Orijinalini görmek için tıklayınız : Yolun Sonunda
sganarella
04.05.10, 08:37 PM
YOLUN SONUNDA
Bir gün çekip gideceğim bu dünyadan
Arkamda bir yığın anı bırakacağım
Yanımda tek götüreceğim sen olacaksın
Ahrete kadar benle ol diye….
Ama inan gözüm açık gitmeyecek
Çünkü yaşarken güzel olan her şeyi senle tatdım
Senle ağladım senle güldüm
Aşkı senden öğrendim
Sevilmenin en anlamlısını sende gördüm
Bir kadına güvenmeyi
Bir kadını sevmeyi
Gözlerdeki anlamı
Gözlerdeki sıcaklığı
Sende tadtım sende gördüm
Paylaşmayı
Bir tabağa kaşık atmanın tadını
Kıymet bilmeyi değer vermeyi
Tavla oynarken gözlerinde ki hırsı mutluluğu
Sende gördüm canım karıcığım…
Seni sevmek paha biçilmez cevher gibi
Seni sevmek bembeyaz bir gül gibi
Seni sevmek umman gibi uçsuz bucaksız sonsuz
Yani aşkım
Bir gün gideceğim bu dünyadan
Ama benim gönlüm ruhum huzur dolu olacak
Çünkü seni tanıdım seni çok sevdim…
Niko ( 4 mayıs 2010 )
02.22
Alkışlanacak sözler ve dilekler...Yüreğinize sağlık, kutluyorum.Yürek sesiniz hiç susmasın.
Şiirin altında Niko yazıyor :) Niko nicki sizemi aitttir.
Toprakhan
04.05.10, 09:42 PM
Duygular çağlayan olup dizelere düşmüş, sanki benim duygularım kaleminizde ses bulmuş kutlarım şair dost, çok özeldi acıtsada yürek şiiriniz doyumsuzdu, kaleminiz hiç susmasın ...
Hizli ve Öfkeli
04.05.10, 09:58 PM
Emeğine sağlık arkadaşım teşekkürler paylaşım için..
wadylowe
04.05.10, 09:58 PM
Onu her gördüğümde, ulaşmak için bir parçamı daha feda edebileceğim;Onsuzluğun gün batımları bu yaşadığım. Etraftaki her şeye anlam yüklemenin ve biten her günün onu bana hatırlatmasının buruk hüznünü yaşıyorum ben şimdilerde.Allah sizinle olsun.Herşeyiyle iyiki varsın hayatımdayı özetleyen şahane bir şiir okudum üstadım kaleminizden.
PaDiSaH
05.05.10, 04:34 AM
Güzel şiir teşekkürler paylaşım için emeğinize sağlık
sganarella
05.05.10, 12:49 PM
sayın adminim benim gerçek adım niko ama sitenizde niko nick taşıyan bir arkadaş olmasından dolayı sganarella nickini kullanıyorum, yazmış olduğum şiirler canım eşime ait sitenize dikkat ederseniz her zaman giremiyorum genelllikle yurt dışında oluyorum ama fırsat buldukça ve yeni bir şeyler ürettikçe sitenize girip paylaşıyor ve çalışmalarınızı zevkle takip ediyorum iyi çalışmalar esen kalın...
Kaderimdin
06.05.10, 06:08 AM
Tebrik ederim bu kadar olur ancak sevginin mükemmeliği çokça beğendim yüreğinize sağlık sevginiz tükenmesin gönlünüzde güneşler açsın aşkınız büyük sevdanız yüce olsun.
Merhabalar Bu Güzel Anlamli şiirinizi Ayakta Alkişliyorum Değerli Kaleminiz Varolsun Sevgi Ve Saygilarimi Biraktim Sayfaniza :tesekkur:
Citlenbik
19.05.10, 06:15 AM
çok güzel yazmışsınız.. Emeğinize sağlık
Hasretimsin
10.08.10, 03:58 PM
Sganarella eminim bu bıraktığınız büyük aşka sahip çıkacaktır,,Bu kadar büyük bir aşkla seviliyorsa,, çıkmalı..
Yüreğiniz her daim aşk ile çarpsın temennimle.
cazibeli
31.07.11, 12:19 AM
Bir gün çekip gideceğim bu dünyadan
Arkamda bir yığın anı bırakacağım
Yanımda tek götüreceğim sen olacaksın
Ahrete kadar benle ol diye….
Bunları diyebilmek,ne güzel, sevdiğin insana.Duygu yüklü şiirlerinizin devamını bekleriz.Özellikle sevgilerin unutulduğu,insanların kullanıldığı dünyada şiirler de bu güzel ve anlamlı sözleri duymaya ihtiyacımız çokken.Kaleminiz susmasın.Sevgiler:tesekkur:
Allah böylesi aşkları bizlerede nasip eder umarım.Ne güzel bir erkeğin kadınına bu kadar anlamlı bir şiir yazması.Kadın haketmiş demekki kıskanmamak lazım.Şair mutluluğunuz ebediyete kadar uzun olsun,bırakın bu dünyadan çekip gitmeyi böylesi bir sevgi ve sevgili insanın ömrünü uzun kılar.Bilim adamlarının araştırmalarından okuduğum kadarıyla tabiki.Hep sevgiyle kalın
şair cemil
26.09.11, 11:54 PM
Aşklar bazen olurki bir selin geride bıraktığı enkaz gibi yakar yıkar enkaz bırakır yürekte yangı varsa mısralara konu olur dökülür dillerden hiç düşünmeden kalpten akan feryatlar emeğine sağlık zevkle okudum devamını bekleriz.
Sensiz Asla
19.12.11, 10:04 PM
Ben ölümsüz sevgilere çok saygı duyarım.. çok çok güzeldi saygılar
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.