PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtiraf ediyorumm

Angel
27.03.10, 10:53 PM
İtiraf ediyorummmm canımdan birini çok özledimm hemde deliler gibi keşke bana kucak açsaaaaa :( çok özledim..O ne olursa olsun benim canımm :( Lütfen affetsinnn beni !!! :ico55743::ico55743::ico55743::ico55743:

Hizli ve Öfkeli
27.03.10, 11:05 PM
İtiraf ediyorummmm canımdan birini çok özledimm hemde deliler gibi keşke bana kucak açsaaaaa :( çok özledim..O ne olursa olsun benim canımm :( Lütfen affetsinnn beni !!! :ico55743::ico55743::ico55743::ico55743:

Angel kardeşim umarım beklediğin herkimse en kısa zamanda tüm sevgisiyle sana kucak acar en kısa zamanda kavuşursunuz :) herşey gönlünce olsun..

Angel
27.03.10, 11:10 PM
Angel kardeşim umarım beklediğin herkimse en kısa zamanda tüm sevgisiyle sana kucak acar en kısa zamanda kavuşursunuz :) herşey gönlünce olsun..

Bende öyle ümit ediyorum :( Teşekkürler

aytim
27.03.10, 11:33 PM

Belli ki özel sıfata ait birisi.Et tırnaktan ayrılmaz derler ne olursa olsun ama hatalar çok büyük olursa affetmek kişisie göre değişir.Belki oda çok özledi belki oda içten içe acı çekiyor ama sanırım çok kırdınız ki kucak açamıyor.Zamana bırakın derim belki onun yerini ve sıfatını size daha iyi yansıtacak ve kucak açacak insanlar olabilir hayatınızda :20248wavecry7sq::crying::cray:.Üzmeyin kendinizi :connie_rockingbaby:

Angel
28.03.10, 10:15 PM
Belli ki özel sıfata ait birisi.Et tırnaktan ayrılmaz derler ne olursa olsun ama hatalar çok büyük olursa affetmek kişisie göre değişir.Belki oda çok özledi belki oda içten içe acı çekiyor ama sanırım çok kırdınız ki kucak açamıyor.Zamana bırakın derim belki onun yerini ve sıfatını size daha iyi yansıtacak ve kucak açacak insanlar olabilir hayatınızda :20248wavecry7sq::crying::cray:.Üzmeyin kendinizi :connie_rockingbaby:

Aytim adminim ama o çok farklı benim için anne sonuçta 9 ay karnında taşıyor :( çok hatalıyım biliyorum :S

aytim
28.03.10, 10:32 PM
Aytim adminim ama o çok farklı benim için anne sonuçta 9 ay karnında taşıyor :( çok hatalıyım biliyorum :S

Bunu anlayabilmek çok önemli hele bir anneyse sadece 9 ay taşımakla bitmiyor keşke o kadar basit olsa.9 ay dediğin nedir ki gerçek bir anne için ömür boyu sırtlarında taşıyandır.Her zaman bir hatanın telafisi vardır ama sebepler çok kırıcıysa ve aynı hata tekrarlanıyorsa sanırım affetmek de kabak tadı verir.Amaç aynı hataları tekrar etmemek.Sen gerçekten inanıyorsan hatalı olduğuna ve aynı hatayı tekrar etmeyeceğine düzelir sorunlarda .Gerçek bir anne çocuğunu dışlamaz,kucak açar çocuklarına ölene kadar,her ne kadar çocukları anneleri kadar duyarlı davranmasa da.Umarım herşey gönlünce olur Angel

Oswald
08.04.10, 12:50 PM
bu kızları anlamak münkün degil umarım herşey gönlünce olur angel

Burak&Seçil
03.12.10, 06:24 PM
İnş Barışırsınız Kardeşim...

turklerabbas
05.03.11, 10:04 AM
Affeder sen yakışıklısın her halde :)

İsimsiz
11.03.11, 04:39 PM

Umarım o kişi sana kucak açar.Kendini fazla üzme ve sadece sabırla bekle göreceksinki gerçekleşecek

Geçmiş olsun

CeMiL
01.05.11, 01:51 AM
:D üstüme alımıştım bi an:D yap yap yap sonra böle de :D türklerabbas bu konuya süper cevap yazmışssın ayrıca tebrik edıyorum:D

Angel
01.05.11, 01:54 AM
:D üstüme alımıştım bi an:D yap yap yap sonra böle de :D türklerabbas bu konuya süper cevap yazmışssın ayrıca tebrik edıyorum:D

Hahahaha :) ama aynı şeyler senn içinde geçerili cemocanım :) gerçekten çok alakalı bir mesaj yazmıs türklerabbas

laledevri
16.11.11, 12:13 AM
Biliyorum cokta yazmissin bunu banada insalah yazmak degilde o kisiden haber aldinizmi, umarim öledir özleminizi gidermissinizdir kiyama sana