PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Game XP Pro 1.6.1.20

AGAM
11.09.08, 10:07 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Game XP kısaca bilgisayarınızı oyunlara optimize etmek için geliştirilmiş bir programdır.

- Sisteminizi optimize ederek sistemi oyunlarda maximum performans almanızı sağlıyacak en etkili yolu bulmanıza yardımcı olur.

- Oyunları hızlı oynamınızı ve ortalama performansa çabucak ulaşmanızı sağlar.

- 3D ekran kartlarını oyunlar için maximum düzeye getirir.

- Oyunları çalıştırırken yapılan ayarlar , oyun kapatıldıktan sonra eski haline (konumlarına) getiriliyor

- Yükleme veya herhangi bir modifiye gerektirmez..

- Eğer Game XP sistemi bilgisayarınızın yavaş olduğunu analiz ettiyse '' Go to Warp Speed '' button'una basmanız yetecektir.

- Herhangi bir DLL dosyası veya bunun gibi dosyalar gerektirmez.Sadece tek bir EXE dosyası mevcuttur.

- Kullanımı gayet kolaydır.

Download ([Only Registered Users Can See Links])

Synchron
11.09.08, 11:11 AM
indirip bi bakıcam işime yarayabilir, teşekkürler paylaşım için...

Synchron
11.09.08, 02:41 PM
yorumumu değiştiriyorum, bilmiyorum bu programla alakası varmı ama go warp yaptıktan sonra bilgisayarınızın kapanıp tekrar açılması lazım dedi, yaptım ve açtığımde internet explorer, mozilla firefox, MSN ve 1 online oyun çalışmıyodu, sadece cs 1.6 la knight online çalışıyodu internet kullanan olarak :D o yüzden kimseye tavsiye etmiyorum tam olarak bundan olduda demiyorum tabi, sistem geri yüklemeyle düzelttim bilgisayarı... yorumum budur...

aslanderli
20.09.10, 11:53 AM
tam aradıgım program agam kardes bende nfs carbon yüklü her 10 dakkada bir oyun yavaslıyor bu programla düzelirmi sence nivedia ceforge 7300 7200 gs 512 ekran kartım 1gb ram var

aslanderli
20.09.10, 11:53 AM
birde link ölü bakıversen