PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ölsende yine seninle yeşerecek umutlar

aytim
06.09.08, 02:50 AM
[Only Registered Users Can See Links]

Çok şey değil aslında sessizlik istiyorum sadece yasadım su hayatıma… Ya seni istiyorum ya da sessizliği… Sensizliğin sessizliğinde öylece oturup senli hayaller kurmak, bizli yaşayamadığımız ama hep benm hayallerimde olan masallar yazmak istiyorum kendi kendime… Ben hayallerimde büyütücem seni... Uzanıcam ama yakalayamıcam, uzanıcam ama sarılamıcam kokunu hiçbir zaman duyamıcam.. uzakta çok uzaklarda yaşayansın benim için işte... Elden hiç bişi gelmio hayal kurmaktan ya da sesnsizliğin sessizliğinde oturmaktan başka… geceler daha bir uzun geliyor artık seni düşünürken... Önceden de bütün gece yine senle olurdum, snnle konusurdm ama daa kısa geçerdi. Neden bilmiorum ama belki de sesini duydum içindir.

Son günü hatırlıyorum da hastanenin bahçesinde bir sürü kalabalık vardı. seni seven herkes ordaydı… aklımdan ne çok seveni varmış diye geçirmeden edemedim bir de tabii o tatlı kıskançlığım doğdu içimde her zmn ki gibi .. Beklemek hepimize ağır geliyordu hastanenin bahçesinde belli… Ama bana değil. Çünkü biliyodum ordan çıkıcaktın ve biz yine beraber olacktık. Aradan günler geçti senden hiç bi ses çıkmıodu hala. “Umut” dediler doktorlar “umudunuzu yitirmeyin!”… Ben yitirmiyordum da zaten. Taa ki o güne kadar. içerden çıkan doktor bembeyaz önlüğüyle, elinde tuttuğu birkaç kağıt parçasıyla yanımıza geldi.. Basını öne eğdi… o an anladım ki “umudum soldu”!! Sen yoktun .. bırakmıştın beni artık.. Nasıl bırakıp gidersin diye haykırdım ağladım ama olmuyodu ne kadar çırpınsam da geriye seni getirmiyodu…

Artık hayallerimde yaşattığım sevgilimsin benim. Gecelerim artık uzun geçiyor sen yoksun diye. Ama biliyorum gelicem bir gün yanına. Yine beraber olcaz bütün gün. Umutlarım tükenmişti ama yine seninle yeşerecek onlar…

BENİM AŞKIM HİÇ BİTMEYECEK ÇÜNKÜ SEN BUNLARA DEĞERSİN BE GÜLÜM. SENİ ÖMRÜM BOYUNCA HEP SEVECEĞİM VE ÖLÜNCEYE KADAR SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM. SEN BENİM TEK AŞKIM VE ÖYLEDE OLACAKSIN.
GÜL BAHÇESİNDE GEÇSEDE ÖMRÜM,SENİN ÜSTÜNE GÜL KOKLAMAM GÜLÜM! SENİ KOKLAMAK OLSA DA ÖLÜM, UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞERSİN BE GÜLÜM!!!

.

Angel
16.10.08, 05:06 PM
GÜL BAHÇESİNDE GEÇSEDE ÖMRÜM,SENİN ÜSTÜNE GÜL KOKLAMAM GÜLÜM! SENİ KOKLAMAK OLSA DA ÖLÜM, UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞERSİN BE GÜLÜM!!!

Tebrikler aytim abla bu kadar güzel ve anlamlı sözleri bir araya getirip bizleri can evimizden vurduğun için
tebrikler yüreği güzel insannn..

aytim
16.10.08, 07:38 PM
canım teşekkürler bitanem

Papatya
27.10.08, 09:32 PM
BENİM AŞKIM HİÇ BİTMEYECEK ÇÜNKÜ SEN BUNLARA DEĞERSİN BE GÜLÜM. SENİ ÖMRÜM BOYUNCA HEP SEVECEĞİM VE ÖLÜNCEYE KADAR SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM. SEN BENİM TEK AŞKIM VE ÖYLEDE OLACAKSIN

emegine saglık ablacım her konunda kendime ayıt birşeyler buluyorum
çok ama çok teşekkürler

aytim
28.10.08, 07:27 AM
ne güzel...paylaşımlarımda böyle şeylerle karşılaşmak beğenilmek sağol bitanem

Melek
29.10.08, 05:05 AM
süper ablam emegine saglikk

Blackpearl
16.11.08, 08:47 PM

COk COK COK COK guzel abla

aytim
16.11.08, 09:23 PM
teşekkürler arkadaşlar....

Bykatliam
08.12.08, 02:58 PM
Paylaşım için Teşekkürler ..

Bhutan
11.06.09, 11:55 PM
BENİM AŞKIM HİÇ BİTMEYECEK ÇÜNKÜ SEN BUNLARA DEĞERSİN BE GÜLÜM. SENİ ÖMRÜM BOYUNCA HEP SEVECEĞİM VE ÖLÜNCEYE KADAR SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM. SEN BENİM TEK AŞKIM VE ÖYLEDE OLACAKSIN.

abla fon müziğiyle o kadar çok duygulandımki sanki bir bıçak saplandı kalbime...çokmu duygusallaştım yine offf offf abla....

Hizli ve Öfkeli
13.06.09, 08:39 AM
yıne aytım ablamız yine muhteşem paylaşımlarından biri ne dıyım abla sana dıcek bıse bulamıyorum emegıne saglık saol paylasımların ıcın