizliğe dalmış garibim ben yaptım çayınızı

tepside hazır kendiniz doldurursunuz artık :)

ben kendime bir alayımda balkona doğru pöfürdetmeye çıkayım

internetim çok yavaş zor açıyor sayfaları offf format zamanımı geldi ne çok sıkıcı bir durum :((

MaVi
04.12.10, 12:51 AM
Neler olmuş neler burda kaçırdım curcunayı tuhhh.Abla öyle kısmetliyimdir ki hep ya yememeğe denk gelirim ya çaya.Ellerinize sağlık çay hazır,tepsi bardaklar hazır daha ne isteyelim :) Haydi arkadaşlar çaya

Net bende de çok yavaş haftasonu yoğunluğundanmıdır bilemiyorum.

Asi
04.12.10, 01:11 AM

ÇOk yoruldum iskemleme oturayım artık (: aytim nerdesin..kızlar çayımızı tazeler misniz?

scooby
04.12.10, 01:16 AM
tam yerine düşmüşüz kıyıda köşede bekliyelim belki acırlarda şu garipe az pastadan verirler hadi bakalım acıyan parnak kaldırsın:D:d

aytim
04.12.10, 01:22 AM
İteleye kakalaya ancak geliyorum Asi net gidip geliyor format zamanı..eeee yaşlılık birde sizin gibi genç değiliz pire gibi zıplaya zıplaya gelelim :)

scooby kardeşim lafımı olur bir pastanın hem de Tanrı misafirine cık cık cıkkk ne ayıp :D Dilimde neymiş.Gecenin bu saatinde meyveli pasta daha hafif olur.Seversiniz inşallah :))

Angel
04.12.10, 01:25 AM
Aytim ablammm ben yatıyorum çok yorgunum Kingdomda yattı :) Artık çaylarınızı kim getirir bilmiyorum.Hayırlı geceler

Asi
04.12.10, 01:26 AM
tam yerine düşmüşüz kıyıda köşede bekliyelim belki acırlarda şu garipe az pastadan verirler hadi bakalım acıyan parnak kaldırsın:D:d
Acıma acınacak hale düşersin der atalarımız..Bu yüzden acımak yerine ikram edelim biz size arkadaşım..daha hoş olacağına eminim..

aytim
04.12.10, 01:27 AM
Aytim ablammm ben yatıyorum çok yorgunum Kingdomda yattı :) Artık çaylarınızı kim getirir bilmiyorum.Hayırlı geceler

Cadı seni kaçma dur.Yemem ben bu numaraları.Çayı çorbayı geçtimde vallahi karnım acıktı.Yaaa ağalarım bak ama karnım aç benimm :ico55743:

Kingdom
04.12.10, 01:29 AM
Cadı seni kaçma dur.Yemem ben bu numaraları.Çayı çorbayı geçtimde vallahi karnım acıktı.Yaaa ağalarım bak ama karnım aç benimm :ico55743:

Ağlama aytim adminim kıyamam.Angel çıktı yarın gezicekmiş :) Bende çıkıyorum hayırlı geceler :) Asi abla sana bişeyler yapar (zahmet olmazsa) Bu akşam Asi ablaya emanet ediyoruz seni adminim.Şimdiden afiyet olsun

MaVi
04.12.10, 01:31 AM
Kıskanç biri değilim ama ne şanslısın sen scooby.Pastalar çifter çifter geliyo maşallah.
Angel ben geldim diyemi kaçıyosun modum alınıyorum ama :) Asi arkadaşım o lafı ben çok söylerim acıma acınacak hale düşersin derin ve anlamlı

aytim
04.12.10, 01:34 AM
Cadılar sizi sözleştiniz tabi yarına gezmeler tozmalar falan.Hadi kıyamam gidin dinlenin .Melekler sizlerle olsun iyi geceler tatlı rüyalar.Öptüm sizi.Ben şu buzdolabını bir karıştırayım varmı bişeyler,midem gurulduyor çay sigara çok fena

Asi
04.12.10, 02:19 AM

ben de zula patlattım..ne edim..gece anında ancak bu..buyrun isteyen varsa (:

aytim
04.12.10, 02:27 AM

ben de zula patlattım..ne edim..gece anında ancak bu..buyrun isteyen varsa (:

Teşekkürler Asi az önce peynir zeytin yedim.Napalım pc nin başından kalkamıyorum ki yemek yapayım.Böyle geçinip gidiyoruz valla

Asi
04.12.10, 02:31 AM
Ben yaptım yemeklerimi...Herşeyim hazır ama gece anında yemek peynir ekmek zararlı..3-4 tane çubukla işi hallettik.. afiyet olsun

aytim
04.12.10, 02:47 AM
Ben yaptım yemeklerimi...Herşeyim hazır ama gece anında yemek peynir ekmek zararlı..3-4 tane çubukla işi hallettik.. afiyet olsun

Böyle devam edersem sanırım kilo alacağım.Hem otur hem saatli saatsiz atıştır.Acil çözüm bulmam lazım ama site kapıcısı gibiyim ayrılamıyorum ki başından.Burasıda benim çocuğum gibi büyütmeye çalışıyorum Asi :)

Serserim_Benim
04.12.10, 04:19 AM
gecenin bu saatinde açıkmı çay ocağınız arkadaşlar ikram edecek bişeyleriniz varmı ?

aytim
05.12.10, 02:33 AM
gecenin bu saatinde açıkmı çay ocağınız arkadaşlar ikram edecek bişeyleriniz varmı ?

Ayıp ettiniz çay ocağımız 24 saat online.Genel de çay ve nescafe dışında başka bir şey bulunmaz.Malum ekonomik koşullar.Sizde eliniz boş gelmememeyi öğrenirsiniz artık :)

Asi
05.12.10, 02:34 AM
Fosforlu sen ne getirdin bize..mandalina ise hemen alayım..Sana zahmet (:

Kaderimdin
05.12.10, 02:35 AM
Ayıp ettiniz çay ocağımız 24 saat online.Genel de çay ve nescafe dışında başka bir şey bulunmaz.Malum ekonomik koşullar.Sizde eliniz boş gelmememeyi öğrenirsiniz artık :)

Üstüme alındım bilmiyodum :dirol: bugünlük sizden olsa :redface: pazarlık yapar gibiyim :D bi dahakine bende boş gelmem heralde artık

aytim
05.12.10, 02:40 AM
Fosforlu sen ne getirdin bize..mandalina ise hemen alayım..Sana zahmet (:

Buyur Asi tesadüfe bakın bende mandalina yiyordum şeker gibi tatlı göndereyim masana hemen bir tabak :) Tabak da neki dalından hem de :D

Asi
05.12.10, 02:50 AM

kaptım kaptım..Mandalina yenmez miiiii...mmmmmmm ..aytim sağolasın.mmmm

aytim
05.12.10, 03:04 AM
Afiyet olsun Asi.Bu gece buralar çok sessiz :((( Angel rahatsızmış erken uyumuş haberini aldım da diğer arkadaşlar nerdeler acaba? Ya eğlence ya uyku.Saat kaç olmuş ben ne diyorum bu saatte tabi kimseler olmaz değilmi Asi ?

Asi
05.12.10, 07:03 PM

aytim buyrun lütfen..Afiyet şeker olsun..

aytim
05.12.10, 07:10 PM
Şapırtttt çaya bile fit olmuştum bir baktım altına kocaman hem de çok sevdiğim meyveli pasta.Ağzım sulandı vallahi hiiii içim gitti :)) Sizde olmasanız beni düşünen yok inanın.Afiyetle saldıracağım müsadenizle.Beni takip edin arkadaşlar.Peşinden çay ve sigara.aaaaaa oda nesi Asi kaç kez söyledim şu küllükleri nereye saklıyosunuz yaaa yerleremi atacaz şimdi [illa bahane bulcam ya]

wadylowe
05.12.10, 07:13 PM
Muhabbetiniz bol olsun hanımlar :) Ortam süper masa da :D. Padişah beni takip ediyorsun mesajlar la da buraya uğrarsan dikkatli uğra.Uyarmadı deme sakın arkadaşım ona göre.[o anladı ne demek istediğimi]

Asi
05.12.10, 07:16 PM
Unutur muyum hiç..Hele hele sizin titizliğinizi bilirken..Lütfen buyrun Sigara Dumanını Yokeden Penguen Küllük

aytim
05.12.10, 07:20 PM
aaaaa ben bunları çok aradım bulamadımsizin oralarda varsa bir kaç adet yollarmısın Asi dumanıda yok ediyomuş :) Ben neler denedim de olmadı çare balkonda tüttürmek:)) Asi markete gitmem lazım bu muhteşem masadan kalkamıyorum ya.Sigaram bitmek üzere üstelik kedilerimin mamasıda :((

Sevgili modum mesajı aldım takipteyim bakalım uayrıyı anlayabilecekmi mesajlarını okudum.Haydi hayra karşı diyelim :)

PaDiSaH
05.12.10, 07:25 PM
Muhabbetiniz bol olsun hanımlar :) Ortam süper masa da :D. Padişah beni takip ediyorsun mesajlar la da buraya uğrarsan dikkatli uğra.Uyarmadı deme sakın arkadaşım ona göre.[o anladı ne demek istediğimi]

wadylowe arkadaşım burası benim nefsimi göreltir :D kocaman yüce bir padişaha yakışmaz sen gene diger bölümlere takıl: D bak vezire emir verdim pastayı hazırlamış bunu tek başımada yersem bogazımda kalır bir ikramda benden olsun bakalım begenecekmisiniz:D

Asi
05.12.10, 07:27 PM
Hava soğudu..Size kıyamdım..Çayocağına market açma karraı aldım ve açtım..Artık alışverişinizi rahatça yapabilirsiniz.

wadylowe
05.12.10, 07:32 PM
wadylowe arkadaşım burası benim nefsimi göreltir :D kocaman yüce bir padişaha yakışmaz sen gene diger bölümlere takıl: D bak vezire emir verdim pastayı hazırlamış bunu tek başımada yersem bogazımda kalır bir ikramda benden olsun bakalım begenecekmisiniz:D

Padişah size gönderdiğim özel mesajı okumanızı tavsiye ederim,okuduysanız da uymanızı.Bu sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır

Market eksik bir düşünceymiş yaşadık,gece geç saatlerde açık yer bulunmuyor seç beğen al.Çok düşüncelisiniz,evlere de hizmet veriyordur inşallah:) Abla bu soğukta dışarı çıkma market ayağına geldi :halay:

PaDiSaH
05.12.10, 07:35 PM
Hava soğudu..Size kıyamdım..Çayocağına market açma karraı aldım ve açtım..Artık alışverişinizi rahatça yapabilirsiniz.

Madem bu kadar iyi düşüNcelisin ben Bu marketten yüklü bir alışveriş yapacam faturayı asi sizemi göndelim yoksa haydipaylasamı:D bilelim ona göre kolları sıvayalım :D

Asi
05.12.10, 07:37 PM
Madem bu kadar iyi düşüNcelisin ben Bu marketten yüklü bir alışveriş yapacam faturayı asi sizemi göndelim yoksa haydipaylasamı:D bilelim ona göre kolları sıvayalım :D
Beyefendi siz isterseniz çayınızı içip konu paylaımlarınıza bakınız..Fazla geyik lakayıtlığı getirir..Bakınız foruma,,Muhteşem konular var...Bilgi öğrenmek oldukça güzeldir..iyi paylaşımlar size..

PaDiSaH
05.12.10, 07:44 PM
Beyefendi siz isterseniz çayınızı içip konu paylaımlarınıza bakınız..Fazla geyik lakayıtlığı getirir..Bakınız foruma,,Muhteşem konular var...Bilgi öğrenmek oldukça güzeldir..iyi paylaşımlar size..

öncelikle beyefendi deglim padişahım diye hitap edebilirisniz :D kendimi asla begenmem BAKIN BEN SİZE HENIMEFENDİ DEMİYORUM ASİ DİYORUM neyse evet muhteşem konulara baktım yazasım geldi sizin lakayt anlamanızda az sorun var bilgi çay ikram etmekle market sunmakla pasta paylaşmakla ögrenilmez kanımca kararımca size iyi paylaşımlar

wadylowe
05.12.10, 07:51 PM
öncelikle beyefendi deglim padişahım diye hitap edebilirisniz :D kendimi asla begenmem BAKIN BEN SİZE HENIMEFENDİ DEMİYORUM ASİ DİYORUM neyse evet muhteşem konulara baktım yazasım geldi sizin lakayt anlamanızda az sorun var bilgi çay ikram etmekle market sunmakla pasta paylaşmakla ögrenilmez kanımca kararımca size iyi paylaşımlar

Herkes paylaşımından kendi sorumludur.Bu bölüm bir nevi stres atma bölümüdür.Üyeler arasında tartışma yaratılacak konulara karşıyız.Sonucu iyi görmüyorum.Sizi uyarmama rağmen kırıcı konuşmalara devam ederseniz gereken yapılacaktır.Biz bir aileyiz lakayt ve incitici görüşler sitemizde yasaktır.Bilginize

aytim
05.12.10, 08:27 PM
Konu halledilmiştir sayın modum.Tüm marketi toplayıp geldim.Sizi bilmem ama benim karnım aç olunca herşey gözüme daha bir güzel görünüyor arkadaşlar.Lazımmış değilmiş ne bulursam topluyorum.İnsan bir taşımaya gelir canım çıktı ya

Asi bir Türk kahvesi iyi gider kardeşim bu yorgunluğun üzerine:)

AGAM admin kafanızı programlardan bir kaldırın bir mola verin yorulmadınız mı? Kahveniz soğumasın

Asi,wadylowe,Agam başka kim var bilmiyorum.wadylowe sen sigara içmiyosun biliyorum biraz duman altı olcan idare et artık :)) Fal bilen varsa fincan kapatcam ona göre :D

wadylowe
05.12.10, 08:47 PM
Eyvallah abla sen yaparsında ben içmemmi:) biraz mola iyi gelecek.Herkesin kahvesi soğuyor. Nerde bu millet nerde bu devlet :D Abla o bölüm düzenlemesi beni çok uğraştırdı.Devamını gündüz sakin bir zamanımda yaparım.Diğer bölüme geçiyorum.Bilginize

Kingdom
05.12.10, 08:55 PM
Sayın adminim ve modum :)

Nasılsınız :D

aytim
05.12.10, 08:56 PM
Sevgili süpermodum nerelerdesiniz.Haftasonu sizi bulmak imkansız:) İsatnbul kazan siz kepçe.:))

Kingdom
05.12.10, 08:58 PM
Sevgili süpermodum nerelerdesiniz.Haftasonu sizi bulmak imkansız:) İsatnbul kazan siz kepçe.:))

:halay::halay::halay: Üniversite kolay mı sayın adminim :) Derslerden başımı kaldıramıyorum

aytim
05.12.10, 09:01 PM
:halay::halay::halay: Üniversite kolay mı sayın adminim :) Derslerden başımı kaldıramıyorum

Hakveriyorum size süpermodum çok haklısınız.Önce gelecek,dersler okul sonra site.Kankanız Angel dün rahatsızdı haber varmı:? Haber verirdi genelde ama. Göremedim bugün iyidir inşallah

Angel
05.12.10, 09:03 PM
Hakveriyorum size süpermodum çok haklısınız.Önce gelecek,dersler okul sonra site.Kankanız Angel dün rahatsızdı haber varmı:? Haber verirdi genelde ama. Göremedim bugün iyidir inşallah

İyi insan lafın üzerine gelirmiş ben geldimmmm :) Evet bırak kırgınlığım vardı ama şimdi iyiyim adminim :D Kötüye bişey olmaz :halay:

Kingdom
05.12.10, 09:04 PM
İyi insan lafın üzerine gelirmiş ben geldimmmm :) Evet bırak kırgınlığım vardı ama şimdi iyiyim adminim :D Kötüye bişey olmaz :halay:

Aha da gelmiş bizim cimcime :) Hayırdır ne bu enerji

Angel
05.12.10, 09:05 PM
Aha da gelmiş bizim cimcime :) Hayırdır ne bu enerji

Sen beni bilmiyor musun Kingdomım :halay: Ben deliyim :) Delilere hergün bayram :):girl_flag_of_truce:

Kingdom
05.12.10, 09:07 PM
Sen beni bilmiyor musun Kingdomım :halay: Ben deliyim :) Delilere hergün bayram :):girl_flag_of_truce:

Ondan şüphem yok zaten Angelım :) Deliii ne yapsa yerii:27649g0457oo:Doktorlar kendi haline bırakın diyor

Angel
05.12.10, 09:08 PM
Ondan şüphem yok zaten Angelım :) Deliii ne yapsa yerii:27649g0457oo:Doktorlar kendi haline bırakın diyor

Deliyim orası doğru :) Ama doktorluk işim yok bana çözüm bulamıyorlar zaten :abazan::abazan:

Kingdom
05.12.10, 09:09 PM
Deliyim orası doğru :) Ama doktorluk işim yok bana çözüm bulamıyorlar zaten :abazan::abazan:

Tipe bak :) Kızım sen harbiden delisin :) Hiç gülceğim yoktu :79627306::79627306::79627306:

Angel
05.12.10, 09:10 PM
Tipe bak :) Kızım sen harbiden delisin :) Hiç gülceğim yoktu :79627306::79627306::79627306:

Geç dalganı geç buldun meydanı tabiiii...Aytim adminim orda mısınız?Bu Kingdomdan kurtarın beni

aytim
05.12.10, 09:11 PM
Allahım harbi cadılardan bunlar sitenin ve benim neşe kaynaklarım.Meleğim iyi olmana sevindim canım mesaj yazardın merakta bıraktın beni çekecem o kulakları :) Çılgın cadılarım hemencik acil yemek yeyip dönüyorum aranıza siz şöyle bir iki tur atın tamammı cimcimelerim :) :viannen_70:

Angel
05.12.10, 09:13 PM
Allahım harbi cadılardan bunlar sitenin ve benim neşe kaynaklarım.Meleğim iyi olmana sevindim canım mesaj yazardın merakta bıraktın beni çekecem o kulakları :) Çılgın cadılarım hemencik acil yemek yeyip dönüyorum aranıza siz şöyle bir iki tur atın tamammı cimcimelerim :) :viannen_70:

Hahahaha seni o öpücüğüne kurban Aytim abla

Kingdom
05.12.10, 09:14 PM

Afiyet olsun Aytim Adminim :) Ama sen beni angeldan daha çok seviyorsun dimi?

Angel
05.12.10, 09:14 PM
Afiyet olsun Aytim Adminim :) Ama sen beni angeldan daha çok seviyorsun dimi?

Biri beni kıskançlıktan çatlatmak istiyor sanırım :) :psiko:

PaDiSaH
05.12.10, 09:30 PM
Herkes paylaşımından kendi sorumludur.Bu bölüm bir nevi stres atma bölümüdür.Üyeler arasında tartışma yaratılacak konulara karşıyız.Sonucu iyi görmüyorum.Sizi uyarmama rağmen kırıcı konuşmalara devam ederseniz gereken yapılacaktır.Biz bir aileyiz lakayt ve incitici görüşler sitemizde yasaktır.Bilginize

bu resim her şeyi acıklıyor sanırım bakmayın orda bacaksız çıkmışım :D neyse madem konuştuklarımdan rahatsız oluyorsunuz susarım konuşmam yalvarmayın artık konuşmayacam:D

aytim
05.12.10, 09:30 PM
Ayy ne kıskançsınız ya olurmu? Angel benim ilk göz ağrım Angel ın kankası benim içinde çok değerli olduğuna göre demekki sende en az onun kadar çok seviliyorsun.Eşit yanii bak karışıklık olmasın.Siz ne zaman büyüyceksiniz ya:) Bak sizin için ne kadar hızlı yedim boğazımda kaldı,su içeyim bari yoksa gidecem haberiniz ola hem de vakitsiz :D

Angel
05.12.10, 09:35 PM
Ayy ne kıskançsınız ya olurmu? Angel benim ilk göz ağrım Angel ın kankası benim içinde çok değerli olduğuna göre demekki sende en az onun kadar çok seviliyorsun.Eşit yanii bak karışıklık olmasın.Siz ne zaman büyüyceksiniz ya:) Bak sizin için ne kadar hızlı yedim boğazımda kaldı,su içeyim bari yoksa gidecem haberiniz ola hem de vakitsiz :D

Hahah çatla emii bak en çok beni seviyor :)

Kingdom
05.12.10, 09:35 PM
Hahah çatla emii bak en çok beni seviyor :)

Aman aman iyi :27659f0609vy::27659f0609vy:

PaDiSaH
05.12.10, 09:44 PM
birazda beni sevseniz ölürmüsnüz garip garip duruyorum şurda:D ÖHÜ ÖHÜ

Lolipop
05.12.10, 10:06 PM
padişah burdadamı karşımdasın ben seni sefere çıktın sanıyodum :79627306: anaaaaa :27649g0457oo: kıyılmazki baksana sevgi dileniyoo :connie_mama: dımammm şimci doruuuuu sefereeee :ca92124f75f67cd09ab arkandan duacınız :18jv5:

Asi
06.12.10, 09:27 PM

Buyursun Herkes..Afiyet Olsun

aytim
06.12.10, 10:31 PM
Asi çok teşekkürlerşu an yemek yiyorum gecenin ilerleyen saatlerinde hiç kaçırmıycam bu fırsatı :) Net bağlantım gitti şükür şimdi geldi.Bişeyler atıştırıp geliyorum arkadaşlar

MaVi
06.12.10, 11:24 PM
Burda sessizlik hakim arkadaşlar sesiniz gelmiyor ben tekmi kaldım şimdi burda korkarım ama ben :icon_redface:

Nerissa
07.12.10, 12:09 AM
korkma ben geldim tabi isterseniz neler oluyo burda çok merak iyi deil ama

Kingdom
07.12.10, 12:23 AM
korkma ben geldim tabi isterseniz neler oluyo burda çok merak iyi deil ama

Hoşgeldiniz :DSefalar getirdiniz efendim :D

aytim
07.12.10, 12:38 AM
Hoşgeldiniz :DSefalar getirdiniz efendim :D

Cadı ) senin ekürün nerde bakalım :D Sabah okul yokmu? Yatmamışsın bakıyorum :viannen_70:

Kingdom
07.12.10, 12:52 AM
Cadı ) senin ekürün nerde bakalım :D Sabah okul yokmu? Yatmamışsın bakıyorum :viannen_70:

Benim delim yattı Aytim abla.Bende yatar.Hayırlı geceler :) :viannen_70::viannen_70::halay::mf_tongue::262va9: :heart:cadi
Kusura bakma aytim abla :) Benim duygular biraz karışık bugun :) ama iyi anlamda kötü anlamda değil.Hele aşk flashların yıktı beni bugun :) İçim bi tuhaf oldu.Hadi ben yatıyorum abla yarın yolum uzun.Amma konuştum hee :D

aytim
07.12.10, 12:55 AM
Benim delim yattı Aytim abla.Bende yatar.Hayırlı geceler :) :viannen_70::viannen_70::halay::mf_tongue::262va9: :heart:cadi
Kusura bakma aytim abla :) Benim duygular biraz karışık bugun :) ama iyi anlamda kötü anlamda değil.Hele aşk flashların yıktı beni bugun :) İçim bi tuhaf oldu.Hadi ben yatıyorum abla yarın yolum uzun.Amma konuştum hee :D

Canım benim geç gördüm mesajını öptüm bebeğim tatlı rüyalar melekler sizlerle olsun.Allah zihin açıklığı versin.Konulara dalmışım kusura bakma oldumu arım balım peteğim :)) Tek başıma sabahlarım artık burda kendi kendime çay sigara ısmarlarım :(

Kingdom
07.12.10, 01:00 AM
Canım benim geç gördüm mesajını öptüm bebeğim tatlı rüyalar melekler sizlerle olsun.Allah zihin açıklığı versin.Konulara dalmışım kusura bakma oldumu arım balım peteğim :)) Tek başıma sabahlarım artık burda kendi kendime çay sigara ısmarlarım :(

Oy ooyyy kıyamam :) Okul olmasa dururum ama sabah 6da kalkmam lazım :)
Tatlı rüyalar aytim abla

Gözyaşım şarap olsa
Gençliğim harap olsa
Her günüm azab olsa
Yine seni seveceğim..

Arım,balım,peteğim
Gülüm,dalım,çiçeğim
Bilsem ki öleceğim
Yine seni seveceğim..

Kalmasa tek umudum
Erisem yudum yudum
Yine seni seveceğim..

Puhahaha :m08::m08::happy2005::happy2005:Ahaha ayni ben :)

aytim
07.12.10, 01:08 AM
Bak ya hala uyumaya gitmemiş bizim kör aşık :) Okul bitince sabahlarız canım çok günler var önümüzde hadi bakalım kızacam ama uykuyaaa koşşşşş :D öptüm seni cadımm :viannen_70:

aytim
08.12.10, 11:10 PM
Acilen sigara çayımı içip aranıza geliyorum arkadaşlar.Bahçe ,ev,balkon koşuşturmacası yordu beni :)

Serserim_Benim
08.12.10, 11:37 PM
Merhaba arkadaşlar benide bu mutlu ailenize kabul ederseniz sevinirim

Nicotin
08.12.10, 11:45 PM
uzun zamandır sitenize ugramadım malum toprakhan abi dersler yoğun.görüşmeyeli siteye çay ocağıda açmışsın artık fırsat buldukça çayını içmeye gelirim

aytim
08.12.10, 11:56 PM
Merhaba arkadaşlar benide bu mutlu ailenize kabul ederseniz sevinirim

Bir düşüneyim bakalım kabul edelimmi etmeyelimmi ? Biz bir aileysek elbetteki kabul ederiz.Ailemizin günden güne genişlediğini görmek çok güzel.Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz eliniz niye boşgeldiniz demeyeceğim bu ilk gelişiniz sanırım buraya bir dahaki sefer dolu dolu gelmeniz dileğimle:D

Nicotin sizde hoşgeldiniz kardeşim bu sözüm sizede bir dahakine boş gelmeyiniz.Sigaranızıda alınız yanınıza burda moda oldu son günlerde başkasından geçinmek haberiniz ola :)

Hüzün Çiçeği
09.12.10, 12:18 AM
önce bir güzel okudum burayı sonra hazırlıklı geldim tahmin ederim hepinize yeter.geceniz hayırlı olsun afiyet olsun

aytim
09.12.10, 12:27 AM
Çok düşüncelisiniz.Karşımda ye beni diyorlar bu saatlerde hep karnım acıkıyor nedense.yemeye kalksam kimseye kalmayacak.En iyisi yemeğimi yeyip öyle geleyim buraya :) Ellerinize sağlık.Angel ve Kingdom görmesin bunları hiç biri kalmaz bize :) Elinizi pardon kaşıklarınızı kapıp gelin arkadaşlar :happy0192:

Hüzün Çiçeği
09.12.10, 12:33 AM
canları saolsun hazır puding zaten 5 dakkacıkta oluyor biraz daha yaptım yetmezse :) gelll gellll pudinge gell :D tuh ya acayip canım çekti puding varda süt kaldımı evde :)

Kingdom
09.12.10, 01:13 AM
Ellerinize sağlık hüzün çiçeği

Aytim abla bizden sana kalır mı dimi ama :D

Hüzün Çiçeği
09.12.10, 01:25 AM
bunlardamı yetmedi yoksa :) afiyet olsun.yetmediyse bileyim oooo çok işimiz var desenize tüm gün uğraşsam buraya tatlı pasta yetiştiremem :D

Kingdom
09.12.10, 01:28 AM
bunlardamı yetmedi yoksa :) afiyet olsun.yetmediyse bileyim oooo çok işimiz var desenize tüm gün uğraşsam buraya tatlı pasta yetiştiremem :D

:halay::halay::halay: Hani bizim çaylarımız :D

Hüzün Çiçeği
09.12.10, 01:34 AM
yok yani daha neler :( çok yoruldum mutfak bulaşık doldu çaylarıda başkası yapsın bi zahmet :D mutfak görevlisi sandınız beni galiba

Kingdom
09.12.10, 01:40 AM
yok yani daha neler :( çok yoruldum mutfak bulaşık doldu çaylarıda başkası yapsın bi zahmet :D mutfak görevlisi sandınız beni galiba

Şaka şaka Sayın Hüzün çiçeği alınmayın hemen :) Ben aytim adminime dedim

Azrail
09.12.10, 01:43 AM

Bugunkü çaylarınızda benden olsun :) Ama biraz fazla oldu :) Taşıyamıyorum bi zahmet herkes alsın çayını :D

Kingdom
09.12.10, 01:54 AM
Ben kendiminkini kaptım Azrail :) Teşekkürler eline sağlık.

aytim
09.12.10, 02:00 AM
Canım benim 3 bardak beni anca keser.Biraz daha demli olsaydı daha iyi olurdu.Yüzsüzlük gibi oldu ama.Çayı kapıp balkona kaçayım hemen :)))

CasuS
09.12.10, 11:56 AM
Tünaydın arkadaşlar benden herkese çay şakire yok :D:D

Asi
09.12.10, 03:21 PM

Buyursun herkes..Afiyet şeker olsun...Vitamin toplama zamanııııı

aytim
09.12.10, 03:29 PM
Tamda vaktinde yetiştiniz Asi.Hem bir yemek yiyeyim hem de markete uğrayayım diye düşünürken beni yemek derdinden kurtardınız.Bana yeter bu vitamin deposu :) Kavunlu olanı tercih edeyim:D Ellerinize sağlık soğuk değildir umarım malum bademcikler :))

Asi
09.12.10, 03:39 PM
Aman aman dikkat ediniz lütfen..Malum havalar şaşırtmakta..Vitaminleri bol bol depolayınız lütfen..Özellikle bu tür havalar bir çok hastalığın habercisi.Yapmamız gereken güneşe aldanıpta çok ince korunmasız giyinemek..Dikkat edelim hepimiz..

aytim
09.12.10, 05:02 PM
Biz bu sigarayı içmeye devam edersek o vitaminlerin ne gibi değerleri kalır tartışılır :) Hele bir de benim gibi az içmeyenler için :D

Asi
09.12.10, 09:01 PM
Öhööö Öhööö biri fazla sigara içmekten mi bahsediyor acaba?Şey kem küm :D

Kingdom
09.12.10, 09:06 PM
Kimsecikler yok mu?

Aytim ablam :D nereye kayboldun

Orora
09.12.10, 09:11 PM
Kimsecikler yok mu?

Aytim ablam :D nereye kayboldun

Aytim abla yok ama ben ve Manolya var kingdom :) Yetmez mi :)

aytim
09.12.10, 09:12 PM
Canım benim buralardayım hoşgeldiniz.Konulara dalmışım yakında modacı olur çıkarım artık :)Sabah erken kalktım öyle bir uyku bastırdıki zor duruyorum vallahi

Manolya
09.12.10, 09:16 PM
Canım benim buralardayım hoşgeldiniz.Konulara dalmışım yakında modacı olur çıkarım artık :)Sabah erken kalktım öyle bir uyku bastırdıki zor duruyorum vallahi

Kolay gelsin aytim ablam :)

Angelım nerde?Kingdomım burda :) Aşkımla biz geldik :) İnsan arkadaşlarını yanlız bırakır mı hiç :D

Orora
09.12.10, 09:17 PM
Kolay gelsin aytim ablam :)

Angelım nerde?Kingdomım burda :) Aşkımla biz geldik :) İnsan arkadaşlarını yanlız bırakır mı hiç :D

Aşkm birazdan gelir bizim deliler merak etme :)

aytim
09.12.10, 09:22 PM
ayyy ayyy ayyy kimleri gördüm sitemizin çifte kumruları :) Nerdesiniz siz bakimm küstüm konuşmıcam y.Bi gittiniz pir gittiniz.Tamam anladım okul sınavlar falan amainsan bir gelir nasılsın abla der gider.Neyse fazla üstünüze gitmeyeyim neşenizi bozmayayım.Herkes hoşgelmiş.Cismi bedenim sitede de ruhi bedenim uçmuş çocuklar.Ayakta uyuyorum.Durun bi sagara pöfürtüp kendime gelem.Reklamlardan sonra burdayım bir yere kaçmayın tamammı :D

Manolya
09.12.10, 09:22 PM
Aytim ablamla yetiniriz bizde :) O gençlere çok iyi ayak uyduran bir insan :)

Aytim abla çayı ocağa koydum birazdan servis yapıcam pastla ve poğaçalarımda geliyor.Siz yorulmuşsunuzdur

aytim
09.12.10, 09:25 PM
Aytim ablamla yetiniriz bizde :) O gençlere çok iyi ayak uyduran bir insan :)

Aytim abla çayı ocağa koydum birazdan servis yapıcam pastla ve poğaçalarımda geliyor.Siz yorulmuşsunuzdur

Orora elinden kaçırırsan bu marifetli kızı bi daha gözüme görünme ona göre:) Canım ya çok düşüncelisin sizin neşeniz beni uyandırmaya yeter başka şeye gerek yok sen zahmet etme :viannen_70: Anlatın bakalım sizde havadis birikmiştir,yalnız sırayla tek tek bilirim ne delisiniz başımda 2 tane var zaten :D

Manolya
09.12.10, 09:31 PM
Aytim ablam canımsınız.İlk başta çaylarınızı ikram ediyim öyle sohbet edelim :)

Afiyet olsun

Orora
09.12.10, 09:32 PM
Orora elinden kaçırırsan bu marifetli kızı bi daha gözüme görünme ona göre:) Canım ya çok düşüncelisin sizin neşeniz beni uyandırmaya yeter başka şeye gerek yok sen zahmet etme :viannen_70: Anlatın bakalım sizde havadis birikmiştir,yalnız sırayla tek tek bilirim ne delisiniz başımda 2 tane var zaten :D

Aytim abla hiç kaçırır mıyım ? O benim bitanem.Siz nasılsınız aytim ablam

Manolya
09.12.10, 09:33 PM
Aytim ablam bizde değişen bişey yok okul-ev ev-okul :) Bu tempoda devam.Biliyorum bize kızgınsınız biraz ama dersler çok yoğun o yüzden aktif olamadık

aytim
09.12.10, 09:38 PM
Ellerine sağlık manolyam harika görünüyorlar eminim tadıda öyledir:) Orora sadece merak ettim kardeşim insanın aklına kötü şeyler geliyor,hani tartışmadığınızı biliyorum ama olurya tartıştılar acaba ayrıldılarmı diye aklımdan geçmedi değil :(( Siz arada görünün bana bırakın foruma yazı mesaj yazmayı.Biz iyiyiz deyin yeterli tamamı kardeşim :)

Orora
09.12.10, 09:45 PM
Ellerine sağlık manolyam harika görünüyorlar eminim tadıda öyledir:) Orora sadece merak ettim kardeşim insanın aklına kötü şeyler geliyor,hani tartışmadığınızı biliyorum ama olurya tartıştılar acaba ayrıldılarmı diye aklımdan geçmedi değil :(( Siz arada görünün bana bırakın foruma yazı mesaj yazmayı.Biz iyiyiz deyin yeterli tamamı kardeşim :)

Evet ablam biliyorum giremedik siteye uzun zamandır kusura bakmayın.Elbet tartışmalar olur.Sevginin içinde tartışma olmazsa zaten o aşktan bişey beklememek lazım ablam :D

Manolya
09.12.10, 09:46 PM

Afiyet olsun canım ablam :)

Bundan sonra daha dikkatli oluruz ablacım.Sana haber veririz :) Sen nasılsın ablam görüşmeyeli :D

aytim
09.12.10, 09:49 PM
Hep bildik aynı ablanız :) Hep burdayım,kedilerimleyim,arasıra çocuklarımın sorunları falan filan,işte ömür dolduruyoruz çocuklar.Sağlığım fena değil inişli çıkışlı durumlara göre değişebiliyor :D

Orora
09.12.10, 10:00 PM
Hep bildik aynı ablanız :) Hep burdayım,kedilerimleyim,arasıra çocuklarımın sorunları falan filan,işte ömür dolduruyoruz çocuklar.Sağlığım fena değil inişli çıkışlı durumlara göre değişebiliyor :D

Kim sorunsuz değil ki ablacım her insanın sorunları var.Aman sağlığınıza dikkat edin.Manolyanın sunumu var o çıktı ben sitedeyim.Sizede çok selam söylememi söyledi ablam

Angel
09.12.10, 10:03 PM
Ben geldim ben geldim :) amanda kimler burdaymış :)

Ororam Manolyam nasılsınız sizi çok özledim :) Bende siteye giremiyorum final haftasına giriyoruz.Umarım gitmemişsinizdir :)

Orora
09.12.10, 10:04 PM
Ben geldim ben geldim :) amanda kimler burdaymış :)

Ororam Manolyam nasılsınız sizi çok özledim :) Bende siteye giremiyorum final haftasına giriyoruz.Umarım gitmemişsinizdir :)

Bizde seni çok özledik Angelım :) Ben burdayımda manolyam çıktı sunumları varmış.Nasılsın canım :)

Angel
09.12.10, 10:06 PM
Bizde seni çok özledik Angelım :) Ben burdayımda manolyam çıktı sunumları varmış.Nasılsın canım :)

:halay: :) Puff yine yakalayamadım şu cimcimeyi :) İyi olsunda sorun değil.Ben iyiyim canım sizi sormalı :)

Bu arada sizin finaller ne zaman :D

Orora
09.12.10, 10:10 PM
:halay: :) Puff yine yakalayamadım şu cimcimeyi :) İyi olsunda sorun değil.Ben iyiyim canım sizi sormalı :)

Bu arada sizin finaller ne zaman :D

Bizim finaller aralığın sonunda sanırım seninde öyle :) Şimdiden çalış sonra zorlanma angel :D

Angel
09.12.10, 10:21 PM
Bizim finaller aralığın sonunda sanırım seninde öyle :) Şimdiden çalış sonra zorlanma angel :D

Evet canım aralığın sonunda.Bak çok akıllı bir öğrenciyim hemen dediğini uygulamaya gidiyorum :) Canım ben çıkıyorum çalışmam lazım :) Tatil zamanlarında bol bol takılırız.Kendine iyi bak :D

Orora
09.12.10, 10:22 PM
Evet canım aralığın sonunda.Bak çok akıllı bir öğrenciyim hemen dediğini uygulamaya gidiyorum :) Canım ben çıkıyorum çalışmam lazım :) Tatil zamanlarında bol bol takılırız.Kendine iyi bak :D

:27649g0457oo::27649g0457oo: Aferin bizim Angelımıza :) Git bakalım bende birazdan çıkıcam.Sende kendine iyi bak canım ama tatil zamanında takılalım site bayağı eğlenceli.Enişteme selamlar efendim.

aytim
09.12.10, 10:23 PM
as kardeşim sizde iletin lütfen.Bu arada sitede fazla takılmayın yarın okul ona göre:(( azcık dedikodu yapın sonra doğru uykuyaa :) çokmu kızdım ne :)))

Angel
09.12.10, 10:24 PM
:27649g0457oo::27649g0457oo: Aferin bizim Angelımıza :) Git bakalım bende birazdan çıkıcam.Sende kendine iyi bak canım ama tatil zamanında takılalım site bayağı eğlenceli.Enişteme selamlar efendim.

Tamam canım iletirim.Sende manolyama selam söyle.Görüşürüz

Kingdom
09.12.10, 10:30 PM
Kulaklarım çınlıyordu az önce :) Bende diyorum neden :) Bizim kaçaklar gelmişte benim haberim yokmuş.Hoşgeldiniz ororam ve Manolyam

Orora
09.12.10, 10:31 PM
Kulaklarım çınlıyordu az önce :) Bende diyorum neden :) Bizim kaçaklar gelmişte benim haberim yokmuş.Hoşgeldiniz ororam ve Manolyam

:27659f0609vy: Hoşbulduk efendim :) Manolya sen gelene kadar kaçtı :)

Kingdom
09.12.10, 10:32 PM
:27659f0609vy: Hoşbulduk efendim :) Manolya sen gelene kadar kaçtı :)

Nasılsınız bakalım :) Kaçar tabii biz boşuna mı kaçak koyduk isimleriniz :)

aytim
09.12.10, 10:34 PM
Siz hala burdamısınız uykuyaaaaaaaaaaa :sopa5hj9: Bak geliyo oklava

Kingdom
09.12.10, 10:40 PM

Aytim abla ne uykusu biz ilkokul çocuğu muyuz :(

Orora
09.12.10, 10:41 PM

Abla daha saat 23.00 bile değil :( Ne uykusu :( Ha istemiyorsan söyle gidelim :(

aytim
09.12.10, 10:44 PM
Abla daha saat 23.00 bile değil :( Ne uykusu :( Ha istemiyorsan söyle gidelim :(

Yaa off ne desem yanlış anlaşılıyo tama okul çocuğu değilsiniz kocaman şımarık delilersiniz kardeşim.Bildiğiniz gibi yapın ben bir pöfürdeteyim kendime geleyim

Orora
09.12.10, 10:45 PM
Yaa off ne desem yanlış anlaşılıyo tama okul çocuğu değilsiniz kocaman şımarık delilersiniz kardeşim.Bildiğiniz gibi yapın ben bir pöfürdeteyim kendime geleyim

Sağlığına da dikkat et ablam :) Bugun asimiyiz ne :D

Kingdom
09.12.10, 10:45 PM
Sağlığına da dikkat et ablam :) Bugun asimiyiz ne :D

Orora gelbiz kaçalım birazda dayak geliyor :)

Orora
09.12.10, 10:46 PM
Orora gelbiz kaçalım birazda dayak geliyor :)

Yok be ablam bize kıyamaz :) Onun canı bişeye sıkkın belli :D

Kingdom
09.12.10, 10:47 PM
Aytim ablammmm iyi misin :) Bir sorun varsa dinlemeye hazırız :) Özeldende yazabilirsin :D

Orora
09.12.10, 10:48 PM
Aytim ablammmm iyi misin :) Bir sorun varsa dinlemeye hazırız :) Özeldende yazabilirsin :D

Bizden de iyi psikolog olur he :) Daha önce düşünmüştüm ama vazgeçtim :) Ama bu işte başarılıyım :) Angel bilir :D

Kingdom
09.12.10, 10:48 PM
Bizden de iyi psikolog olur he :) Daha önce düşünmüştüm ama vazgeçtim :) Ama bu işte başarılıyım :) Angel bilir :D

Gel bölümümüzü değiştirelim Orora :) Ama yok be :) benim kendime hayrım yok :D

Orora
09.12.10, 11:03 PM
Aytim abla ortadan kayboldu :)

Kingdom aytim abla angel ben çıkıyorum.Kendinize iyi bakın.ALLAHa emanet olun

aytim
09.12.10, 11:16 PM
Yok yokkk ablan çok uykusuz sadece,sabahlıyordum ya bugün gündüz uyumadım ki akşam erken yatarım diye sözde :)

Kingdom
09.12.10, 11:25 PM
Yok yokkk ablan çok uykusuz sadece,sabahlıyordum ya bugün gündüz uyumadım ki akşam erken yatarım diye sözde :)

Yerinizde olsam aytim ablam 12 dedim mi yatarım :D

aytim
09.12.10, 11:29 PM
Yerinizde olsam aytim ablam 12 dedim mi yatarım :D

Sanırım öyle yapacağım modum karnımda acıktı ama gözümde yok :) Orora iyi geceler kardeşim bizi ihmal etmeyin olurmu

birdost
11.12.10, 05:36 PM
nasıl çayocağında durumlar muhabbet yerindemi :)) :DDD :D

aytim
11.12.10, 08:23 PM
nasıl çayocağında durumlar muhabbet yerindemi :)) :DDD :D

Muhabbet yerinde de nerde çaylar börek çörek pastalar:) İnsan eli boş gelirmi ?

Serserim_Benim
11.12.10, 11:46 PM
Geceniz aydın olsun.Elim boş gelmedim,sizlere adını pek duyduğunuzu sanmadığım bir tatlıyla geleceğim.Ama önce siteye tatlılar bölümüne yazayım.İnşallah beğenirsiniz,mükemmel yaptığım tek tatlıdır :)

Rebel Angels
18.12.10, 01:10 PM
Selam herkese arkadaşlar.Artık buraya elim boş gelmeyeceğini gide gele öğrendim:)Aperatif bir şey hazırladım afiyet olsun.Hatfasonunuz mutlu olsun D

Sweet Witch
18.12.10, 04:56 PM
sağol canısı ya bu saattede iyi gider çok teşekkürler.sanada iyi haftasonları canımcım

birdost
20.12.10, 04:47 PM
bi süredir yok tum özür dilerim dersler falan sınavlar

Resimler upload sitelerinden alınıp sitemizde paylaşılacak [imageshack.us gibi]

aytim
20.12.10, 05:16 PM
Hımmm şimdi bu kekle kendini affettireceğini sanıyorsun öylemi:) Bir düşünelim falan :D Tamam dersler deyince akan sular durur ::) Ama bir şartla hani yanında çay :ca92124f75f67cd09ab

Bir uyarı daha lütfen kurallara uyunuz.Sitemize aldığınız resimleri upload sitelerinden alıp öyle sitemizde paylaşınız [imageshack.us gibi]

birdost
20.12.10, 05:35 PM
[qute aytim/]Alıntı:
birdost adlı üyeden alıntı Mesajı göster
nasıl çayocağında durumlar muhabbet yerindemi :)) DD
Muhabbet yerinde de nerde çaylar börek çörek pastalar:) İnsan eli boş gelirmi ?
[qute]
inşallah herkeze yeter sufle :))) xxxD bu sefer elim boş gelmedim :)) xxD

peki öle yaparım mesajları birleştiri verin yukarıdakı ile şimdikini düzenleme seçeneği yokta olsa yapardım

Çikolatanın yanında kahve çeşitleride iyi gider dedim buyrun kahveler

wadylowe
20.12.10, 06:41 PM
Şu köpüklü kahveyi ben alayım zira kafayı sıyıracağım :) Resimlerin altındaki yazı da neyin nesi arkadaşım :D Muhabbetler sendedir artık malum siteden başımızı kaldırdığımız yok :)

basa_belacocuk
20.12.10, 06:42 PM
cs oyununda geldim helal size benim için çok güzel yemekler pastalar cukalatalr off off börekler hazırlamışısnız ne kadar minnattarım anlatamam sizlere elim boş geldim çünkü paylaşmayı sevmiyorum hepsini ben yiyecem:D yanına bir de kola alayım bunların hadin bakalım:D

birdost
21.12.10, 05:28 PM
Şu köpüklü kahveyi ben alayım zira kafayı sıyıracağım :) Resimlerin altındaki yazı da neyin nesi arkadaşım :D Muhabbetler sendedir artık malum siteden başımızı kaldırdığımız yok :)

o benim imageshackdeki hesabım :) :D

Hüzün Çiçeği
26.12.10, 09:06 PM
İyi akşamlar hepinize arkadaşlar çok yorgun geldim alışverişteydim elim boş geldi mümkünse ikramlar sizden olsun :)

Lolipop
28.12.10, 02:43 AM
hopppppp ben geldimmmmm geceniz hayırlı olsun.bu akşam çayocağında ne varsa çıkartın açlıktan bayılacam yoksaa :D

Lolipop
28.12.10, 09:15 PM
yine ben geldim kimse çay falan içmiyomu ya hep benmi uğruyorum :) bu sefer boş gelmedim üst kat komşusu profiterol getirdi.sizsiz boğazımdan geçmedi inanın :D

Rebel Angels
28.12.10, 11:28 PM
offff profitole bak kimse gelmemiş ben hepsini bitiririm tek başıma merak etmeyin :) Bu arada sitenin yılbaşı temasına bayıldım çok güzel olmuş.e-Ellerinize sağlık.

DenqeSiz
29.12.10, 11:13 AM
S.a agalar bel geldim:)
Okey e 4. aranıyorsa ola bilirim :)

Herkeze benden cay...

Sweet Witch
29.12.10, 12:17 PM
çayı alayım sen okeye 4.olmaya devam et arkadaşım benim vaktim kalmadı az sitede takılıp hemen dışarı çıkmam lazım:)

Lolipop
16.01.11, 04:52 AM
öffffff canım sıkıldı yafff bu saatte hayatta olan varmı az dedikodu yapcak çaylar nescafelerde hazır bir ses verin yeter ya :D

Fosforlu
24.02.11, 09:41 AM
ben burdayım canım :) sen nerdesin konuşcak o kadar çok şey varki :D bir ses vermen yeter :))

Rebel Angels
03.07.11, 11:24 PM
bende burdayım muhabbetiniz bol keyifler çakır olsun arkadaşlar :) sizde burdamısınız elim boş gelmedi,erimeden yetişin,2. dondurma benim el süreni yakarım :D

Son Nefesim
04.07.11, 12:37 AM
Ben özellikle hep burdayım :D Özellikle dondurmaları gördükten sonra canım.Anlaştık 2. dondurma senin diğerleri benim olsun,nasıl olsa kimse görmemiş :27659f0609vy:

Kaderimdin
06.07.11, 11:26 PM
ahhh canım yaaa kaçırdım dondurmaları desene :(((( ne yani kaynanam (olmayan kayınvalidem) beni sevmiyormu :) bende kendilerini sevmem olur biter kısaca :D

KinGForeveR
06.07.11, 11:53 PM
Dayı Yolla Bana 1 Tane Demli Çay . 2 Şekerli Olsun :))

Lolipop
06.07.11, 11:57 PM
Dayı Yolla Bana 1 Tane Demli Çay . 2 Şekerli Olsun :))

hadi ordan :) misafirliğe eli boş gelinirmi çok ayıp :D çay ne ki lafı bilenem olmaz,şöyle prenseslere layık bir masa görelim önce de ne çaylar demleriz sana arkadaşım :23515hopps46ma:

PieSaR
12.08.11, 10:22 PM
ARkadaşlar Merhaba Vay burası Klimalı Galiba :D

Lolipop
02.09.11, 03:06 AM
ARkadaşlar Merhaba Vay burası Klimalı Galiba :D

Ne sandım akıllım yok yok sitemizde sen bid eçay ocağımızı görsen.Elin boş gelmesin ama tamamı.Dondurma süper olur bu saatte bu havada :halay:

Fosforlu
06.09.11, 11:53 PM
Forumda kaç kişi var bilemiyorum ama herkese yeter sanırım.Ama en çok La Estrella ya ayırdım.Canım benim benim için yoruldu birazcık.Afiyet olsun herkese arkadaşlar umarım tadını beğenirsiniz.Ben profiterol hastasıyımda :)

aytim
07.09.11, 12:16 AM
Ben burdayım canım,profiterol kelimesini duyarımda gelmezmiyim,ah birde yanında kaymaklı dondurma olacaktı,değmeyin keyfime derdim.Olsun düşünmen yeterli canım,elin boş gelmemişsin en azından :) Ben 2 tane yesem yeterli,diğerleri sizlerin olsun :whistle317jw:

HpCoder™
07.09.11, 02:08 AM
Sınava çalışıyorum :) Çay ocagı var dediler geldim :)

Sütlü kahveniz varsa içerim bu arada Öğrenci evinde Öğrenci yemeği var isteyen varmı

kemalkayhan
07.09.11, 02:15 AM
Forumda kaç kişi var bilemiyorum ama herkese yeter sanırım.Ama en çok La Estrella ya ayırdım.Canım benim benim için yoruldu birazcık.Afiyet olsun herkese arkadaşlar umarım tadını beğenirsiniz.Ben profiterol hastasıyımda :)

saol fosforlu arkadaş makarna yapmış makarnayla aram iyi degil senin yapmış oldugun profiterol daha hoş görüntüsü var malum arkadaş alınmasında ögrenci yemeklerini hiç sevmem:D:D

HpCoder™
07.09.11, 02:18 AM
saol fosforlu arkadaş makarna yapmış makarnayla aram iyi degil senin yapmış oldugun profiterol daha hoş görüntüsü var malum arkadaş alınmasında ögrenci yemeklerini hiç sevmem:D:D

3 Yıl Sonra senide görücez kardeş. Annenin yaptığı sevmediğin sebze yemeklerini yemek için ölüceksin :)
Degerini daha sonra anlıcaksın

La Estrella
08.09.11, 12:43 AM
Bu akşam size kahve yapam dedim :) Birde fallarınıza bakarım olmaz mı :)
Buyrun Kahveleriniz

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Kaderimdin
08.09.11, 12:47 AM
Bakın şimdi modum kendimi 3. kişi yerine koydum.3 Tane var biri benim :) Kimseyle paylaşamam,yorgunum,keyfim yok,kahvemi içer kuzu kuzuda falıma baktırırım :D Sahi bu arada hakkaten bir falıma baktırcam siz,bakmak isterseniz.Tepsi çok görsel çikolatadanmı başlasam :D

La Estrella
08.09.11, 12:52 AM
Bakın şimdi modum kendimi 3. kişi yerine koydum.3 Tane var biri benim :) Kimseyle paylaşamam,yorgunum,keyfim yok,kahvemi içer kuzu kuzuda falıma baktırırım :D Sahi bu arada hakkaten bir falıma baktırcam siz,bakmak isterseniz.Tepsi çok görsel çikolatadanmı başlasam :D

Buyrun afiyet olsun :) Tabii müsaitim siz bilgilerinizi paylaşın bende bakarım falınıza :)

aytim
08.09.11, 12:58 AM
Harikasın 2. cadım :))) Ablan boya badanadan çok yoruldu,hala da işler bitmedi :((( Şimdi şöyle bir [Only Registered Users Can See Links] mı yakayım,[Only Registered Users Can See Links] mi yudumlayayım.Offfff süper köpürtmüşsün hani sen işi biliyosun.Tabi bileceksin [Only Registered Users Can See Links] olmak kolay değil,akşama kadar kaç fincan kahve yapıyorsundur kimbilir :))

La Estrella
08.09.11, 01:32 AM
Harikasın 2. cadım :))) Ablan boya badanadan çok yoruldu,hala da işler bitmedi :((( Şimdi şöyle bir [Only Registered Users Can See Links] mı yakayım,[Only Registered Users Can See Links] mi yudumlayayım.Offfff süper köpürtmüşsün hani sen işi biliyosun.Tabi bileceksin [Only Registered Users Can See Links] olmak kolay değil,akşama kadar kaç fincan kahve yapıyorsundur kimbilir :))

Afiyet olsun ablama :) Ben genelde Tarot bakıyorum ablacım.Kahve falıyla aram pek yok :)

Orora
08.09.11, 02:29 AM
Hani bana kahve :) Aşk olsun La Estrella :) Alındım ama bak :)

aytim
08.09.11, 02:35 AM
Hani bana kahve :) Aşk olsun La Estrella :) Alındım ama bak :)

Canım ya o çok yoruldu bugün bizlere kahve hazırladı.Buyur bakalım [Only Registered Users Can See Links] soğutmadan iç :) Afiyetler olsun

Orora
08.09.11, 02:50 AM
Canım ya o çok yoruldu bugün bizlere kahve hazırladı.Buyur bakalım [Only Registered Users Can See Links] soğutmadan iç :) Afiyetler olsun

Çok ama çok teşekkür ederim Aytim Ablam sen birtanesin :) Lütfen alınmayınız değerli arkadaşlarım (onlar kendilerini çok iyi biliyor) Aytim ablam gecenin bu saatinde hiç üşenmede bana kahve yapmış.Artık falıma da bakarsın dimi aytim ablam :)

MaVi
08.09.11, 02:51 AM
Şamatayı kaçırmışım,neler olmuş burda neler :halay: Misafirler az önce gitti.Çay kahve ikramından fenalık geldi,tiryaki aile maşallah :) laf aramızda.Hepinize keyifli saatler arkadaşlar şöyle hemencecik bir bakınayım forumumuza

Orora
08.09.11, 02:53 AM
Şamatayı kaçırmışım,neler olmuş burda neler :halay: Misafirler az önce gitti.Çay kahve ikramından fenalık geldi,tiryaki aile maşallah :) laf aramızda.Hepinize keyifli saatler arkadaşlar şöyle hemencecik bir bakınayım forumumuza

Bende birileri eksik ama kim diyordum :D Hoşgeldin ablacım :) Seni görmek ne kadar güzel.Biraz kalda sohbet edelim :)

MaVi
08.09.11, 02:56 AM
Bende birileri eksik ama kim diyordum :D Hoşgeldin ablacım :) Seni görmek ne kadar güzel.Biraz kalda sohbet edelim :)

Edelim bakalım,kimsecikler yokmu bizden başka,yoksalar ona göre dedikodu yapalım sitede :D Manolya nerelerde sen onsuz takılmazdın buralara.bir sorun yoktur inşallah

Orora
08.09.11, 02:58 AM
Edelim bakalım,kimsecikler yokmu bizden başka,yoksalar ona göre dedikodu yapalım sitede :D Manolya nerelerde sen onsuz takılmazdın buralara.bir sorun yoktur inşallah

ALLAHa şükür bir sorunumuz yok ablacım :) Kendileri şuan ders seçimi yüzünden biraz krizde yarın gelir :) Beraber sohbet edersiniz olur mu? Bu arada sen nasılsın ablacım

aytim
08.09.11, 03:01 AM
ALLAHa şükür bir sorunumuz yok ablacım :) Kendileri şuan ders seçimi yüzünden biraz krizde yarın gelir :) Beraber sohbet edersiniz olur mu? Bu arada sen nasılsın ablacım

Sağol kardeşim ablan boya badana derken çok yoruldu.Temizlikleri beni bekliyor.Her yaz aynı şey çok sıkıldım ama yapacak bir şey yok

HpCoder™
08.09.11, 03:04 AM
Arkadaşlar Yüküm çok fazlalaştı Programlama Bölümü açıldı bugün oraya bissuru konular actım
Zaten Hile bolumunde Birkac projemi gelistirmeye calısıyorum.

Çok yoruldum Şöyle güzel bir tavşan kanı çayınız varsa içeyim

Orora
08.09.11, 03:04 AM
Sağol kardeşim ablan boya badana derken çok yoruldu.Temizlikleri beni bekliyor.Her yaz aynı şey çok sıkıldım ama yapacak bir şey yok

Yakın olsaaydık gelirdim ablam seve seve yapardım :)

Azrail
08.09.11, 03:09 AM
Arkadaşlar Yüküm çok fazlalaştı Programlama Bölümü açıldı bugün oraya bissuru konular actım
Zaten Hile bolumunde Birkac projemi gelistirmeye calısıyorum.

Çok yoruldum Şöyle güzel bir tavşan kanı çayınız varsa içeyim

Kolay gelsin arkadaşım.Afiyet olsun ([Only Registered Users Can See Links])

HpCoder™
08.09.11, 03:10 AM
Çok sağol modum iyi geldi Muhabbet Ediyorsanız Konusalım Aslında Haydipaylas.Net Diye bir
Xat sayfası acsam gelirmisiniz Sohbet ederiz

Azrail
08.09.11, 03:11 AM
Çok sağol modum iyi geldi Muhabbet Ediyorsanız Konusalım Aslında Haydipaylas.Net Diye bir

Nasıl yani anlamadım?Biraz açıklar mısınız?Zaten sohbet bölümümüz var

Orora
08.09.11, 03:12 AM

Buyrun sohbetmize sizde katılın ama bende anlamadım dediğinizi.Zaten sohbet bölümü var sitemizde

aytim
08.09.11, 03:13 AM

Öyle çayla falan olmaz.Ablanız yorgunda olsa kardeşlerine sürpriz yaptı.1 tepsi el açması börek,öyle pasta falan gitmez bu saatte :) yanınada tavşan kanı çay.İnşallah beğenirsiniz.HP Coder,AGAM admin,La Estrella,Mavi,Orora,Toprakhan,Azrail,başka hangi kardeşlerimiz var bilemiyorum,hepinize yeter,daha bir tepsi daha var.Afiyet olsun bakalım :) Biraz acıdır ama idare ediniz artık :D

HpCoder™
08.09.11, 03:17 AM
Keşke Poseidon kardeşim içinde yapsaydın Sınavı geçemediği için net yasagı geldi şuan evde morali bozuk :( :( bak düşününce üzüldüm işte insanın kankasının bu duruma düşmesini
ama ben herşeyi Zamanında Yaptım

Saat 4 ila 9 Arası benim ders calısma zamanım :D 9dan gece 5 e kadar net

Bu sekil olsa bile 5 saatlik ders calıstıgım icin geçtim ama bu interneti dersinden daha ön planda tuttu

Orora
08.09.11, 03:17 AM
Zehir olsa elinden yine yenir ablalcım.Teşekkür ederim.Bu arada dikkat et çayları döküceksin ablam :)

Azrail
08.09.11, 03:19 AM
Oyyy benim marifetli ablam.Gece gece börek yapmış.Ben acıyı severm ablacım :) Ellerine sağlık.Bu ne büyük marifet çayları doldurmuşsun eline :)

Orora
08.09.11, 03:20 AM
Keşke Poseidon kardeşim içinde yapsaydın Sınavı geçemediği için net yasagı geldi şuan evde morali bozuk :( :( bak düşününce üzüldüm işte insanın kankasının bu duruma düşmesini
ama ben herşeyi Zamanında Yaptım

Saat 4 ila 9 Arası benim ders calısma zamanım :D 9dan gece 5 e kadar net

Bu sekil olsa bile 5 saatlik ders calıstıgım icin geçtim ama bu interneti dersinden daha ön planda tuttu

Herşeyin bir zamanı var :) Eğer o zamanı düzgün bir şekilde kullanmazsan maesef sonuçları kötü olabiliyor HpCoder.Sizi tebrik ederim bu arada

Toprakhan
08.09.11, 03:23 AM
Bir çay ocagı açtım maalesef ilgilenemedim için bana kzııyorusnuz biliyorum arkadaşlar neden neden ilgilenmiyorusnuz der gibisin sorun bakalım neden :D::D İŞTE MALUM CEVAP resimde anlatıyor degerli ablalarım degerli kardeşlerim için baklava hazırlatıyordum ancak yetiştiebildim afiyet şeker olsun

MaVi
08.09.11, 03:25 AM

Abla tamam yoruldun sen otur dinlen.Çay ocağı kalabalıklaştı ben semaveri kaptım geldim,bardak tepsisinide:) Bir kenarda dursun yetişmeyebilir :D Kokuyu alan geliyor vallahi

Azrail
08.09.11, 03:28 AM
Bir çay ocagı açtım maalesef ilgilenemedim için bana kzııyorusnuz biliyorum arkadaşlar neden neden ilgilenmiyorusnuz der gibisin sorun bakalım neden :D::D İŞTE MALUM CEVAP resimde anlatıyor degerli ablalarım degerli kardeşlerim için baklava hazırlatıyordum ancak yetiştiebildim afiyet şeker olsun

Hey maşallah Sayın Toprakhan.Gece gece yedirip kiloları aldırcaksınız değil mi :D Çok teşekkür ederim Ellerinize sağlık

La Estrella
08.09.11, 03:30 AM
Off off şölen var desenize :) Gece gece canım çekti :) Ben sadece çay alıyım lütfn :) Çünkü diyetteyim :)

aytim
08.09.11, 03:31 AM
Ellerim titriyor yorgunluktan normal ellerimin titremesi :) yaşlılıkta cabası ben sizin gibi genç değilim artık.Toprakhan o üst tepsideki solda olan varya biliyorsun değilmi kardeşim bizim oralarda sarıburma diye geçer adı ve ben çok seviyorum o tatlıyı.Üzgünüm kimseyle paylaşamam eve alıyorum her gün bir porsiyon :))))

Mavim çok düşüncelisin canım çayını herkes kendi alır,börek yetmezse bir tepsi daha var çekinmeyin arkadaşlar :D

HpCoder™
08.09.11, 03:32 AM
Baklava Agır gelebilir . ama bu çok güzel buyrun isteyen varmı ?