PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başınızdan geçen doğa üstü olayları paylaşalım

Angel
13.06.10, 12:41 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Arkadaşlar başınızdan geçen doğa üstü olayları paylaşmak isterseniz buraya yazabilirsiniz..Ama lütfen hiç biri sallamasyon olmasın gerçekten başınızdan geçmiş olsun...Bazı insanları psişik güçleri var mesela bazılarına cinler musallat olmus bazıları farklı şeyler yaşamış bazılarının rüyaları gerçekleşmiştir bazılarıda ameliyattayken kendi bedenlerini görmüştür.Aramızda muhakkak başından böyle bir olay geçen insanlar vardır..Şunuda söylemeden edemicem eğer böyle üyelerimiz varsa ve buraya paylaşırlarsa diğer üyeler incitici yazılar yazarlarsa direk banlanıcaktır.veee üstüne basa basa diyorum kesinlikle sallamasyon istemiyorum...zaten sallayanların hemen belli oluyor yazdıkları...şimdiden teşekkürler

MaVi
03.07.10, 02:06 AM
Merhabalar modum.Umarım konuyu dğru yere yazıyorum.Benim başımdan geçen değil fakat şahit olduğum bir olayı buraya yazmak istiyorum.

Bir eylül ayı sonuna doğru arkadaşlar dediki bir kilise var Balat ta sende bir gün açıyor kapısını ve oraya gidenler ne dua ediyor iseler duaları kabul oluyordediler.Önce pek istekli değildim olurmu öyle şey dedim ama sonra düşündüm oraya dili dini ne olursa olsun her tarz insanı kabul ediyorlarmış.Bir gideyim dedim ve gittik.Bir de ne göreyim.Gözleri görmeyen,ve özürlü hastalarını almış gelmiş aileler.Neyse papazlar insanlar bağıra bağıra hep birlikte dua ediyorlar tabi herkes kendi dinince dua ediyor.Bizde dua ediyoruz ama bir gözümde etrafda insanlara bakıyorum kimileri acayip kaptırmış kendilerini,ter içinde kalmışlar,kimileri ağlıyor,kimileri sallanıyor.1ya da 2 saat sonra tam hatırlamıyorum 4 sıra önümde bir genç kız hiç unutmuyorumüzerinde sarı bir tişört kız birden bayıldı.Kimse yaklaşmadı yanına kız yattığı yerden zıplıyor.Rahip gördü yanına geldi duasını hiç kesmeden okumaya devam etti.30 dakika ya yakın rahip okudu ve kız yattığı yerden bedeni havaya zıplayıp tekrar yerde.30 dakika sonra kız ağlayarak uyandı.Tüm vücudu terden sırılsıklamdı.Ailesi kıza baktı kız ağlayarak görüyorum diye ağladı.Tüm insanların orda ağladığını gördüm ve hiç unutamadım bu olayı.Tabi bu her hasta ya da özürlü o gece hepsi iyileşecek manasında değilmiş.Sadece kendisini kaptırıp bayılana olan bir şeymiş.İşte arkadaşlar şaşkınlık içinde kaldık hepimiz.Sadece mucizeler filmlerde olur sanıyoruz ama gerçek hayatta da oluyormuş ve ben buna şahit oldum.

La Estrella
09.08.11, 01:36 AM
Merhabalar modum.Umarım konuyu dğru yere yazıyorum.Benim başımdan geçen değil fakat şahit olduğum bir olayı buraya yazmak istiyorum.

Bir eylül ayı sonuna doğru arkadaşlar dediki bir kilise var Balat ta sende bir gün açıyor kapısını ve oraya gidenler ne dua ediyor iseler duaları kabul oluyordediler.Önce pek istekli değildim olurmu öyle şey dedim ama sonra düşündüm oraya dili dini ne olursa olsun her tarz insanı kabul ediyorlarmış.Bir gideyim dedim ve gittik.Bir de ne göreyim.Gözleri görmeyen,ve özürlü hastalarını almış gelmiş aileler.Neyse papazlar insanlar bağıra bağıra hep birlikte dua ediyorlar tabi herkes kendi dinince dua ediyor.Bizde dua ediyoruz ama bir gözümde etrafda insanlara bakıyorum kimileri acayip kaptırmış kendilerini,ter içinde kalmışlar,kimileri ağlıyor,kimileri sallanıyor.1ya da 2 saat sonra tam hatırlamıyorum 4 sıra önümde bir genç kız hiç unutmuyorumüzerinde sarı bir tişört kız birden bayıldı.Kimse yaklaşmadı yanına kız yattığı yerden zıplıyor.Rahip gördü yanına geldi duasını hiç kesmeden okumaya devam etti.30 dakika ya yakın rahip okudu ve kız yattığı yerden bedeni havaya zıplayıp tekrar yerde.30 dakika sonra kız ağlayarak uyandı.Tüm vücudu terden sırılsıklamdı.Ailesi kıza baktı kız ağlayarak görüyorum diye ağladı.Tüm insanların orda ağladığını gördüm ve hiç unutamadım bu olayı.Tabi bu her hasta ya da özürlü o gece hepsi iyileşecek manasında değilmiş.Sadece kendisini kaptırıp bayılana olan bir şeymiş.İşte arkadaşlar şaşkınlık içinde kaldık hepimiz.Sadece mucizeler filmlerde olur sanıyoruz ama gerçek hayatta da oluyormuş ve ben buna şahit oldum.

O kiliseyi bende biliyorum dediklerinize inanmak imkansız gibi ama bende böyle bişeyler yaşadım sizlere daha sonra bunu aktaracağım bu arada bende o kiliseye gittim sadece şunu söylemek istiyorum orda düzelmek üzere olan hastalar kendilerinden geçiyor yani dediklerinize inanıyorum çünkü kendi gözlerimle bende böyle bir olay gördüm ama sizin olayınızla aynı değil.

Bu kilise senede 1 kez açılıyor dimi?

MaVi
09.08.11, 01:56 AM
O kiliseyi bende biliyorum dediklerinize inanmak imkansız gibi ama bende böyle bişeyler yaşadım sizlere daha sonra bunu aktaracağım bu arada bende o kiliseye gittim sadece şunu söylemek istiyorum orda düzelmek üzere olan hastalar kendilerinden geçiyor yani dediklerinize inanıyorum çünkü kendi gözlerimle bende böyle bir olay gördüm ama sizin olayınızla aynı değil.

Bu kilise senede 1 kez açılıyor dimi?

Evet sevgili modum senede 1 kez kapılarını açıyor ve her dinden insan rahatlıkla girebiliyor.Yanılmıyorsam Eylül ayı olması lazım ama tam tarh hatırlamıyorum

Mavi . Ruh
05.05.12, 10:23 PM
Aslında benimde başımdan garip bir olay geçti ne kadar garip olursa olsun paylaşacağım...

Eski oturduğumuz evde yaşlı bir kadın kendini asmış ve ölmüş...

Bizde o evde oturuyorduk...

Daha sonra arkadaşlarla dabbe filmini izlemeye geldik...

İzlerken konuyu ölen kadına açtım..

Bir anda sigortalar attı ben önce korktum sonra bişey olmamış gibi ışıkları açtım sonrada içerden bir ışık gördüm

Arkadaşlarımla bakmaya gittiğimizde yerde kan izleri vardı

polisi aradaık bunların ketçap olduğunu söyledi bize kızdı tabii

Boş yere aradığımızı sandı...

Sonra arkadaşlarla uyumaya giderken pencereden el uzandı bana dokundu o an altıma ettim...

Sonrada taşındık

O evden hala korkuyorum

Not = O el uzandığında biz 15.Katta oturuyorduk yani imkansız bir elin dokunması o yüzden hayalet ler ve cinlere inanırım...

2.Not = bunların hiçbiri yalan değil...Bence dalga geçmeyin...Ben geçtim ve korkudan ölüyordum :D:D:D