PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 15 Dakikaliğina Gerçekten ünlü Olun

bilmemem
13.03.10, 09:15 PM
Merhaba arkadaşlar sprite in gerçekten 15 dakikalığına sizi ünlü yapiyor nasilmi?

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) adresine gidin ve kendinize bir album kapağı yapın arkadaşlar burada dikakatetmeniz gerek gerçekten 1 dakikalığına sizin resminiz çıkıyor... resimlerin çıktıgı örnek bir site [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) türkiyenin en önemli oyun sitelerinden biri...yani gerçekten ünlü oluyorsunuz benim ki burada ben eğlencesine yaptim

daha yakın bi fotoğrafım olmadı için benim ki biraz dandik oldu herkes yaptigi ünlü kapağını bu başlıkta koysun :D

[Only Registered Users Can See Links] tüplü ve öfkeli :D sizde yaratıçılığınızı kullanun bude forumda ki aynı nickteki arkadaşımıza kapak olsun :D

Immortal Witch
13.03.10, 09:25 PM
İlgimi çekti bir bakayım dedim güzel olmuş.Ama ben ünlenmek istemiyorum :) Böyle sade olmak daha bir güzel :D

GoldeN
16.03.10, 12:13 PM
evet arkadaşlar bende ünlüler kervanına katılmış bulunuyorum resül balaydan daha karzima oldum imza istiyenler lütven sıraya gecsin:D

delininteki
05.06.10, 07:30 PM
çok dikkatimi cektı :D ben de unlu oldm :D

waLLeR | kaan
05.06.10, 07:35 PM
Böyle sırıttıgına göre seni ünlü yaparlarken zorlanmışsa benziyorsun:D ben ünlü olmaktan vaz geçtim