Orijinalini görmek için tıklayınız : DSL Speed v4.50 İnternet'iniz Hızdan UÇSUN!!!
[Only Registered Users Can See Links]
DSL Speed adlı program ile ADSL bağlantınızı optimize ederek hızı maksimuma taşıyabilirsiniz.
DSL Speed ile sisteminizin internet bağlantı ayarlarını optimize ederek, bağlantı hızını maksimuma çıkarabilirsiniz. Proramın işe gerçekten yarayıp yaramadığını Online-Test ile anlayabilirsiniz.DSL Speed adlı program ile ADSL bağlantınızı optimize ederek hızı maksimuma taşıyabilirsiniz.
Download ([Only Registered Users Can See Links] UN___.rar)
Synchron
01.09.08, 07:14 PM
valla ben bi işe yaratamadım, anlayamadım ne olduğunu :S bi çok yol denedim ama ttnet te hep aynı hız çıkıyo, neyse xD teşekkürler genede...
sen kullandınmı agam yorum yapabilirmisin ? TEŞEKKÜRLER AGAM !
yüklemeden önce hız testini yaptım ttnet ten 868kbps çıktı, indirdim serialini girdim, sağ alt köşede çalışmaya başladı, ttnet te tekrar test yaptım 856kbps çıktı, yani bişey değişmedi acaba benmi yapamadım :S
başka bi siteden buldum açıklama şöyle benim gibi 1-2 kişinin daha işine yarar :D
DSL Speed, bir ADSL hızlandırma programı. Normalde ADSL kullananların en sık karşılaştığı problemlerden biri olan 256K bağlantıda 31kb ile meniz gerekirken 28-29larda kaldığı görülmüştür. DSL speed bu konuda size oldukça yardımcı oluyor ve bağlantı hızınızı optimum seviyede kullanmanızı sağlıyor. Programın çalışabilmesi için "Normal Optimize" ekranında ki "Process" düğmesine tıklamanız gerekiyor. Böylece program gerekli ayarlamaları yapıyor ve hızlı bir internet sağlamaya çalışıyor.Bunun yanında DSL Speed; Windows 2000/XP kullanıcılarının yaşadığı DNS sorunlarını ve Windows 98/SEdeki ICS (Internet Connection Sharing) ayarlarını da çözebilir.Not: Windows 98/98SE işletim sistemi kullanıcıları programı çalıştırabilmek için Vtcp. 386 fix for 98/98SE (169 KB) eklentisini yüklemelidirler
bende 20 fazlalastı öptimize ayarlarına gir orada verify site yazar oaradan ipleri tek tek dene stat bas farkı görecen sonra test et bakalım kolay gelsin
vBulletin v3.7.0 Beta 3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.