PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ben Bu Sevdayı Yemin Bildim Söz Bildim [Tüm Sevgililere]

aytim
09.02.10, 05:32 PM
Ben bu sevdayı yemin bildim, söz bildim.Ben bu sevdayı kutsal bildim.

Beni mutsuz edemezsin. Başaramazsın bunu. Çünkü ben sana “ hayat “ dedim sevgili. Öldüremezsin bizi. Üzemezsin beni. Kendini öldürmeye yeltendikçe ben seni “ bende “ büyütmeye devam edeceğim. Sen devam et kendinin katilin olmaya. Sen yüzünü kapattıkça umuda ben seni “ sende “ doğurmaya devam edeceğim. İnatla, sabırla. Çünkü sen cansın bende..Yüreğine darağacları kurmakta kendin kadar özgür, ben kadar rehinsin hayata. Durma kanat dudaklarını. Sonra da tuz bas üzerlerine. Ama başaramayacaksın beni hüzünlere gelin etmeye. Başaramayacaksın çünkü sen bana aitsin. Öldüremezsin beni. Üzemezsin sevgili..Çünkü sen köklerime hayat verdin. Sökemezsin beni senden. Atamazsın içimdeki seni. Şimdi devam et kaldığın yerden. Öldürmeye devam et kendini. Güya sadece kendini öldüreceksin..Hayır hayır. Sen bir kez öperken toprağı dudaklarından, ben sensizlikte bin kez ölümü prova ederim gözlerimde. Sana öldükçe çoğalırım ben, çoğaldıkça büyürüm sende..

[Only Registered Users Can See Links]

İçinde yeşeren “ umut “ filizlerini köklerinden kopar. Kan revan olsun ellerinden. Yüreğinden sızsın karanlıkların. Adressizliğini fırlat yüzünü. Ama benden “ seninle “ yaşadığım hiçbir an'dan mutsuzum cümlesini duymayı bekleme. Çünkü ben sana “ umut dedim. Yüzünü sök yüzünden. Kov mutluluk sözcüklerini limanlarından. Mutlu olacaksan, ezik durmaktan övünç duyacaksan devam et. İçinde biriken tüm savaşlara başlamadan yenilgileri kabul et. Ama ben sende yaşarken “ beni “ mutsuz edemeyeceksin. Başaramayacaksın sevgili.Ben yaşarken ölmeyeceksin. Kendini öldürmene izin vermeyeceğim.

Ben bir masala “ kahraman “ olmak için gelmedim. Sana inat gitmeyeceğim yüreğinden. Sen “ kendinden “ uzaklaştıkça sana “ sen “ kadar yakınlacağım. Sen kendinden vazgeçtikçe ben “ sen “ olacağım. Hadi dur ölümün besmelesiz safına. Gir kimsizlik şehirlerin küfür kokan sokaklarına. Aydınlık yüzünü vur karanlığa. Uykusuzluğunu kemirsin içinde adım miktarı mutluluklar. Sana diyorum sevgili. Öle-mez-sin. Kendini öldürmene izin veremem. Sendeki “ seni “ öldürebilirsin lakin sendeki beni öldü-re-mez-sin..Çünkü ben sana “ hayat “ dedim..Çünkü ben sana “ umut “ dedim..

Şimdi bırak içindeki yavan sorguları/ savaşları. Yetmedi mi kendini asmaların ? Yetmedi mi kendini yerden yere vurmaların ? Çok fazla şey istemiyorum senden. Adımın kapladığı yer kadar mutlulukları kendine bağışla ne olur. İki dudağının boşluğuna birkaç umut cümlesini bırak. Hadi adından ötesini hiçlik bildiğim duraklarda ölmeme izin verme. İliştir beni aynalarındaki gülümseyen yanına. Bir uçurum boşluğu yüreğin. Sendelesen de düşme sakın. Düş-me..Düşersen de sol yanıma düşür sol yanını.

Senin için,ayağımı yerden kesen aşkın için, olmazım yok.Bilesinki şiir sözlü yarim bu sevdanın sonunda ayrılık diye birşey yok...Ben ömrümün en kutsal yemini bildim senin sevgini

Ben hep yirmi yasindayim. Her Ayak sesinde ürperirim. Kapının her acilisinda göğsümün kafesine sigmaz yüregim. Her türlüsünü tattim acilarin ayriliklarin. Herseye biraz alistim. Bir seni beklerken kendimi yenemedim.

Başka kimse olmadı böyle bende.Kan olup damarımda akan sensin.Seni arar gözüm, her gördüğünde.Kor misali içimi, yakan seni.

Ben ömrümün en kutsal yemini bildim senin sevgini.Vuslatın umuduyla,yorgan misali serdim üzerime hasretini.Gün gelecek yollar birleşecek,gün gelecek gül dalında bülbüller ötüşecek...Aşka şahitlik etmiş her gönülde bizim şarkımız söylenecek.Yüreğimizdeki sevda sarmaşığı,son nefeste dahi ilk günkü heyecanla "seni seviyorum" diyecek.

Ve dudaklarımda sona bırakılmış ,
Tek bir cümle var….

Ben bu sevdayı yemin bildim, söz bildim
Ben bu sevdayı kutsal bildim..

Rebel Angels
10.02.10, 10:42 PM
Ben bir tek kadın sevdim
Oda sendin.
Ben bir tek sende yandım
Alevlendim delilendim
Ben bu sevdayı
Kutsal bildim
Yemin bildim

resimler yazı müzik ancak bu kadar güzel olabilir.şuan yeni ayrıldık sevgilim yok ama çok beğendim bu şarkıyı.zamanla bir sevgilim olursa sayenizde bu şarkı bizim de şarkımız olacak buna emin olun.gönlünüzdeki güzellikler hiç bitmesin harikaydı harikasınız da

Son Nefesim
14.02.10, 12:31 PM
Sen uyurken hasretin dökülür gecelerden sokaklara
Gelir yüreğime çöker
Her gün başka bir pencerede
Sensizliğin yollarına bakar
Ve boynunu büker..
Ben bir tek kadın sevdim o da sensin
Ben bir tek sende yandım, alevlendim, delilendim
Ben bir tek adam sevdim o da sensin
Ben bir tek sende yandım, alevlendim, delilendim

yüreğinize sağlık teşekkürler çok güzel bi paylaşım :viannen_70:

Kaderimdin
15.02.10, 10:31 PM
paylaşım için ne desem ne kadar teşekkür etsem azdır.Sevdiğim bu şarkıyı senin o güzel paylaşımınla tekrar dinlemek beni çok mutlu etti.Sevgililer gününe özel bir flash olmuş.Çok güzel olmuş bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.Herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu arada

trafik belma
19.02.10, 02:00 AM
Çok fazla şey istemiyorum senden. Adımın kapladığı yer kadar mutlulukları kendine bağışla ne olur. İki dudağının boşluğuna birkaç umut cümlesini bırak. Hadi adından ötesini hiçlik bildiğim duraklarda ölmeme izin verme. İliştir beni aynalarındaki gülümseyen yanına. Bir uçurum boşluğu yüreğin. Sendelesen de düşme sakın. Düş-me..Düşersen de sol yanıma düşür sol yanını.

Güzel bir yazı teşekkürler.
Başkalarını kendimizden daha önde tutmak zor olsada oluyor işte.Aşk bu olsa gerek yada aşkın tanımlarından biri.Tek bir tanım açıklayamaz çünkü.

Hizli ve Öfkeli
21.02.10, 01:52 AM
Abla gönlüne yüregine sağlık gercekten mükemmel bir sayfa olmuş şarkı seçimide gercekten tartışılmaz süper..teşekürler paylaşım için ..

Immortal Witch
05.03.10, 11:50 AM
Harika harikasınız her bir cümle muhteşem.Teşekkür ederim çok duygulandım

aytim
09.03.10, 04:10 AM
Hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum arkadaşlar beni yorumlarınızla yalnız bırakmadığınız için.İyi ki varsınız iyi ki tanımışım sizleri

Kara_Sevda
09.06.10, 03:15 PM
cok duygulandim.sözleri cok etkiledi beni.Resimler sunum bir harika olmuş emegine yüregine saglik aytim ablaa

La Estrella
14.08.11, 02:23 AM
Ben ömrümün en kutsal yemini bildim senin sevgini.Vuslatın umuduyla,yorgan misali serdim üzerime hasretini.Gün gelecek yollar birleşecek,gün gelecek gül dalında bülbüller ötüşecek...Aşka şahitlik etmiş her gönülde bizim şarkımız söylenecek.Yüreğimizdeki sevda sarmaşığı,son nefeste dahi ilk günkü heyecanla "seni seviyorum" diyecek.

Bu kadar mı güzel olur Aytim Adminim bir flash.Bayıldım siz çok yaşayon emi.Zaten sevgililere hazırlamışsınız.Çok beğendim yüreğinize sağlık.ALLAHH daima mutlu etsin sizi.Teşekkürler

Adaletsiz
21.08.11, 04:45 AM
şarkıda ben ben ben diye bağırılıyor ama içinizdeki ben bağırıyor asıl ve selami şahin'le birlikte ben bir tek sende yandım diyorsunuz. ben bu sevdayı kutsal bildim diyorsunuz. yanıyorsunuz. tutuşuyorsunuz. yandığınız tutuştuğunuz sevgili duymuyor, gelmiyor, söndürmüyor. kaldı ki yanmayan yeriniz kalmıyor söndürse neye yarar diyorsunuz ama yine de gelsin diyorsunuz. vurucu bir eser olmuş. her durumda dinlenebilir. kadın da adam da dinleyebilir. ilişkinin adı mutluluksa mutluluk katar. yokluksa boşluk katar, acıtır.her satırı tekrar tekrar okudum dinledim yüreginize sağlık kardeşim muhteşem olmuş

SusKun_YüRek
27.09.11, 07:49 PM
Bu sevdalar yokmu insanın dizlerini titreten.Böylesi bir aşkı yaşatabilen özel insanlar kaldımı bilmem ama ;Öyle biri olmalı ki sevilen,onu gördüğümde tüm dünyam durmalı,titremeli içim,kalbimin ritmi değişmeli,avuçlarımın içi terlemeli.Her kurduğum düşe girebilmeli,sayıklayışlarım olmalı rüyalarımda.Uzun süre ona hasret yaşatmalı beni.
Ve günün birinde nefes nefese haykırmalıyım ona aşkımı.Sevdiğim kadar sevmeli,ne benden az ne fazla.Tadında bırakmalı her şeyi.Bıkmayacağımı bildiği halde bıktırana kadar söylemeli sevdasını.Dört gözle beklemeli yokluğumda geleceğim anı.Suskunluğunda bile gözlerinden okumalıyım sevgisini.Beni sevdiği için kıskanmalıyım onu zaman zaman.